Mijn controller was kapot. Een nieuwe controller kon niet op korte termijn worden geleverd (oud model). Als oplossing kreeg ik een compleet nieuw masker met controller. Super blij mee! Het masker is o... Vis mer
Se hva andre synes
Goede communicatie. Nu 3 weken in gebruik en nog geen spectaculaire verandering, maar ook op laagste stand en kortste tijdsduur gebruikt tot nu toe om op te bouwen zoals aangeraden. Huis voelt na gebr... Vis mer
Selskapet har svart
De communicatie verliep supervlot en de bestelling kwam snel aan, wat meteen een fijne eerste indruk gaf. Het masker zelf voelt aan als een product van hoge kwaliteit en zit aangenaam op het gezic... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Maxi Meilleur bied natuurlijke anti aging huidverzorging door led lichttherapie. Maxi Meilleur heeft als Nederlands beautytech-merk, zich gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging door red light therapy en biedt hoogwaardige gezichts- en decolleté led therapie die rimpels, acne en pigmentvlekken effectief aanpakken met bewezen led technologie. Maxi Meilleur staat voor betrouwbare huidverbetering zonder agressieve ingrediënten of invasieve behandelingen – gewoon vanuit huis.
Kontaktopplysninger
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oogbescherming doet geen pijn als deze goed zit
Mooie verpakking, met een handige opbergzak. Een handleiding erbij! En online genoeg informatie en video's te vinden. Ondanks deze informatie had ik wel de oogbescherming verkeerd om geplaatst, dan voelt deze erg onaangenaam aan. Maar nadat ik het goed om had geplaatst voelde ik hier niets meer duwen. Het resultaat van de behandeling weet ik nog niet, het masker pas 1 keer gebruikt.

Super Blij.
Ondanks de Nieuwjaarswisseling was het een zeer snelle levering.Top! Het bedrijf hield mij via e-mails ook goed op de hoogte van alle handelingen,met ook een korte video,hoe het masker gebruiken,ook helemaal top! Het masker is van stevig kwaliteit en voelt toch zeer zacht aan.Sluit mooi om het gezicht dankzij de stevige,verstelbare zijbanden.Tevens zit er een duidelijk gebruiksaanwijzingen boekje bij.De afstandsbediening is makkelijk te bedienen,om verschillende tijdzones en kleur led-verlichting in te stellen.Ik ben Super Blij met dit masker,zit enigzins een glow op mijn gezicht,na 3 sessies en ben daarom héél benieuwd naar 't resultaat over paar weken.Zeker een aanrader!!

Svar fra Maximeilleur
Ik ben superblij met het Maxi Meilleur…
Ik ben superblij met het Maxi Meilleur LED masker! Vanaf het eerste gebruik voelt het al als een echte spa-ervaring thuis. Het masker zit comfortabel, is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens futuristisch uit 😍
Na een paar weken merkte ik dat mijn huid er frisser en egaler uitziet. De verschillende LED-standen zijn fijn afgestemd op wat je huid nodig heeft, en het is heerlijk om even 10–15 minuten te ontspannen terwijl het masker zijn werk doet.
Wat ik vooral fijn vind, is dat het perfect past in mijn routine: even opladen, masker op, relaxen — klaar. Geen gedoe, wel resultaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn huidverzorging een luxe upgrade wil geven! ✨💆♀️

Svar fra Maximeilleur
Snelle bezorging product en alles ziet…
Snelle bezorging product en alles ziet er goed uit.

Mooi product
Fijne snelle levering!
Mooi product, mooi verpakt en duidelijke beschrijving.
Zit comfortabel

Stevig kwalitatief masker
Beetje late levering door de feestdagen maar snelle reactie van de medewerkers. Nog maar 2 keer het masker gebruikt , nog niet veel ervaring dus.
Mooi stevig masker, wel zwaarder dan verwacht. Voorlopig de aangenaamste ervaring om zo wat liggend te dragen. Juist nog oplossing voor de neusvleugel die ziet na afloop wat rood.
Denk vooral belangrijk de instructies te volgen en op te bouwen.

Masker goed verpakt.
Masker goed verpakt.
Makkelijk in gebruik.
Heb het pas een paar dagen gebruikt ben benieuwd naar de lange termijn.

Super snel bezorgd
Super snel bezorgd! Gelijk ermee begonnen. Eerste 3 dagen laagste stand op 15 min en daarna verder opgebouwd super tevreden!

Svar fra Maximeilleur
Blij met de aankoop van het maxi…
Blij met de aankoop van het maxi meilleur pro masker! Nu ruim een week in huis en het is echt een ontspan moment. Aan mijn huid zie ik het nog niet direct maar het voelt al wel wat ‘steviger’ aan. Mooi dat er verschillende led verlichting op zit en de oog bescherming voelt ook aangenaam. Kortom: nu al heel erg blij ermee!

Very good experience.
Very good experience.
The product is functioning and the results are visible.

Svar fra Maximeilleur
Snelle levering. En een geweldig apparaat. Nu al 3x gebruikt en merk al verschil.

Tevreden!
Mijzelf getrakteerd op dit product, ik was wat sceptisch maar gebruik het product nu bijna 2 weken en heb het idee dat ik nu al resultaat zie! Mijn huid ziet er egaal en stevig uit 😀 Zeer tevreden tot nu toe!

Masker
Prachtig Masker ontvangen.
Makkelijk in gebruik en goede beschrijving.
Nu nog 4 weken gebruiken en zien of we resultaat hebben.

Snelle verzending & luxe product
Snelle verzending, luxe uitstraling qua verpakking, duidelijke handleiding en heel fijn dat je mobiel bent met het LED masker op. Masker is zacht en flexibel en die 15-20 min/ 4x per week zijn echt momentje voor mijzelf. Al met al tevreden!

Super makkelijk in gebruik
Het masker snel ontvangen ondanks dat ik in het buitenland woon. Ik heb online veel maskers vergeleken en deze kwam telkens weer naar voren. Ik ben hem nu voor het eerst aan het proberen, de gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en eenvoudig te begrijpen. Ben heel benieuwd naar het resultaat!

Zeer tevreden
Heel klantvriendelijk! Super makkelijk in gebruik. Heel fijne ervaring.

Snel resultaat
Ik heb dit LED masker nu 5 keer gebruikt en merk nu al verschil. Mijn huid oogt egaler en frisser. Fijn product en makkelijk in gebruik. Ben benieuwd naar het effect op de langere termijn!

Net een week in gebruik
Net een week in gebruik. Duidelijke gebruiksaanwijzing per mail (met video) en ook een handig boekje met tips in de doos. Voor resultaten moet ik het product langer gebruiken, maar voor nu zeer tevreden.

Svar fra Maximeilleur
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.