Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vol lof voor mijn aankoop bij Muziek Meibergen. Mooi assortiment aan producten, prettig en snel bestellen via de website én concurrerende prijzen. Ik ben zeer prettig te woord gestaan (mail en telefon... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg tevreden over Meibergen en de service van eigenaar Martin. Gigantisch assortiment aan gitaren, pedalen, versterkers, keyboards en noem het maar op, hij heeft het allemaal. Je kijkt je ogen uit!... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik bestelde via de webshop twee artikelen. Ik ontving een mail ter bevestiging met een hele onvriendelijke toon: "Uiteraard is deze regeling geheel wettelijk en u hoeft ons niet te vertellen dat het... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik via email informatie had gevraagd is er vrijwel direct telefonisch contact met mij opgenomen en zijn mijn vragen over een te plaatsen bestelling van een keyboard de Korg pa5x61 musikant door... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, goede prijs.

Heb hier zojuist een Jackson JS32 Warrior Snow White online besteld. Kwam in perfecte conditie aan de dag na dat ik de bestelling had geplaatst. Ik had deze hier besteld, omdat deze gitaar hier ongeveer 100 euro goedkoper was en de enige winkel was waar deze direct leverbaar was.

Enige minpunt is dat de site niet 1 op 1 overeenkomt met hun inventaris. Maar je wordt altijd geïnformeerd door de medewerkers wanneer de bestelling niet mogelijk is, voordat je betaald.

23. januar 2026

Top!

Duidelijke communicatie, snelle levering, laagste prijs. Top!

28. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aanschaf nieuwe Fender versterker. …

Heb gebeld om voor een Fender Tone Master Deluxe Reverb Blonde met Celestion Neo Creamback speakers, deze was gelukkig in voorraad. Werd de zelfde week hartelijk ontvangen, en kon op deze versterker meerdere gitaren uit de winkel uit proberen. De informatie en uitleg waren zeer professioneel. Uiteindelijk met versterker en een nieuwe gitaar de winkel met een wederom goed gevoel verlaten.

19. desember 2025

Super winkel!!

Ik ben geholpen zoals je geholpen wil worden. Ik wist van te voren wat ik zocht. Ik kreeg de gitaren aangewezen en kon her op mijn gemak uit proberen. De gitaren waren al afgesteld met een lage actie precies zo als ik het graag heb. Je krijgt je gitaar mee precies zoals je het hebben wil. De gitaren zijn heel scherp geprijsd, ik denk zelfs de scherpste prijs van heel Nederland, en dan ook nog afgesteld. Je kan hier met een gerust hart een kopen. Ik zou zo zeggen, Ga zo door Martin!!!

29. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, no nonsens bedrijf.
Door hun unieke policy hanteren ze uniek lage prijzen en dat is in mijn ogen een win win.
Ik hoor hier en daar wat mensen klagen over het niet mogen retourneren van een product, maar dat is nu juist de reden voor de lage prijzen.

Een winkelier die de schappen vol heeft liggen met opengemaakte en daardoor eigenlijk gebruikte producten moet dit verlies weer ergens goed zien te maken. En daar betaal je voor.

Doe je research, weet zeker wat je wilt en bestel het hier. Je zult niet teleurgesteld zijn met je aankoop.

23. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

We kwamen eigenlijk “gewoon even” voor…

We kwamen eigenlijk “gewoon even” voor een Takamine P3MC
Dat was het plan.
Dat plan hield exact stand tot Leo begon te spelen en de verschillende takamines bespeelde.

Wat daarna gebeurde was geen demonstratie meer, maar een klank-ervaring.
De P3 deed het keurig…
maar de P7 fluisterde: “je weet dat je dit wilt.”

En ja dan ben je verloren.
Niet door verkooppraatjes, maar door vakmanschap, luisteren, meedenken en vooral: muziek laten spreken.

Dank aan het team van Muziekhuis Meijbergen voor het geduld, de passie en het subtiele duwtje richting “iets boven budget, maar 100% raak”.
Soms loop je een winkel binnen voor een gitaar, en ga je weg met een beleving (en een iets lichtere portemonnee, maar een veel blijer hart 😉).

