MAYSON Cosmetics Anmeldelser

1 667

4,3

Diese Wimpern halten tatsächlich 7-10 Tage trotz duschen, waschen oder schlafen und sind somit perfekt für den Alltag und super leicht selbst zu kleben ! Ich nutze sie seit Monaten und bekomme immer... Vis mer

Ik heb veel press on lashes geprobeerd maar helaas vallen die binnen paar dagen af, ik kan makkelijk met deze lashes van Mayson 1/2 weken zonder dat ze eraf vallen! Ze zitten helemaal top, niet te h... Vis mer

Hallo , ich habe schon viele Einweg Wimpern verwendet bzw ausprobiert, ich habe sehr lange monatliche Wimpern gehabt aber meine eigenen Wimpern haben sehr darunter gelitten. Dann habe ich MAYSON ent... Vis mer

Echt al maanden bestel ik deze wimpers al, alleen nu verhuisd en perongeluk een verkeerd afzend adres ingevuld, gister ochtend gemaild nog steeds niet geholpen. Echt heel jammer want ik was echt super... Vis mer

1. Kosmetikkforretning

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

Enestående

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 667)

833 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ik was sceptisch maar ben positief en…

Ik was sceptisch maar ben positief en heb ze nogmaals besteld. Het enige nadeel vind ik dat je de wimpers niet heel soepel van de verpakking af krijgt. Hierdoor komen ze vast te zitten aan de meegeleverde pincet en dat is even prutsen soms. Maar verder echt heel tevreden.

10. september 2026

Nette klantenservice

Fijne website met bestellen, alles is overzichtelijk en leuke acties. Ik dacht in eerste instantie wel dat ik gescamd was, want ik ontving mijn bestelling niet. Dit is later netjes recht gezet door mayson en vriendinnen van mij hebben wel hun pakket ontvangen dus ik nu toch een tweede poging. Vingers crossed.

8. september 2026

Super blij met deze magnetische…

Super blij met deze magnetische wimpers! Als leek had ik ze binnen paar minuten op. Ze blijven de hele dag comfortabel zitten, irriteren niet en zien er heel natuurlijk uit. Geen gedoe meer met lijm. Echt een aanrader!

2. september 2026

Sie kleben sehr gut

Sie kleben sehr gut. Nicht schön ist, dass man sie sehr schlecht aus der Verpackung bekommt. Sie kleben an der Zange fest, will man sie lösen am Finger, manchmal kann man sie gleich wegschmeißen. Morgens bekommt man schwer die Augen auf ,weil sie am Unterlid kleben. Dies sollte nochmals überarbeitet werden.

9. september 2026

De wimpers zijn geweldig!

De wimpers zijn geweldig!! Heel makkelijk aan te brengen en ik ben ‘s ochtends zo klaar om de kinderen naar school te brengen !

28. august 2026

Enttäuschend

Enttäuschend – verkleben und verrutschen über Nacht das Anbringen der Wimpern geht zwar schnell und das Ergebnis sieht optisch gut aus, aber das Produkt überzeugt mich insgesamt leider nicht.Als Anfängerin habe ich sie vielleicht noch nicht perfekt angebracht, aber das System hält absolut nicht, was es verspricht: Nach bereits zwei Tagen löst sich alles auf. Über Nacht verschieben sich die Segmente komplett und der Kleber wird durch die Körperwärme so weich, dass die Augenlider am Morgen unangenehm verkleben. Für mich leider kein Nachkaufprodukt.

6. september 2026

Wat een fantastisch product

Wat een fantastisch product, elke dag is weer een feestje makkelijk aan te brengen,in noodtime opgedaan fantastisch, dankzij de geweldige aanbiedingen van mayson heb ik een mooie voorraad kan niet meer zonder

6. september 2026

Geen natuurlijke uitstraling bij de press on lash extensions

Gisteren press on lash wimperextensions besteld en die werden vanmiddag al geleverd. Dat is super. Meteen begonnen met aanbrengen, maar wat een desillusie. Op de website oogt het heel natuurlijk, maar dat is in het echt niet het geval, het ziet er echt uit als nep wimpers. Meteen de boel weer verwijderd, want dit was niet de bedoeling. Jammer van het geld, daar kun je beter een goede mascara voor kopen.

5. september 2026

Ze blijven niet zitten nog geen dag

Ze blijven niet zitten nog geen dag
En ja vet vrij gemaakt klacht neer gelegd
Antwoord :misschien een set verkeerde lijm we weten ook niet wat en hoe het kan komen
Ik heb foto's gestuurd maar ze hebben liever een videofilmpje ..alleen mijn email zegt dat het niet kan het filmpje posten niet ondersteund oke kan ik dan via watsapp het sturen maar krijgt geen antwoord meer vandaar deze post ik hoop nog iets te horen

1. september 2026

Wimpern halten perfekt über eine Woche…

Wimpern halten perfekt über eine Woche und lassen sich leicht anbringen. Einzig das abmachen der Wimpern vom Untergrund auf dem sie festgeklebt sind ist manchmal etwas schwierig und sie gehen nicht so leicht ab. Das sollte man nochmal überarbeiten. Ansonsten immer wieder.

4. september 2026