Mediconline Anmeldelser 5

3,1

3,1

Middels

First sending did never arrive

Oppdatert: medic tok raskt kontakt og har refundert kravet fra Postnord. Men bør sjekke rutinene med postgang til Norge👍

Første sending kom aldri. De sendte på nytt, denne ble holdt tilbake i tollen en stund. Spurte medic hva dette var og de sa alt var ordnet. Pakken kom til slutt. Så får jeg nå plutselig ett krav fra POSTNORD på 219,- for toll og mva. SÅ garantien om alt inkl med 39 oi porto til Norge stemmer nok ikke.

24. juni 2024
Logoen til Mediconline

Svar fra Mediconline

Hei Jostein,
Du skal ikke betale toll når du kjøper fra oss.
Postnord har gjort en feil i denne saken og skal ikke ha bedt deg om å betale.
Vi er selvfølgelig ansvarlige for kostnadene du måtte betale.
Jeg ser at du allerede har kontaktet vår kundeservice om saken.
Vi kommer tilbake til deg snart slik at vi kan løse dette.
/Mediconline

Positiv opplevelse

Positiv opplevelse! Jeg bestilte den 22.11 og fikk varen 27.11, med god oppfølging hele veien! Veldig Bra! :-)
Var litt skeptisk da jeg leste dårlig anmeldelse på denne siden, men ble svært positivt overrasket!

27. november 2023

Ukorrekte størrelser og elendig (frekk) kundeservice

Styr unna! Størrelser angitt i tabell på nettsiden er helt feil og en løgn. Jeg bestilte støtteleggings for gravide i korrekt størrelse etter tabellen og det var bortimot umulig å få de på. Når det så vidt gikk så raknet de…! Ikke er de lange nok og kvaliteten er elendig. Kundeservice sier det er min feil at produktet ikke passer og at det ble ødelagt, og nekter videre å refundere for ødelagt produkt.
IKKE KJØP!!!!!

30. august 2023

Bortkastet kjøp og penger

Alt gikk galt bortsett fra forsendelsen.
Alle, absolutt alle produkter var alt for små selv om jeg bestilte en størrelse større enn jeg benytter.

7. juni 2023
Logoen til Mediconline

Svar fra Mediconline

Hei Berit,
Takk for din tilbakemelding.
For å finne riktig størrelse for sokkene våre har vi individuelle størrelsesguider for hver sokk som du må følge for å finne riktig størrelse.
Føler du deg usikker på størrelsen din er du velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning.
Vi hjelper deg mer enn gjerne.
/MedicOnline

Vis anmeldelser på alle språk. (5 anmeldelser)