Absolute aanrader.
Hier wordt niet verkocht, hier wordt geluisterd. ;)

Groet Fam Kapitein

27. desember 2025

telefonisch contact

telefonisch contact
Telefonisch contact gehad met hun over een bestelling, bellen netjes terug. Maar daar stopt ook alles.
Kan niet oordelen over service zelf.
Maar telefonisch totaal geen manieren, fatsoen, respect. Zo behandel je een potentiële klant niet.
Moest 0 sterren kunnen had deze persoon ze gehad.
Nog nooit zo een onbeschofte persoon gehoord
Zal hier dus nooit kopen. Dus denk goed na.

Na bedreigingen van de best
e man, updates die ik geplaatst had verwijderd

22. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een mooi bedrijf met perfecte service!

Een mooi bedrijf die goede instrumenten levert voor een hele scherpe prijs icm een top-service.

Martin is een no-nonsense type. Gewoon rechtdoor, geen gedoe. Een eerlijke kerel die mooie spullen verkoopt.
Heb recent een Korg piano gekocht. De levering was top en het instrument perfect!

Ik draai al meer dan 45 jaar mee in de muziekwereld en kan iedereen Muziek Meibergen van harte aanbevelen. Ga zo door Martin!

10. desember 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Poor customer service

Tried to order a small Fender combo amp because the price was good and looked like a nice small shop. Ordered the amp but their website does not have a payment flow. Instead, they send you an email with an invoice. This is fine except within hours Martin is texting me when am I going to pay. Not once, not twice, but three times. The last time (this is 4 hours later) he tells me to forget it, that i’m not a serious customer. I tried to explain I was busy at work and he just ignored me. If you don’t care about customer service or your shop understanding how your life works, maybe this place works for you. It doesn’t work for me.

5. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima winkel met scherpe prijzen

Na 3 aankopen naar tevredenheid zal ik toch eens een review plaatsen. De eerste 2 aankopen deed ik in de winkel, na eerst contact gehad te hebben of de items wel aanwezig waren. Na bevestiging richting Almelo gegaan en daar allereerst een mooie Paul Reed Smith gitaar gekocht en het jaar daarop een Fender Stratocaster 70th anniversary. Beide erg mooie gitaren en de service was ook goed. Toen ik recent rondkeek naar een Zoom AC-3 akoestische gitaar DI annex effectpedaal zag ik dat deze bij Meibergen het goedkoopst was (wat overigens ook gold voor de genoemde gitaren) en bestelde ik het artikel ditmaal via internet. Dat ging ook prima, zij het iets anders dan gebruikelijk omdat je hier niet via bv iDeal betaalt, maar eerst een online formulier invult waarna men contact opneemt via e-mail met een betaalverzoek. Op zich werkt dit ook prima en binnen enkele dagen had ik het item binnen; keurig en stevig verpakt (ps: door de Sint periode duurde de levering wellicht wat langer dan normaal maar alsnog was de levering op tijd). Er wordt online nogal eens geklaagd over het retourbeleid van deze winkel (dat is er niet, met uitzondering van aantoonbare gebreken aan een artikel waarbij dit wel mogelijk is) maar ik snap het wel; door de scherpe prijzen die men hanteert is die optie er dus niet en zodoende moet je wel zeker zijn van je aankoop als je hier iets bestelt. Maar die aankoop heb je dan dus wel voor een mooie prijs en dat is wel wat waard. Ik ben dus in ieder geval een tevreden klant!

2. desember 2025

Super aanrader

Mooie gitaar (Gretsch 2622T) met koffer gekocht voor een mooie prijs. Zeer tevreden over de afwikkeling en aflevering. Ook bij vragen een goede en snelle respons gehad. Kortom een fijne ervaring met Meibergen gehad. Als ik weer iets nodig heb zal ik zeer zeker een aankoop bij deze firma overwegen.

28. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Enkele dagen geleden met deze zaak…

Enkele dagen geleden met deze zaak gebeld voor informatie m.b.t. de voorraad en levertermijn van een instrument voor een niet onaanzienlijk bedrag. De Persoon aan de telefoon was erg kortaf en gaf enkel aan dat het product niet op voorraad was en dient te worden besteld. Antwoord op mijn vraag over de uiteineindeljjke levertermijn kreeg ik niet en de verbinding werd simpelweg verbroken. Dit is zeer onprofessioneel en doet al vermoeden welke service je van een dergelijke zaak kunt verwachten. Betaal liever iets meer en wordt fatsoenlijk te woord gestaan en krijg goede service.

