MAYSON Cosmetics Anmeldelser

1 666

4,3

Diese Wimpern halten tatsächlich 7-10 Tage trotz duschen, waschen oder schlafen und sind somit perfekt für den Alltag und super leicht selbst zu kleben ! Ich nutze sie seit Monaten und bekomme immer... Vis mer

Ik heb veel press on lashes geprobeerd maar helaas vallen die binnen paar dagen af, ik kan makkelijk met deze lashes van Mayson 1/2 weken zonder dat ze eraf vallen! Ze zitten helemaal top, niet te h... Vis mer

Echt al maanden bestel ik deze wimpers al, alleen nu verhuisd en perongeluk een verkeerd afzend adres ingevuld, gister ochtend gemaild nog steeds niet geholpen. Echt heel jammer want ik was echt super... Vis mer

1. Kosmetikkforretning

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

Enestående

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 666)

833 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Geweldig product

Ik ben werkelijk super enthousiast. Deze wimpers zijn zo ontzettend makkelijk aan te brengen en ze blijven heel lang zitten!

11. september 2026

Ik koop nu al een tijdje de wimpers van…

Ik koop nu al een tijdje de wimpers van Mayson. Ben er erg blij mee. Ze zijn super makkelijk aan te brengen en blijven mooi zitten. Ik zelf vind de naturel en cosy de mooiste omdat die heel natuurlijk er uit zien. Mensen zien het niet en dat vind ik zelf perfect. Het is heel natuurlijk. De verzending is ook supersnel. Heb lekker steeds een voorraadje thuis!

11. september 2026

Wimpers blijven heel goed zitten

Wimpers blijven heel goed zitten, vooral de whispy wel een week! De cosy iets minder lang. Super snelle levering ook. Gebruik de wimpers al een jaar! Ze zijn wel wat prijziger geworden maar gelukkig nog regelmatig acties.

Hallo

Hallo , ich habe schon viele Einweg Wimpern verwendet bzw ausprobiert, ich habe sehr lange monatliche Wimpern gehabt aber meine eigenen Wimpern haben sehr darunter gelitten. Dann habe ich MAYSON entdeckt und die selbstklebenden Wimpern. Ich muss ehrlich sagen seitdem verwende ich keine anderen mehr und meine eigenen Wimpern sind trotzdem gesund geworden obwohl ich sie täglich trage und sogar damit schlafe! Weil sie so leicht sind und die eigenen Wimpern nicht schädigen. Wasser können sie nicht sehr gut ab aber ansonsten halten sie super lg janine

GEWELDIGE wimpers

GEWELDIGE wimpers. Wat een verademing dat de pre-glued wimpers ook echt goed blijven zitten en zeker 7 dagen plezier van hebt!

11. september 2026

Wimpern super , aber sehr teuer

Die Wimpern sind super, mit etwas Übung leicht und schnell anzuwenden . Halten wirklich 7-10 Tage . …. Was nur sehr ärgerlich war : ich hatte eine Sorte mit einer Länge bestellt und geliefert wurde die Sorte mit 3 Längen . Auf Nachfrage kam , das es der Nachfolger ist . Ich hätte diese Sorte sonst gar nicht bestellt . Somit hab ich die 14mm gar nicht benutzt . Ich hab auch keine Möglichkeit bekommen die Wimpern zurück zu schicken. Bei dem Preis sehr ärgerlich.

22. februar 2026

Leider lässt die Qualität immer mehr…

Leider lässt die Qualität immer mehr nach
Früher haben die Wimpern locker eine Woche gehalten, mittlerweile benötige ich noch einen zusätzlichen Wimpernkleber, damit sie noch 3 Tage halten. Sehr schade. Ich hoffe, dass künftig wieder der alte Kleber verwendet wird, solange werde ich auf eine günstige Alternative zurückgreifen

11. september 2026

Er is hoop na wimperextensions

Na jaren wimperextensions te hebben gehad, ben ik op advies van mijn dochter de lashes van Mayson gaan proberen. Blij dat ik dat gedaan heb. Heel mooi en natuurlijk en ze blijven goed zitten! Elke dag even aanknijpen en je hebt de hele week mooie wimpers.

Die besten Lashes

Dit zijn zonder twijfel de beste wimpers. Ik heb ook andere wimpers geprobeerd, maar die halen het simpelweg niet bij Mayson. Ik gebruik een extra sealer, en dat garandeert dat de wimpers tot wel 12 dagen goed blijven zitten.

11. september 2026

Ruime keus in diverse soorten wimpers.

Ruime keus in diverse soorten wimpers.
Mijn ervaring is beter dan bij een salon. De levering van je bestelling is ook echt super snel. Ik doe met regelmaat 2 weken met de wimpers.

Erg tevreden en al een tijdje een tevreden terugkerende klant.