We hebben fijn kunnen overleggen met Jeffrey over afwijkende maten voor onze kussens. Snelle levering. Goed resultaat. Wij zijn er blij mee!
Se hva andre synes
Ik vond het best spannend om een bedrijf te gebruiken via google gevonden maar wow wat n schot in de roos was Matrix! Maandag besteld en geen idee hebbende hoelang het zou duren kreeg ik donderdag al... Vis mer
Maart 2025 2 kussen besteld ter waarde van 240 euro Stof zou niet leverbaar zijn en winkel hield me aan het lijntje. Na veelvuldige pogingen om contact (tel., mail. & App) laat matrix kussens... Vis mer
Meerdere bestellingen gedaan, nog steeds is de kwaliteit super en ook heel snel geleverd, weer blij mee!
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Matrix Kussens is dé leverancier voor al je buiten kussens op maat. Met onze handige ontwerptool kun je zelf je gewenste kussens online ontwerpen en bestellen. Wij zitten inmiddels al jaren in het vak en kunnen daardoor de beste kwaliteit kussens binnen korte tijd leveren en daarnaast nog eens voor de laagste prijs. Slechts binnen 1 week na bestelling in huis! De kussens worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam en gratis geleverd door heel Nederland en België.
Kontaktopplysninger
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Nederland
- 020-2442898
- contact@matrixkussens.nl
- matrixkussens.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede servies en alles mooi op tijd en…
Goede servies en alles mooi op tijd en de maten die op gegeven waren was perfect.
Bestel al jaren bij jullie
Bestel bij jullie altijd! Vertrouwd, goed en makkelijke tool om te bestellen! Snel geleverd !
Goed contact, service en prijs/kwaliteitverhouding
Matrixkussens heeft goed contact gehouden, mij van goed advies voorzien en mij vrij gelaten in mijn keuzes. Professionele en accurate hulp, wat zeer welkom was. Ook de prijs was realistisch (zelfs minder dan eerst werd ingeschat), wat erg betrouwbaar overkwam voor mij. Ik zou Matrixkussens zeker aanbevelen aan mensen die kussens op maat zoeken voor allerlei soorten (zelfgemaakte) tuinmeubelen.
We hebben een perfect kussen…
We hebben een perfect kussen ontvangen... het ligt op de leren bank, speciaal voor als de honden op bezoek zijn.
Maar ook de kleinkinderen van 9 en 11 zitten er graag op.
Het staat leuk, en het blijft goed in model
Foute kleur
Ik heb niet de kleur gekregen die ik op jullie website heb geselecteerd. Jullie beweren dat er correct geleverd is dus daar is de zaak mee afgedaan. Dat is voor mij zeer onbevredigend

Svar fra Matrixkussens.nl
Positive en snelle ervaring
Duidelijke site.
Goede communicatie
Aanbeveling voor maatkussens ! Zou er zo weer bestellen indien nodig
Mooie kussenhoezen
De hoezen zien er goed uit, netjes afgewerkt en de levering was snel.
Vlug en netjes
Kussen netjes volgens afspraken geleverd
Prima ondersteuning en hulp
Prima ondersteuning en hulp. Snelle levering en goede kwaliteit
Mooie kussens op maat met drukknoppen…
Mooie kussens op maat met drukknoppen en klittenband onder de kussens geleverd gekregen. Mooi kwaliteit waterdichte stof en de vullingen van kussens zijn uitstekend. helemaal naar wens
Kussens
Mooi loungekussens van hele goede buitenkwaliteit geleverd gekregen,, snelle levering en goede communicatie heel blij met deze lounge bankkussens
Hele mooie bootkussens geleverd gekegen…
Hele mooie bootkussens geleverd gekegen binnen 1,5 week levertijd, erg snel en de kwaliteit van de op maat gemaakte kussens is uitstekend. Tp bedrijf!
Mooie loungekussens op maat besteld…
Mooie loungekussens op maat besteld alles is heel mooi afgewerkt, uitstekende kwaliteit schuim en hele mooie weersbestendige buitenstof. De loungeset kan weer jaren mee. De levering ging snel en kreeg netjes een track and trace, al met al ben ik super blij met het eindresultaat!
Prachtig kussen
Na een verkeerd geleverde kussen, is het probleem opgelost, en hebben we een mooi nieuw kussen ontvangen. Blij mee
Prachtig zitkussen. Het a-symetrische kussen wat ik bij…
Het a-symetrische kussen wat ik bij Matrixkussens besteld had is prachtig! 'k ben er heel blij mee want het past goed en is mooi gemaakt.
Fantastische kwaliteit
Fantastische kwaliteit en een hele fijne service. Zeker een aanrader om te bestellen!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.