Mijn controller was kapot. Een nieuwe controller kon niet op korte termijn worden geleverd (oud model). Als oplossing kreeg ik een compleet nieuw masker met controller. Super blij mee! Het masker is o... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
De communicatie verliep supervlot en de bestelling kwam snel aan, wat meteen een fijne eerste indruk gaf. Het masker zelf voelt aan als een product van hoge kwaliteit en zit aangenaam op het gezic... Vis mer
Selskapet har svart
Mooie verpakking, met een handige opbergzak. Een handleiding erbij! En online genoeg informatie en video's te vinden. Ondanks deze informatie had ik wel de oogbescherming verkeerd om geplaatst, dan vo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Maxi Meilleur bied natuurlijke anti aging huidverzorging door led lichttherapie. Maxi Meilleur heeft als Nederlands beautytech-merk, zich gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging door red light therapy en biedt hoogwaardige gezichts- en decolleté led therapie die rimpels, acne en pigmentvlekken effectief aanpakken met bewezen led technologie. Maxi Meilleur staat voor betrouwbare huidverbetering zonder agressieve ingrediënten of invasieve behandelingen – gewoon vanuit huis.
Kontaktopplysninger
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
3 weken gebruik
Goede communicatie. Nu 3 weken in gebruik en nog geen spectaculaire verandering, maar ook op laagste stand en kortste tijdsduur gebruikt tot nu toe om op te bouwen zoals aangeraden. Huis voelt na gebruik zeer zacht. Gebruik achteraf wel hydraterende creme omdat mijn huid dit nodig heeft.

Aanrader
Aanrader! Super goed geholpen toen er iets mis was gegaan met mijn bestelling. Masker is mooi verpakt en fijn in gebruik. Nog te kort in beheer om iets over het effect te zeggen maar ik heb hoge verwachtingen!

Ontzettend vriendelijke service
Ontzettend vriendelijke service! Mijn pakketje is kwijt geraakt bij post.nl. Na wat mailcontact is het snel opgelost. Uitproberen van het masker moet nog, maar hij ziet er prachtig uit! Fijn bedrijf, een dikke 10!

Fijn masker tot zo ver!
Heb het masker nu een week gebruikt en vind hem tot nu toe erg fijn. Hij is makkelijk in gebruik en schoon te houden. Batterij gaat lang mee. Ook de uitleg die er bij zit is erg duidelijk.

Snelle verzending
Snelle verzending, fijn contact met klantenservice.
Product bevalt goed. Na eenneeek gebruik is mijn huid al veel zachter

Maximeilleur Pro batterij
Maximeilleur Pro : batterij snel leeg. Met een volgeladen batterij vermindert de middel of hoge intensiteit terug naar de laagste intensiteit al na 10 minuten. Hoe kun je dan een sessie van 20 of 30 min op hoge intensiteit doen?

Fijne service
Mijn oplaadkabeltje was kapot gegaan. Na contact (erg snelle en vriendelijke reactie) werd gratis een nieuw kabeltje opgestuurd.

Erg tevreden!
Het masker werd snel bezorgd. De handleiding is duidelijk en het masker is eenvoudig in gebruik. Het voelt comfortabel aan. Ik ben erg tevreden.

Svar fra Maximeilleur
Snelle dienstverlening en ontzettend…
Snelle dienstverlening en ontzettend aardige medewerkers!
Tevens tevreden over het product, mijn huid is een stuk rustiger. Ik gebruik het product nu een jaar ongeveer 2 tot 3 x per week.

Product onvolledig geleverd.
Ik kocht dit masker in de hoop een oplossing te vinden voor rimpels. Het werd ruim op voorhand aangekocht als kerstcadeau voor mezelf. Aangezien ik doorgaans tevreden ben over Bol en het bedrijf betrouwbaar leek, had ik geen reden om te twijfelen aan het product.
Bij het openen bleek het masker niet te functioneren. De handleiding bood nauwelijks informatie en ondanks de belofte van snelle reactie, ontving ik pas na een week antwoord op mijn e-mail. Pas na het plaatsen van een review werd er gereageerd. De communicatie verliep daarbij niet altijd professioneel.
Uiteindelijk bleek dat er normaal een oplader bij het product hoort te zitten, maar deze ontbrak. In plaats van een oplossing werd aangenomen dat ik de oplader zelf kwijt was en werd mij gevraagd er zelf één aan te kopen. Gezien de aankoopprijs van 150 euro is dit bijzonder teleurstellend, zeker aangezien het product nooit heeft gewerkt.
Zeer jammer. Dit wekt ook twijfel over de betrouwbaarheid van sommige reviews.

Goede kwaliteit
De communicatie verliep supervlot en de bestelling kwam snel aan, wat meteen een fijne eerste indruk gaf. Het masker zelf voelt aan als een product van hoge kwaliteit en zit aangenaam op het gezicht.
De oogbescherming is wel even wennen; het geeft een beetje het gevoel alsof je oogkleppen op hebt. Dat gezegd hebbende, gebruik ik het masker nu pas voor de eerste keer, dus over zichtbare resultaten kan ik pas na meerdere toepassingen echt iets zeggen.
Maar tot nu toe ben ik absoluut positief: het product voelt goed aan, zit comfortabel en de hele ervaring is tot nu toe echt top.

Svar fra Maximeilleur
Ik ben zeer tevreden met het Led…
Ik ben zeer tevreden met het Led masker, pro series. Het is eenvoudig in gebruik, heeft een goede pasvorm en prettig dat er meerdere lichtfuncties opzitten waardoor je het kunt toepassen op dat wat het gezicht op dat moment nodig heeft.

Nova LED masker
Het Nova led masker werd snel geleverd in een mooie verpakking. Via de e-mail ook het duidelijke e-book ontvangen. Het masker is fijn in gebruik. Ik gebruik het nu een week dus te kort om al iets te kunnen zeggen over het resultaat.

Wat een vriendelijke klantenservice
Wat een vriendelijke klantenservice. Zeer professioneel. Het pakketje heeft een hele luxe uitstraling. Heb het masker nu 2 keer gebruikt en ik heb vertrouwen in de werking! Er is het 1 en ander verkeerd gegaan met de levering. Dit is correct opgelost. Ga zo door

Professioneel masker
Het masker was heel netjes verpakt, en werd snel opgestuurd.
Ziet er erg professioneel uit en werkt fijn !

Garantie/service
Een aantal ledjes in mijn halsmasker waren kapot.
Contact opgenomen, en krijg gelijk een reactie.
Kreeg keurig een verzendlabel toe gestuurd om de oude terug te sturen.
En had binnen 1 werkdag me nieuwe binnen.
Al met een al een keurige service!

Hele goeie service
Hele goeie service
Sowieso is het een erg fijn masker
Het is mijn relaxmomentje
Ff op bed masker op zennnnnnnn
Maar mijn afstandsbediening liep iedere x uit zichzelf leeg
Geen probleem er wordt me een nieuwe toegestuurd

Svar fra Maximeilleur
Dit is een hele fijne LED-masker
Dit is een hele fijne LED-masker! Ik heb maar een klein gezichtje dus helaas komt mijn mond niet in het mondvakje.. Maar voor de rest doet de masker wat het beloofd! Blij mee!

Mijn huid is rustiger
Snelle verzending. Het masker is van goede kwaliteit en wordt geleverd met een hoes. Ik heb het masker nu 3 keer gebruikt en ik merk nu al dat mijn huid wat rustiger is. Ik heb het masker voornamelijk aangeschaft tegen mijn puistjes en onzuiverheden. Ik merk dat de ontstekingen minder worden.

Goed product!
Het masker recent ontvangen en ben het gebruik, volgens de instructies, aan het opbouwen. Prima verpakt, gebruiksaanwijzing is duidelijk, gebruik is eenvoudig en comfortabel. In prachtige doos mét opbergzakje. Na gebruik voel ik een aangename tinteling. Ik ben er erg tevreden over.

Svar fra Maximeilleur
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.