Diese Wimpern halten tatsächlich 7-10 Tage trotz duschen, waschen oder schlafen und sind somit perfekt für den Alltag und super leicht selbst zu kleben ! Ich nutze sie seit Monaten und bekomme immer... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb veel press on lashes geprobeerd maar helaas vallen die binnen paar dagen af, ik kan makkelijk met deze lashes van Mayson 1/2 weken zonder dat ze eraf vallen! Ze zitten helemaal top, niet te h... Vis mer
Echt al maanden bestel ik deze wimpers al, alleen nu verhuisd en perongeluk een verkeerd afzend adres ingevuld, gister ochtend gemaild nog steeds niet geholpen. Echt heel jammer want ik was echt super... Vis mer
Hallo , ich habe schon viele Einweg Wimpern verwendet bzw ausprobiert, ich habe sehr lange monatliche Wimpern gehabt aber meine eigenen Wimpern haben sehr darunter gelitten. Dann habe ich MAYSON ent... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@mayson.nl
- mayson.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Makkelijk aanbrengen en blijven echt…
Makkelijk aanbrengen en blijven echt een paar dagen goed vast zitten
De lashes zijn heel makkelijk aan te…
De lashes zijn heel makkelijk aan te brengen. Blijf zeker een week op zijn plek zitten. Ik ben er heel blij mee. Geen gepruts meer met wimperlijm.
Gerade bestellt
Gerade bestellt, jetzt freue ich mich auf die Press on Lashes. Kann noch nicht viel dazu sagen. Der Preis hat mich jetzt überzeugt und die guten Bewertungen.
Ik heb veel press on lashes geprobeerd…
Ze zitten helemaal top, niet te heftig niet too much! Oprecht mijn complimenten, ik raad iedereen aan om hun lashes te proberen je gaat echt geen spijt krijgen!!!!
Ik ben inmiddels meerdere keren klant…
Ik ben inmiddels meerdere keren klant bij Mayson en was tot nu toe tevreden. Juist daarom vind ik het jammer dat ik nu tegen het puntensysteem aanloop.
Ik had 1.000 punten gespaard, goed voor €10 korting. Die punten heb ik opgebouwd door zelf eerdere aankopen bij Mayson te doen. Toen ik ze wilde gebruiken, bleek dat dit niet kan op de huidige aanbiedingen.
Dat klinkt misschien logisch als je zegt: “kortingen kunnen niet gecombineerd worden”. Maar als je naar de daadwerkelijke prijzen kijkt, ontstaat er voor mij iets vreemds.
Op de website staat momenteel:
1 pakje: €19,95 i.p.v. €25
2 pakjes: €29,94, waarbij het tweede pakje 50% korting heeft
4 pakjes: €59,85, waarbij het vierde pakje gratis is.
Mijn 1.000 punten zijn €10 waard volgens het eigen rewardsysteem.
Als ik één pakje met mijn punten wil kopen, wordt de prijs eerst €25 en gaat daar €10 vanaf. Ik betaal dan €15, exclusief verzending.
Koop ik hetzelfde pakje zonder punten, dan betaal ik €19,95.
Mijn €10 gespaarde korting levert mij tegenover de actuele verkoopprijs dus feitelijk maar €4,95 extra voordeel op.
Bij vier pakjes wordt het voor mij nog vreemder. De actie “3 + 1 GRATIS” betekent volgens de website €59,85 voor vier pakjes. Dat is ongeveer €14,96 per pakje. Vervolgens kan ik mijn zelf gespaarde €10 niet óók gebruiken, omdat er al een promotie actief is.
Mijn bezwaar is dus niet simpelweg dat ik twee willekeurige kortingscodes wil combineren. Mijn bezwaar is dat de waarde van mijn zelf opgebouwde loyaliteitspunten afhankelijk wordt gemaakt van het al dan niet gebruiken van een promotie die Mayson zelf aanbiedt.
Ik vind het daarom moeilijk te begrijpen wat het daadwerkelijke voordeel van het rewardsysteem voor een vaste klant is.
Ik heb zelf namelijk een heel andere ervaring met een ander loyaliteitsprogramma. Bij Holland & Barrett had ik eerder ongeveer €12,50 aan klantenkorting gespaard. Daar werd die gespaarde korting wél toegepast bovenop een bestaande actie, in mijn geval een 3 halen, 2 betalen-actie. Dat voelde voor mij daadwerkelijk als een beloning voor mijn eerdere aankopen: de actie gold voor iedereen en mijn opgebouwde punten waren mijn extra klantenvoordeel.
Dat is precies wat ik bij Mayson mis.
Een rewardsysteem zie ik als een extra service voor vaste klanten: je koopt vaker bij een bedrijf, spaart daardoor punten en krijgt daar vervolgens een extra voordeel voor terug. Als je die punten juist niet kunt gebruiken zodra er een reguliere promotie loopt, vraag ik mij af wat de toegevoegde waarde ervan nog is.
Ik heb dit ook rechtstreeks aan de klantenservice voorgelegd. Helaas kreeg ik uiteindelijk alleen als antwoord dat promoties niet gecombineerd kunnen worden en dat mijn feedback wordt doorgestuurd. Daarmee wordt naar mijn mening mijn daadwerkelijke vraag niet beantwoord.
Ik vraag niet waarom ik twee kortingscodes niet mag stapelen. Ik vraag waarom mijn zelf verdiende €10 aan loyaliteitspunten geen extra klantvoordeel oplevert bovenop een promotieprijs die Mayson zelf aanbiedt.
Ik begrijp dat acties en prijzen kunnen veranderen. Maar als vaste klant vind ik wel dat punten die ik door eerdere aankopen heb verdiend daadwerkelijk waarde moeten hebben.
Anders voelt het rewardsysteem voor mij vooral als iets dat aantrekkelijk klinkt, maar in de praktijk weinig extra voordeel oplevert.
Jammer, want ik was juist een terugkerende klant.
Wimpers tijdens chemo's
Ik heb chemo's achter de rug en al mijn wimpers waren uitgevallen. Deze magnetic Lashes waren echt een uitkomst. Zelfs mijn gevoelige huid door de chemo's kon ik de wimpers konden de magnetische 'lijm' verdragen.
Een uitkomst !
Snel geleverd en mooie wimpers
Snel geleverd en mooie wimpers. Altijd met een leuke korting
Geweldig!!
Geweldig!!! Heb deze voorgelijmde press on lashes nu al 10 dagen op, wilde ze eigenlijk vandaag vervangen maar ze zitten nog steeds mooi. Ik ging voor een natuurlijke look heb daarom 10 mm lengte gekozen.
Ik maak mijn ogen rondom schoon met miscellair water en probeer tijdens het douchen niet teveel mijn ogen nat te laten worden verder knijp ik ze dagelijks even aan met de pincet. Het prettige aan de lijm vind ik dat het flexibel is. Met bond en seal wordt het keihard en heb ik ook vaak last gehad van geïrriteerde ogen. Kortom zeer tevreden!!
Ich war skeptisch
Ich war skeptisch, ob es wirklich so einfach und schnell geht. Es geht immer einfacher und schneller, hält zwischen 5-7 Tagen und ist total angenehm.
Zijn echt de perfecte wimpers
Zijn echt de perfecte wimpers, en als mama zijnde heb ik niet veel tijd dus ideaal. Ze blijven ook echt lang zitten en kunnen tegen water.
Ik ben supertevreden over Mayson…
Ik ben supertevreden over Mayson Cosmetics! De producten zijn van mooie kwaliteit en het resultaat is echt prachtig. Je merkt dat er veel aandacht en zorg aan de producten wordt besteed. Ik ben heel blij met mijn aankoop en kan Mayson Cosmetics zeker aanraden! 💕
Diese Wimpern sind einfach der Hammer
Diese Wimpern sind einfach der Hammer. Sie sind leicht, natürlich und super einfach und schnell zu befestigen. Ich liebe sie und kaufe sie mittlerweile zum 5 mal und bin immer wieder begeistert!
Ein leichtes und langlebiges Vergnügen
Die Wimpern haben mich durch ihre Haltbarkeit und leichte Anwendung überzeugt. Sie sehen aber trotzdem natürlich aus und verkleben auch nicht. Der große Vorteil ist, dass man sie auch nicht wie andere Wimpern mit Kleber merkt, es fühlt sich vollkommen natürlich an.
Very easy and fast to apply them.
Absolutely love these eyelashes!
They are lightweight comfortable to wear, and look natural.
The quality is amazing, they stay in place for meny days, and they make my eyes look beautiful.
I’m very happy with my purchase and will definitely buy them again.
Highly recommended!🌸
Top klantenservice
Top klantenservice! Ik twijfelde welke wimpers ik zou nemen en ze hebben me heel erg goed te woord gestaan! Zo benieuwd naar mn nieuwe wimpers!
Top wimpers blijven mooi zitten
Is mijn 4 de bestelling ben er helemaal…
Is mijn 4 de bestelling ben er helemaal tevreden mee top producten👌
Top product
Ik was sceptisch in het begin want ik heb ooit een allergie opgebouwd voor wimperlijm van one by one wimper extensions. Na jaren zoeken naar alternatieven kwam ik bij de Mayson press on lashes terecht en ik ben echt niet normaal enthousiast! Ik draag de wimpers inmiddels al dik 1,5 jaar. Elke week wissel ik mijn set in een paar minuten. Soms laat ik ze even een weekend af om mijn eigen wimpers weer lucht te geven maar dit is eigenlijk niet nodig want mijn eigen wimpers zijn gewoon nog helemaal de oude en gezond. Ik raad dit product echt iedereen aan!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.