We hebben fijn kunnen overleggen met Jeffrey over afwijkende maten voor onze kussens. Snelle levering. Goed resultaat. Wij zijn er blij mee!
Se hva andre synes
Ik vond het best spannend om een bedrijf te gebruiken via google gevonden maar wow wat n schot in de roos was Matrix! Maandag besteld en geen idee hebbende hoelang het zou duren kreeg ik donderdag al... Vis mer
Maart 2025 2 kussen besteld ter waarde van 240 euro Stof zou niet leverbaar zijn en winkel hield me aan het lijntje. Na veelvuldige pogingen om contact (tel., mail. & App) laat matrix kussens... Vis mer
Meerdere bestellingen gedaan, nog steeds is de kwaliteit super en ook heel snel geleverd, weer blij mee!
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Matrix Kussens is dé leverancier voor al je buiten kussens op maat. Met onze handige ontwerptool kun je zelf je gewenste kussens online ontwerpen en bestellen. Wij zitten inmiddels al jaren in het vak en kunnen daardoor de beste kwaliteit kussens binnen korte tijd leveren en daarnaast nog eens voor de laagste prijs. Slechts binnen 1 week na bestelling in huis! De kussens worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam en gratis geleverd door heel Nederland en België.
Kontaktopplysninger
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Nederland
- 020-2442898
- contact@matrixkussens.nl
- matrixkussens.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastische kwaliteit
Fantastische kwaliteit en een hele fijne service. Zeker een aanrader om te bestellen!!
Great value for the price!
Great value for the price!
I was hesitant to order custom cushions because I thought they would be too expensive. I was pleasantly surprised by the competitive prices at Matrixkussens.nl. The quality is fantastic, and the cushions are built to last. I feel like I got a great value for my money.
Goede kussens en goede kwaliteit en…
Goede kussens en goede kwaliteit en snelle levering.
Goede kussens en snelle levertijd!
Deze week onze bestelling ontvangen…
Deze week onze bestelling ontvangen welke aan onze verwachtingen voldeed. We kregen steeds vlug antwoord op onze gestelde vragen voor bijkomende inlichtingen en dit zonder problemen. Reeds de 2de maal dat we bij hen een bestelling plaatsten en steeds een goed contact gehad.
Uitstekende kussens op maat geleverd…
Uitstekende kussens op maat geleverd gekregen, heel fijn contact gehad met de klantenservice die mij uitstekend hebben meegedacht bij het maken van de kussens voor de houten bank. Ook de levering was zeer snel! Zeker een aanrader.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, op tijd geleverd en zeer mooi afgewerkt.
Friendly people
Friendly people, helpful and very quick.
Mooie kussens op maat en supersnel…
Mooie kussens op maat en supersnel geleverd, de kwaliteit van de kussens is zeer goed en de levertijd was zeer snel. Ik ben heel blij met de kussens op maat.
Kussens besteld voor de boot
Kussens besteld voor de boot, volledig op maat voor de kajuit. Dit is de 2e bestelling die we bij Matrix Kussens hebben gedaan. De kussens passen precies en zijn uitstekend op maat gemaakt. Ik ben tijdens het hele proces uitstekend geholpen er werd vlot meegedacht per telefoon en mail. De levering was zeer snel en het resultaat is top. Een echte aanrader!
Matige ervaring
Ik heb een matige ervaring met zowel Matrix Kussens als het "Maatwerkteam" dat voor Matrix Kussens werkt. Ik heb op 12 juli mijn kussens ontvangen en ben tot en met 5 oktober bezig geweest om de maatafwijkingen op te laten lossen.
Je kan ervoor kiezen om zelf afmetingen door te geven (risico op afwijkingen ligt dan bij jou) of je kan de kussens laten inmeten. Ik heb 300,- euro betaald om de kussens in te laten meten omdat er twee 'veelhoek'-kussens in de bestelling zaten waarbij ik niet het risico wilde lopen om een afwijking te krijgen in de maat. Puntje bij paaltje zat er juist in de rugkussens (rechthoek) een afwijking en zijn deze vrijwel allemaal ca. 5 cm te groot.
Op basis van veel goede reviews had ik uiteindelijk de gok genomen met dit bedrijf. Tijdens de afhandeling van mijn klacht werd ik voor mijn gevoel vaak met een kluitje het riet in gestuurd, maar is uiteindelijk alles wel verholpen.
Deskundig advies en maatwerk voor een…
Deskundig advies en maatwerk voor een prima prijs
Heel fijn contact met klantenservice
Heel fijn en direct contact met de klantenservice, uitstekende kwaliteit, snelle levering.
Geen all weather kussens
We zijn teleurgesteld over de kussens. We hebben diverse keren gevraagd of de kussen buiten kunnen blijven liggen. Dat werd ons verzekerd, het zou snel drogen. Nou dat is dus niet het geval. Als ze nat worden door regen zijn vooral de zitkussens door en door nat en duurt het dagen voor ze droog zijn. Nu dus maar een hoes gekocht. Op telefoontjes van ons wordt niet gereageerd.
We zijn wel tevreden over het uiterlijk van de kussen, de pasvorm en de snelle levering.

Svar fra Matrixkussens.nl
Prima volgens afspraak mooi en netjes…
Prima volgens afspraak mooi en netjes gemaakt.
topservice en levering !
topservice en levering , telefonisch een zeer goede ondersteuning ook!
Op maat gemaakte kussens loungebank
Kussens zijn snel geleverd. Echter, waren de hoekkussens niet hoekig genoeg en klopten die maten niet, waardoor het geheel niet past. Er is ongeveer 1 kussen over en de hoeken zijn nu niet benut
Snel en kwaliteit
Snel, goed en perfect op maat. Voldoet aan de verwachtingen en de beloofde kwaliteit.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.