13. november 2025

Onbeschoft en niet professioneel

Mijn ervaring met de heer Martin van Muziek Meibergen was helaas ronduit slecht. Ik had een bestelling geplaatst, maar omdat er geen directe betaalmethode beschikbaar was en ik de snelheid erin wilde houden, heb ik de bestelling direct en netjes geannuleerd.

De reactie die ik vervolgens ontving was schokkend onprofessioneel. Martin reageerde vijandig, noemde mij “te dom om dat te begrijpen” en sprak in een onnodig neerbuigende toon. Dit terwijl ik zelf alleen op een normale manier vroeg naar een standaard betaalmethode en de bestelling correct annuleerde.

Deze vorm van communicatie is ongepast en totaal niet wat je van een serieuze ondernemer mag verwachten. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en respect ontbreken volledig.

Op basis van deze ervaring kan ik Muziek Meibergen en de heer Martin absoluut niet aanbevelen.

1. desember 2025

totaal onprofessioneel.

Vandaag heb ik contact opgenomen om een simpele vraag te stellen: of een product dat op voorraad is binnen drie dagen geleverd kon worden. Ik stelde mijn vraag beleefd en zonder enige druk.

De medewerker reageerde echter met: “Dan moet je het maar bij Bax kopen” en gooide meteen de telefoon erop. Ik was werkelijk verbijsterd. Dit is niet zomaar onvriendelijk – dit is respectloos, klantonvriendelijk en totaal onprofessioneel.

Als dit de manier is waarop ze met klanten omgaan, dan hoef ik hier niets meer te bestellen. Een bedrijf dat dit normaal vindt, neem ik simpelweg niet serieus.

2. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fawlty Towers in overtreffende trap, maar dan echt... Schande!

Ik heb geen idee wat de Heer Meibergen mankeert, maar in mijn 63 jarige bestaan heb ik nog nimmer
een meer onbeholpen, onbeschofte en klant onvriendelijke winkelier meegemaakt. Wat een hork!
Werkelijk onvoorstelbaar, hoe deze man zich presenteert. Zonder enige aanleiding is het direct foute boel bij hem. Een dergelijk laag denkvermogen en bizarre manier van communiceren, schriftelijk als telefonisch, kom je maar heel zelden tegen. Het deed me denken aan de Hotel eigenaar in de serie:
Fawlty Towers. Maar dit is dus in overtreffende trap en heel heel echt. Blijf hier weg. Deze man en de manier waarop hij deze winkel runt, deugen niet. Man man man toch. Wat een schande!!!

Update 30/11/25;
En helaas een triest vervolg op mijn eerdere slechte ervaringen met de Heer Meibergen.
Deze meneer Meibergen heeft kennelijk mijn review gelezen. Hij heeft direct, ( op deze zondag ),een mail aan de leverancier geschreven waar ik het product van heb ontvangen. Deze mail stond op CC en dus kon ik notie nemen van de inhoud.
De Heer Meibergen geeft de leverancier de raad om op geen enkele wijze medewerking te verlenen. Van welke aard dan ook. De reden: Mijn review bevalt hem maar weinig.
Welnu, meneer Meibergen. U bent een schande voor Uw brache dat U handelt zoals U dat nu laat zien. Uw handelen en gedrag zijn niet alleen zeer onfatsoenlijk, maar druisen tegen iedere beroepscode in.
U bent een schandvlek voor de goede naam en eer van de stad Almelo en zijn winkeliers.
Aan toekomstige klanten: Bezint eer Ge begint!

29. november 2025

Perfecte ervaring.

Perfecte ervaring.

Vandaag een gitaar, een Ampero II Stage en een Headrush FRFR112.
Omdat ik de gitaar voor mijn vriend als kerstcadeau kocht en zelf geen gitaar speel, is hij mooi voor ons getest en afgestemd.
Beleefde mensen die weten wat ze verkopen en goed advies/uitleg geven.
Ook over het online bestellen.

Wij kwamen van ver, dus zeker ga ik hier bestellen of als het uitkomt naar de winkel toe 😁
Ze zijn heel goed telefonisch bereikbaar.

Er is zelfs geholpen met het naar de auto brengen.

25. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv