Se hva andre synes
2 weken geleden 6 december een bestelling geplaatst en niets ontvangen, 2x een e-mail gestuurd geen reactie, via Instagram geen reactie! Niet zo netjes en nog steeds heb ik mijn bestelling nog niet!... Vis mer
Heerlijke smaak, top service! Snickerdoodle smaak besteld, echt geen andere eiwit die zo lekker smaakt!🙌🏼 Verder kreeg ik mijn bestelling persoonlijk de volgende dag overhandigt bij de sportscho... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kwaliteit voor een eerlijke prijs, betrouwbaarheid, transparantie en service. Dit alles verwerken wij in onze voedingssupplementen, overige producten en persoonlijke ondersteuning, om zo onze klanten de beste resultaten te laten behalen. Snelle levering en wij staan altijd klaar voor al je vragen! Naast het aanbieden van voedingssupplementen geven wij gratis persoonlijk advies voor ieder doel. Gewichtsverlies, vetverlies, spieropbouw, aankomen of een gezonde levensstijl toepassen, ons team staat klaar om je te helpen.
Kontaktopplysninger
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Glucose monitor mistake
I mistakenly purchased a finger prick glucose monitor thinking I was purchasing one that did not require finger pricks based off their pictures of the products. I failed to read the full description. When I requested a refund, they offered 15% only. I ended up with 20% after some back and forth. I was able to keep the product and when I opened the glucose monitor, it doesn’t work. I am now going back and forth with them again. They keep asking for videos proving it doesn’t work. Please do NOT buy from this company. Save yourself the trouble.
Ontevreden klant!
Niet zo netjes en nog steeds heb ik mijn bestelling nog niet!
Bestelling niet geleverd
Ik heb 6 nov een bestelling geplaatst én betaald maar deze nog steeds niet ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn mail of via social media!
Zeer slecht dit.
Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben! Bestel hier nooit meer iets
Geen reactie op mails
Het product is wel geleverd, maar ik had er een aantal vragen over. Meerdere keren gemaild, maar helaas geen enkele reactie ontvangen. Dat vind ik erg teleurstellend. Er is totaal geen contact te krijgen met dit bedrijf, en als je de andere reviews leest, zie je dat dit vaker voorkomt. Voor mij dus geen tweede keer meer. Denk goed na voordat je hier iets bestelt.
Maxim’s Zwolle: Je waant je puur in Italië met het eten…
Je waant je puur in Italië met het eten in dit restaurant van ongekend hoog niveau! De ambiance is geweldig en het personeel zeer vriendelijk! Zeer prettige bediening en de Italiaanse sfeer was fantastisch! Een absolute aanrader voor diegenen die de Italiaanse sfeer op hoog niveau willen proeven voor een eerlijke prijs!
Laks
Elke laatste zondag van de maand open, ook op de site staat geopend.
Half uur rijden sta je aan de gesloten deur. Pas de site aan in het vervolg😡
De poeder van de fatburner is 1 klomp.
De poeder van de fatburner is 1 klomp.
Al eens mail over gestuurd maar geen reactie ontvangen.jammer
Niets geleverd, reageren niet op mail
Mijn onvoldoende is gebaseerd op het niet leveren van spullen en het niet reageren op de mail of bericht via Instagram. Zeer onbetrouwbare site wat mij betreft.
Een grote brok jammer …
Het pakket kwam en bij een pot zat een grote brok meteen gemailed maar tot op heden niets gehoord. De smaak is van de ene ot prima drinkt lekker weg , maar de andere pot is niet te roeren. Al.paar mails gestuurd ook via insta.
Misschien reactie via deze review
Via een collega op deze site gekomen
Via een collega op deze site gekomen.
Wou een potje met capsules bestellen toen de levering thuis kwam bleek het poeder te zijn. Mijn eigen fout. Alleen toen ik het open maakte was de poeder zo hard als steen. Bovenkant helemaal verkleurd. En op de achterkant zit een plak stickertje met de datum. Heb zo het vermoeden dat ik een over de datum product heb ontvangen. In elk geval geen bestelling meer voor mij.
They go to different sports events and…
They go to different sports events and offer free shakes in return of 5 stars. So you know that most of the people who have given them 5 stars are those who got free shakes.
Geen contact te krijgen
Onvolledige bestelling gekregen wel voor beide producten betaald. Ik heb gemaild, geen reactie. Via Facebook een bericht gestuurd, geen reactie. Partij die op de pakbon staat gemaild, geen reactie. Dit ben ik niet gewend van Maximes Lifestyle, maar vind het behoorlijk vervelend.
Hele goeie pre
Tot nu toe heb ik meerdere orders…
Tot nu toe heb ik meerdere orders geplaatst bij maximeslifestyle en ben vaste klant geworden. De kwaliteit is zeer goed en je wordt heel vakkundig te woord gestaan bij vragen.
Kwa kwaliteit denk je natuurlijk al snel alles is hetzelfde tegenwoordig. Maar de smaken van maximes zijn dan echt beter dan mening ander merk. Als je kijkt naar de samenstellingen van de producten van maxime en deze houdt je naast andere webshops ga je zien dat je minder betaald en er meer voor terug krijgt.
Kortom mijn keuze gaat voor maxime, waarom: service, kwaliteit, eerlijke prijs en de beste prijzen!! Mijn togo webshop voor de supplementen!

Svar fra Maximes
Het is tot nu toe de beste pre workout…
Het is tot nu toe de beste pre workout die ik heb geprobeerd
Beste service ook kon hem meteen ophalen daarna geprobeerd je voelt hem top na 2 minuten

Al meerdere keren besteld
Al meerdere keren besteld, altijd dezelfde smaak. Snel in huis en altijd tevreden.

Echt top producten
Echt top producten! Ik ben fan! Eiwitshake aardbei, creatine en preworkout besteld en allemaal heel snel binnen en mega lekker. Nooit meer anders😍

Svar fra Maximes
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.