Koonings Bruid & Bruidegom Anmeldelser 34

TrustScore 2.5 av 5

2,7

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Veel druk op een jurk kiezen. Vervolgens las ik dus even mee met de receptioniste en stond er : mevrouw denkt een nieuwe jurk te krijgen. Heb ik dus de jurk uit de winkel gekregen. . Daarnaast brak t... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Brudebutikk
  2. Klesbutikk
  3. Dameskredder
  4. Festantrekkbutikk
  5. Dameklesbutikk

Skrevet av virksomheten

Beleef de magische wereld van bruidsmode bij Koonings in Deurne en Valkenburg. Wil je de trouwjurk van jouw dromen vinden, een unieke dag beleven en uit het grootste aanbod trouwjurken kunnen kiezen? Boek jouw gratis afspraak in de grootste bruidsmodewinkel ter wereld bij Koonings. In een stijlvolle sfeer vind je maar liefst 4.500 trouwjurken in de meest uiteenlopende stijlen, maten en budgetten. Jouw persoonlijke styliste helpt je bij het zoeken naar dé perfecte bruidsjurk.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Veel druk op een jurk kiezen / jurk uit voorraad

. Daarnaast brak thuis het bandje en kon ik weer 2 uur heen en weer rijden. Ga voor een fijne ervaring in plaats van deze druk en leugenarij.

15. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een commerciële boel daar

Wat een commerciële boel daar!
Ik ging voor een eerste pasafspraak, er wordt gevraagd om een moodboard te maken met de jurken die je leuk vindt en dat had ik flink gedaan. Van de 20 jurken waarvan ik een screenshot had, heb ik er 2 gekregen om te passen. Ik had wat advies nodig omwille van een aantal operaties die ik heb gehad, wat er eventueel kon aangepast worden aan de jurk, maar dat kreeg ik helaas niet.
Je mag even mee om een aantal jurken te halen in de winkel maar je komt terug met maar 3 stuks, waarna de verkoopster daarna zelf verder op zoek gaat. Ik denk dat ik er maar 5 heb aangehad wat veel te weinig is voor een eerste pas.
Een aantal dagen later kreeg ik een mailtje om te vragen hoe mijn afspraak verlopen was. Ik was niet van plan om te klagen maar na een 2de mail een aantal dagen later besloot ik om hen toch maar even in te lichten. Direct een telefoontje gekregen van een hele vriendelijke dame dat ik een aantal weken later mocht terugkomen om dit recht te zetten. Deze beurt moest ik niet betalen.
Dus ik met mijn dochter en beste vriendin terug naar daar. Het eerste contact was super vriendelijk en er werd geluisterd naar wat we ongeveer zochten. Opnieuw op pad door de zaak om een aantal jurken uit te zoeken. Die van mijn moodboard waren er niet of waren volgens haar niet mijn stijl. Het passen begon dus opnieuw met een 3 à 4 jurken. Achter het hoekje zat een andere dame die de hele tijd mee aan het volgen was en mijn entourage werd dus de hele tijd afgeluisterd.
Ik moest zeggen of ik de jurk die ik aan het passen was beter of minder vond dan de vorige waardoor we op het einde bij 2 jurken uitkwamen die de ‘beste’ waren, maar als je maar kan kiezen uit beter of slechter zit je nog niet aan dé jurk natuurlijk. In de paskamer werd er tegen mij gefluisterd dat de mening van mijn entourage er eigenlijk niet toe doet en dat ik het enkel zelf goed moet vinden. Mijn dochter en vriendin zagen het ook niet maar de dame was helemaal overtuigd dat ik dé jurk gevonden had!
Toen er geen reactie kwam van mezelf en de mensen die mij het beste kennen werd ik meegenomen achter het hoekje want daar was een betere spiegel.(???) De dame die daar mee aan het volgen was, kwam erbij en met zijn tweeën waren ze de hele tijd op mij aan het inpraten. Snel een sluier erbij en toen zagen in mijn ogen dat ik het voelde! Ik was enkel helemaal overweldigd door hen en helemaal van slag dat ik daar ineens stond met een jurk en sluier waarvan ik duidelijk niet overtuigd was. Het kan zijn dat er opwellende tranen waren maar dan enkel van frustratie en woede over hoe er werd omgegaan met ons. Ze zijn het misschien gewoon dat veel vrouwen snel hun jurk vinden maar als dat niet zo is, met het weinige dat je mag passen, moeten ze dat toch ook kunnen aanvoelen. Mijn vriendin is me komen redden door te zeggen dat het vandaag niet ging gebeuren en na 5 minuten stonden we verslagen terug buiten. Totaal geen aangename ervaring en het ergste van dit alles is dat je nog gaat twijfelen aan jezelf dat je een moeilijk mens zou zijn. Nooit meer! Spijtig, want het broodje carpaccio dat je daar kan eten is één van de beste dat we ooit hebben gehad…

16. mars 2026

Fantastische ervaring

In één woord: fantastisch! Echt een ervaring om nooit te vergeten. Na een periode zelf werkzaam te zijn geweest bij Koonings, was het extra bijzonder om nu zelf terug te mogen komen naar Deurne om mijn eigen trouwjurk uit te zoeken.

Alle lieve collega’s hebben er echt álles aan gedaan om samen met mij dé jurk te vinden.
Dankjewel voor deze fantastische ervaring. Voor iedere bruid die op zoek is naar haar droomjurk: dit is echt de plek waar dromen uitkomen hoor! ✨

6. februar 2026

geweldige ervaring

geweldige ervaring. professionele stylistes die het geduld hebben gehad om te luisteren naar mijn wensen. een fantastische omgeving Kasteel Oost in Valkenburg. van begin tot het einde een droomreis. bedankt equipe Koonings voor deze onvergetelijke beleving.

11. januar 2026

Slechte ervaring

Slechte ervaring: Mijn dochter zocht een jurk. Ze werd in de mogelijkheid gesteld om slechts 5 jurken te passen. Dan heb je aan de grote collectie bijzonder weinig. Aan het einde van de 2 uur kwam er een enorme druk vanuit de verkoopsters om 'ja' te zeggen tegen een erg mooie jurk. Bleek de jurk bijna dubbel het budget dan mijn dochter had opgegeven. 'Oh, dat waren ze vergeten te checken', terwijl aan het begin gezegd werd dat ze de prijs van elke jurk met vermaakkosten zouden noemen en als het boven budget zou komen dat nog extra benadrukken. We hebben geen enkele prijs in de 2 uur gehoord. De prijs van de jurk kregen we te horen door er nadrukkelijk zelf naar te vragen. Meer dan een sorry kon er toen niet vanaf. Erg jammer deze ervaring. Wij kopen niet bij Koonings en adviseren het anderen ook niet. Het verkoopmodel is erop gericht je binnen te lokken met een grote collectie, je erg weinig te laten passen, en vervolgens de druk opvoeren om een jurk te kopen. Zo jammer.

25. januar 2026

Fijne ervaring

Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij het uitzoeken van mijn bruidsjurk. Eveline heeft me ontzettend goed geholpen. Ik voelde mij op mijn gemak en ze nam alle tijd om samen te zoeken naar de jurk die het beste bij mij past. Ze dacht echt mee en deed enorm haar best. Ik ben super tevreden en kan het iedereen aanraden!

23. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jurk uit kiezen na maagverkleining!!

Mijn dochter heeft half november haar jurk uitgezocht en kreeg begin december de eerste passing waarbij de jurk die wij dachten nieuw besteld zou zijn gewoon de jurk was die iedereen kan passen. Dus niet fris!!
De jurk is afgespeld. Maar mijn dochter heeft bij de koop aangegeven dat ze een maagverkleining heeft gehad en dus tot aan haar bruiloft in juli nog wel enige kilo's kon afvallen. Waarop gezegd werd dan moet je maar niet meer afvallen.!!! We hebben dan ook gevraagd voor een tweede passing in begin mei. Hierop vroeg ze als de jurk nog een keer vermaakt moest worden deze kosten niet akkoord waren daar ze bij aankoop aangegeven had dat ze een maagverkleining had gehad. Dit moest eerst nagevraagd worden aan de directie. Tevens was onze ervaring met styliste uiters slecht. Er kon geen lach vanaf en alles was teveel. Er kon zelfs geen complimentje af dat ze er mooi uit zou komen te zien. Heel empatisch gedrag!! Dus heel belangrijk en leerschool lees eerst de revieuws. Dan waren we gewaarschuwd en een andere bruidszaak uitgezocht. Ergste is wat een mooie ervaring voor een bruid moet zijn heeft toch een vieze nasmaak. Ronduit erg erg jammer!!

2. desember 2025

Slecht!

Slecht!
Ik was opzoek naar een jurk voor juli 2025 en juli 2026, mijn 2025 jurk wou ik graag nog een onderrok onder zodat hij wat wijder stond dat ging niet meer want de maten waren genomen, maar het afhaal moment hebben ze pas de jurk afgeknipt en genaaid..

Wij trouwen 2026 in italie (met onze familie en vrienden erbij) en had jurken gezien die een hoge split hebben dus specifiek laten zien wat ik zocht, hun hadden de jurk van mn dromen, mooi wel hoor, de vrouw die hielp verzekerde me dat er geen mooiere jurk was dus eigenlijk werd deze jurk toch wel een beetje opgedrongen.

Mijn 2025 jurk moest nog vermaakt worden toen ik hem dus eigenlijk alleen op kwam halen, en in de tussentijd zijn wij door de zaak gelopen hadden ze dus een vip afdeling waar de jurk van mn dromen hing. Maar ik werd gelijk op mn vingers getikt dat ik hier af moest blijven door een norse kantine juf want duurdere jurken hingen niet in de zaak (alsof die dus niet te betalen was voor mij) ik heb thuis gelijk gemaild naar ze of ik alsjeblieft daar mocht kijken en passen en mijn 2026 jurk mocht wisselen dit mocht niet want we hadden 2 weken hiervoor blijkbaar en die waren op 1 dag om, dus tenzij ik jurk nummer 3 wou kopen had ik pech.

Ik mag dus in 2026 trouwen in een jurk die dus eigenlijk niet mijn droomjurk is..
ik word verdrietig van de gedachte dat ze zo met je omgaan.
En dat ik straks een jurk pas moet laten maken die dus niet mijn droomjurk is

21. juli 2025

Geweldige ervaring

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Koonings. Ben geholpen door Sophie en uiteindelijk ook door mevrouw Koonings. Alles klopte, het ontvangst, alle vrolijke gezichten, het sprookjes moment als je parkeert, de lekkere koffie, de persoonlijke aandacht, het vakmanschap en de kennis. Ik ben zo blij dat ik hier mijn jurk heb kunnen vinden en dat dit mijn ervaring was met het passen. Ik ben zelf maat 40/42 en dit was geen enkel probleem voor het passen. Er werd ook geen een keer een opmerking gemaakt over mijn lichaam wat ik bij andere bedrijven anders heb gezien. Ze hebben ook voor ieder budget iets hangen. Top zaak en ik raad het iedereen aan!!

4. oktober 2025

Teleurstellende ervaring

Helaas een teleurstellende ervaring.

Wij hadden een dubbele afspraak: zowel voor mijn verloofde als voor mijzelf. Mijn verloofde zocht een jumpsuit en ik een trouwjurk.
Aangezien Deurne voor ons niet dichtbij is hadden wij van te voren geïnformeerd of er een ruim aanbod aan jumpsuits was. Dat werd aan de telefoon bevestigd.

Ikzelf ben samen met de styliste in 3 minuten door een heel klein deel van de zaak gelopen, waarna ik meteen moest beginnen met passen toen ik drie jurken had verzameld. Ik had graag meer van het aanbod gezien. Zeker ook omdat de styliste daarna steeds 20 minuten weg was om vervolgens met één of twee jurken terug te komen. Alle jurken die ik van hun eigen website had genoteerd waren niet aanwezig.
Al met al heb ik in twee uur tijd heel weinig jurken aan gehad en dacht de styliste niet echt mee. Bovendien was zij steeds op haar horloge aan het kijken (terwijl er nog geen twee uur voorbij waren) waardoor je je erg gehaast voelt.

Bij mijn verloofde is de styliste eerst 45 minuten weggeweest op zoek naar jumpsuits, om vervolgens met twee jumpsuits en een rol stof terug te komen. De mededeling: ze konden wel iets voor haar maken, want er was niet echt aanbod in wat zij wilde. Heel vreemd als je nog niet één jumpsuit hebt kunnen passen en bovendien van te voren gebeld hebt of er jumpsuits waren (en zij wilde echt niks geks...).

Voor ons was het dus zeker de rit en 2x 35 euro niet waard. Je voelt je gehaast, kunt zelf heel weinig van het aanbod bekijken, kunt weinig passen en de stylisten denken niet heel erg mee.

27. september 2025

Niks persoonlijks, Zaken staan op nummer 1

Niks persoonlijks, geld verdienen staat op nummer 1:

Helaas is voor mij duidelijk geworden dat de zaken bij dit bedrijf op een absolute nummer 1 staan. In eerst instantie had ik een fijne ervaring bij het uitzoeken van mijn jurk, ik ga niet liegen, het is een mooi bedrijf met veel keuzes en een top locatie.

Kort na het uitzoeken van mijn jurk werd mijn partner langdurig ziek. Details hierover zijn niet nodig, maar de conclusie was dat de bruiloft niet door kon gaan. De jurk was gelukkig nog niet vermaakt dus is terug in de winkel gehangen, om gewoon weer verkocht te kunnen worden.

Hierna heb ik contact gehad voor het geld van mijn aanbetaling. Dit ging om zo'n €1000, wat ik graag terug wilde, gezien de bruiloft niet doorging, en ik nog studeer, dus het geld mij niet voor het oprapen ligt. Het antwoord was: 'Dit kunnen wij niet doen, wij horen elke dag treurige verhalen, en wij kunnen niet voor iedereen uitzonderingen gaan maken.'

Vervolgens kreeg ik een verhaal dat ik heel veel geluk zou hebben want nu zou ik een galajurk voor dat bedrag mogen komen uitzoeken, en er zou een nieuwe collectie binnengekomen zijn... Wat mij met de vraag achterliet wat ik (als student met weinig geld), met een galajurk van €1000 aanmoet. Ik ben nog niet terug geweest.

Mocht ik ooit nog trouwen zou ik nooit meer voor dit bedrijf kiezen. Alles rondom het uitzoeken van iets persoonlijks zoals een trouwjurk zou een sprookje moeten zijn. Nu krijg ik al buikpijn als ik eraan denk om ooit weer zo'n aankoop te moeten doen.

Mensgerichtheid is niet aanwezig bij dit bedrijf. De focus ligt puur op het zoveel mogelijk geld verdienen. Het gaat mij niet eens om het geld, ookal kan ik dit niet missen. Het gaat erom dat ik als een nummertje werd behandeld, terwijl ik al in een helse periode in mijn leven zit. En gezien de woorden: "Wij horen elke dag treurige verhalen, we kunnen geen uitzonderingen maken", neem ik aan dat ik hier niet de enige in ben.

Ook werd de belofte gemaakt: "ik ga het overleggen met Ramona, dan hoor je van mij terug via de mail." Ik heb hier nooit meer iets van gehoord, wat voor mij benadrukt dat dit werd gezegd om het telefoontje maar af te kunnen sluiten. Heel erg jammer van zo'n prachtig bedrijf.

1. juni 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

De meiden die in de winkel staan zijn…

De meiden die in de winkel staan zijn vriendelijk. Het bedrijf zelf is echt een veel te commercieel op geld belust. De service nadat je de jurk betaald hebt is echt heel slecht. Huilend heb ik mijn jurk gehaald en dat is niet de bedoeling.

13. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldige ervaring!

Met behulp van Ramona (de schat) een geweldige jurk voor mijn dochter uitgezocht. Ik had werkelijk geen idee wat bij haar zou passen, maar Ramona heeft uit de 4500 (!) jurken die er hangen, de mooiste uitgezocht. Mijn dochter straalt en is dolblij met het resultaat. Wat een vakvrouw en geweldige stylist is Ramona. #vooraltijdinonshart ❤️

4. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

SANDRA je was geweldig en zo fijn

Wij waren vandaag in Deurne voor onze dochter, we werden geholpen door Sandra wat een geweldige styliste zo goed luisteren, zo rustig en nam alle tijd, stelde onze dochter die trilde van zenuwen direct op haar gemak. En het was zo en bijzonder en fijne dag. Sandra nogmaals dank je wel voor deze onvergetelijke dag en de schitterende jurk die onze dochter met Yes for this dress beantwoorde.

13. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Melanie....Dankjewel vanuit de grond…

Melanie....Dankjewel vanuit de grond van mijn hartje. Wat was ik zenuwachtig en gestrest....ik in een trouwjurk nooitgedacht dit nog mogen mee te maken...wat was je lief eerlijk en oprecht...we kenden elkaar al van onze jeugd uit. Wat ben jij gegroeid zeg!!! Trots dat jij mijn consulent was deze dag Ik ben jou en je team zo dankbaar voor deze mooie dag...wat was het tot in de puntjes goed vergverzord....Nogmaals dankjewel team Koonings!!! En speciale dankjewel voor Melanie je was GOUD!!!

18. mai 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Achteraf bij komende kosten.

Op de eerste afspraak werd mij gevraagd hoeveel geld ik aan mijn jurk wilden uitgeven. Mijn uiterste prijs benoemd.
Ben ik vandaag mijn jurk gaan ophalen krijg ik te horen dat er nog een rekening van bijna 600 euro open staat voor de vermaak kosten.

Op de eerste afspraak is nooit ter spraken gekomen dat er vermaak kosten zouden bij komen. Ik had het netjes gevonden als ik dit van te voren te horen had gekregen !

17. mai 2025

Vervelend ervaring

Tijdens ons bezoek aan Konings werden we om 12:45 opgehaald, en na een uur wilden ze al dat ze “yes to the dress” zei. Toen de bruid aangaf dat ze nog twijfelde, gingen ze met veel tegenzin een andere jurk halen, met wat vervelende opmerkingen tussendoor. Het was duidelijk te merken dat er veel tijdsdruk achter zat en dat het niet de bedoeling was om nog een extra jurk te passen. Ze zeiden tegen ons: “Ja, we hebben alle soorten jurken al gepast binnen jullie prijsklasse.” Je zou denken dat Konings wel meer dan zes jurken rond de 3.000 euro heeft, maar blijkbaar niet. We zijn maar weggegaan, want het was een erg vervelende ervaring. Hopelijk zijn niet alle medewerkers bij Konings zo!

1. mars 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Nare afwikkeling in vervelende situatie

In eerste instantie een gezellige ervaring gehad bij het uitzoeken van een trouwjurk voor mijn dochter. Eerst gezellige high tea daarna een jurk uitzoeken. Ze straalde helemaal toen ze een jurk aan had die eigenlijk totaal anders was dan wat ze altijd voor ogen had. De jurk paste goed maar ze gingen een nieuwe voor haar bestellen. 3/4 aanbetaald
Helaas is haar relatie 3 maanden later beëindigd. De jurk was nog niet binnen. Ze nam contact op met Koonings maar annuleren was niet mogen. Het zou nog 3 maanden duren voor ze de jurk verwachten. Ze zou dan bericht krijgen en dan kon ze het restant betalen en de jurk ophalen.
Beetje menselijkheid in een vervelende situatie wordt erg op prijs gesteld maar nee hoor. Geld binnen en je zoekt het maar uit.

4. juli 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv