Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vol lof voor mijn aankoop bij Muziek Meibergen. Mooi assortiment aan producten, prettig en snel bestellen via de website én concurrerende prijzen. Ik ben zeer prettig te woord gestaan (mail en telefon... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg tevreden over Meibergen en de service van eigenaar Martin. Gigantisch assortiment aan gitaren, pedalen, versterkers, keyboards en noem het maar op, hij heeft het allemaal. Je kijkt je ogen uit!... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik bestelde via de webshop twee artikelen. Ik ontving een mail ter bevestiging met een hele onvriendelijke toon: "Uiteraard is deze regeling geheel wettelijk en u hoeft ons niet te vertellen dat het... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik via email informatie had gevraagd is er vrijwel direct telefonisch contact met mij opgenomen en zijn mijn vragen over een te plaatsen bestelling van een keyboard de Korg pa5x61 musikant door... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De levering FL Key 49 was heel snel…

De levering van mijn FL Key 49 was heel snel. De prijs was veel beter dan bij andere webshops. Dat is omdat ze altijd nieuw in doos leveren (geen retouren) Dat vind ik wel zo prettig, want dan weet ik zeker dat een produkt nieuw is. De FL Key was dus inderdaad nieuw en die bevalt heel goed. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader!

11. juli 2025

Top ervaring

Top ervaring. Bestelling geplaatst 2 dagen nadien thuis ontvangen! Ook snelle reactie bij vragen via mail. Zeker een aanrader in de toekomst bestel ik terug!

12. juli 2025

Zo kan het dus ook!!

Op internet lopen zoeken naar een Mackie ONYX8. Gevonden bij Meibergen voor de scherpste prijs. Nog even snel gebeld om zeker te zijn dat wat ik wilde ook kon. Helaas in gesprek. Binnen 2 minuten werd ik terug gebeld. Alles helder en duidelijk. Betaald en de volgende dag in huis. Spiksplinternieuw. Helemaal goed!! Dank je wel!

18. juli 2025

Beste prijs en service

Bij Meibergen de nieuwe Fender Player II Stratocaster Modified HSS gekocht. Nu heeft Fender momenteel leveringsproblemen met deze nieuwe serie Strat. Bij alle andere shops bleek de Strat pas over 7 weken leverbaar. Martin van Meibergen slaagde erin de gitaar in minder dan twee weken te leveren tegen de beste prijs! Vooraf contact met Meibergen gehad omdat ik twijfelde over welke uitvoering voor mij het beste zou zijn: SSS, HSS, standaard tremolo of Floyd Rose etc. Ik kreeg altijd keurig en uitvoerig advies hierover.
De gitaar werd stevig verpakt en prima afgesteld geleverd. Mijn ervaring is juist een stuk beter en persoonlijker dan bij Bax of Thomann. Kortom, ik ben erg blij en tevreden met mijn aankoop bij Meibergen!

10. juli 2025

Prima deal

Prima deal, goede prijs, goed contact vooraf, prima product (Marshall DSL)

18. juli 2025

No-nonsens bedrijf

No-nonsens bedrijf. Goede spullen voor de scherpste prijs. Snelle- en degelijk verpakte levering (2x Shure SM7DB). Voor een aai over je bol, nekmassage etc. even verder zoeken…

26. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en beste prijs, top !

Snelle levering en geweldig scherpe prijzen, nergens goedkoper. Fijn om bij een Nederlandse winkel te kunnen kopen ipv bij mega corporaties in het buitenland. Ik zal hier zeker vaker winkelen, toegevoegd aan mijn favorieten.

12. juli 2025

Inmiddels de 2e keer hier wat besteld

Inmiddels de 2e keer hier wat besteld, snelle reactie via mail en de volgende dag het product in huis en een gunstige prijs. Nu voor de tweede keer zijn ze de goedkoopste van Nederland. Gek genoeg staan ze niet bovenaan in de zoekresultaten. Inmiddels scroll ik iets verder door naar beneden en dan kom je Meibergen wel tegen zodra de grote jongens geweest zijn. Heb nu een nieuwe Headrush prime gekocht voor 879 euro bij een echt Nederlands bedrijf, vind ik ook belangrijk.

22. juli 2025

Communicatie waardeloos.

Communicatie waardeloos.
Er werd meegedeeld dat retourneren niet mogelijk is.
Koop maar liever iets bij Bax, dan je m bekrassen en weer terugsturen was het antwoord
Het is enige tijd geleden maar ik lees dat het nog steeds zo gebeurd.

6. juli 2024

Fender 57 Custom Deluxe…

Bij Meibergen een Fender 57 Custom Deluxe besteld en deze werd supersnel verstuurd. Zou de dag erop gelijk bezorgd worden door post nl volgens de track&trace. Maar post nl maakte er een potje van en kwamen niet opdagen (s'middags niet en s'avonds niet) terwijl ze speciaal gevraagd hadden om thuis te zijn omdat het een zwaar pakket was. Door Martin van Meibergen werd heel prettig gereageerd. Kreeg gelijk te horen dat het opgelost ging worden...hoe dan ook. Ik voelde me echt serieus genomen en merkte dat Meibergen staat voor zowel hun producten alswel de klant....Echt top !! Nogmaals bedankt voor de zeer prettige afwikkeling en de prachtige versterker voor een superscherpe prijs !

28. juni 2025

Geen zaken mee doen

Geen zaken mee doen. De voorwaarden kloppen voor geen meter. Product retourneren kan niet, want ja… je weet toch wat je koopt?
Als je onenigheid krijgt, wat de aanleiding ook mag zijn, dan voelt meneer zich onder druk gezet en uit hij dreigementen. Die dreigementen en zijn manier van ondernemen gaan compleet voorbij aan het consumentenrecht. Ik ken inmiddels meerdere mensen met nare ervaringen met dhr. Meibergen. Advies: vermijd deze man. En ben je er niet zeker van? Lees dan eens de 1-ster reviews/ Die zijn authentiek. De 5-sterren reviews lijken rechtstreeks uit de koker van een en dezelfde persoon te komen. Een deskundige prikt er zo doorheen qua taalgebruik en stijl.
Bij mijn allereerste (en laatste) aankoop daar, ontstond er een conflict. Ik stelde me vriendelijk kritisch op. Echter, deze man presteerde het om me op een woensdagavond ruimt 40x te bellen, vermoedelijk om mij onder druk te zetten. Vervolgens heeft hij zich schuldig gemaakt aan een strafbaar feit, nl. het plaatsen van mijn NAW-gegevens met mobiel nummer erbij, omdat mijn review niet positief was.

De toelichting van dhr. Meibergen:
Aangezien u geen moeite hebt met publicatie van diverse zaken in uw review zal ik tevens uw gegevens op onze website publiceren zodat klanten een beter beeld van een en ander krijgen.

Nog spijt dat ik toen geen screenshot heb gemaakt en aangifte heb gedaan.

1. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over mijn aankoop…

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Meibergen in Almelo. Een prachtige gitaar voor een hele nette prijs weten te scoren. Alles was keurig geregeld en de levering verliep snel en zorgvuldig. Aanrader voor elke muzikant die op zoek is naar goede service en kwaliteit!

21. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne winkel, goede prijzen, aardige eigenaar

Op een mooie dag een bezoek aan Meibergen gebracht voor de koop van de laatste Akai Pro MPC live 2. Bijzonder aangename kennismaking met de eigenaar gehad. De MPC heb ik voor een fijne prijs mee mogen nemen. Ik zie er al eigenlijk naar uit om ze een volgend bezoek te brengen.

10. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv