Megasstic Anmeldelser

4,1

Sunt foarte mulțumită de achiziția mea.Produsele sunt de o calitate deosebita, arata exact ca în poze și comanda ajunge foarte repede la domiciliu. Felicitări și mulțumesc Megasstic ! Tocmai am pla... Vis mer

Zakupiłam leginsy i krótkie spodenki. Zamówiłam najmniejszy rozmiar, ale były mi i tak za duże. Odesłałam. Myślałam po przeczytaniu opinii, że będę mieć kłopot że zwrotem gotówki. Wszystko jednak zost... Vis mer

Kupilam leginsy okazało się że są krótkie pomimo sprawdzenia rozmiarówki ,pas miał być wysoki a tak naprawdę biodrówki przy intensywniejszym treningu obawiam się czy nie będą opuszczać się. I najgors... Vis mer

Zamówienie otrzymałam bardzo szybko. Wszystkie legginsy, które zamówiłam są obłędne! Na pewno nie raz jeszcze zamówię! Legginsy wiązane z tyłu są niesamowite na brzuszek ciążowy...jestem w ostatnim mi... Vis mer

1. Klesbutikk

High-quality leggings for an affordable price. With the Megasstic leggings, you can live your life to the fullest and always in comfort. Long, short and capri leggings, sets with leggings and tops, resistance bands, and more. No customs fees and a 30-day return policy. More comfortable. More attractive. Megasstic.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Logoen til Megasstic

Svar fra Megasstic

Grazie per la tua recensione su Trustpilot! Siamo davvero felici che la tua esperienza con Megasstic sia stata così positiva e che tu ci consigli di provarci. 🎉👍

Se hai bisogno di assistenza o hai domande, siamo sempre qui per aiutarti!💜

Neprofesionalen odnos in malomarnost

Naročila sem dva seta v isti velikosti. Ko sem paket prejela, sem dobila en set v pravi velikosti in enega v manjši. Vse sem poslikala, razložila in posredovala podjetju. Poslali so kurirja, da mi pripelje pravo velikost, jaz sem mu pa vrnila napačno. Ko sem paket odprla sem ugotovila, da so spet kljub moji razlagi in fotkam, poslali napačno velikost. Seveda se niti za prvo, niti drugo napako niso opravičili. Takrat sem se odločila, da bom odstopila od kupnine, ker ne planiram spet naročati nič od tega podjetja. So rekli, naj sama vrnem paket in sporočim TRR. Tako sem tudi naredila, in sem takoj poslala potrdilo o poslanem paketu in TRR. Po parih dneh so me po mailu še enkrat prosili za TRR. Spet sem ga poslala. Danes sem spet dobila mail, kjer me prosijo za TRR. V tem momentu je zelo vprašljivo, če bom jaz kdaj ta denar prejela. Je pa več kot očitno, da so zelo neresni in se vedejo zelo neprofesionalno. Ne gre se za napačno poslane izdelke (dvakrat) ampak za odnos in način odpravljanja teh napak. Dejstvo, da se niti enkrat niso opravičili v kombinaciji s tem, da so dokazali da mailov sploh ne berejo zame pove vse.

23. april 2023