Rikke er ubetinget den bedste massør ! Man forlader hende altid som et nyt menneske. Hun er meget kompetent yder høj professionel service - og oven i købet er hun et meget dejligt menneske. Kurere... Vis mer
Selskapet har svart
Det er fantastisk at troppe op hos Rikke, der er ALTID et stort smil, og der bliver spurgt ind til hvordan går det.. Og hvordan har du haft det siden sidst. Hun er mega dygtig og engageret, hun kan s... Vis mer
Jeg kan kun give Rikke min aller bedste anbefaling. Jeg er selv behandler og derfor “meget kritisk” i forhold til andre terapeuter Rikke finder uden problemer, de steder på kroppen, hvor man ha... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg er kommet fast ved Rikke det sidste halve års tid. Hun får min allerbedste og varmeste anbefaling 🌟 Hun hjælper mig med flere problematikker i bevægeapparatet, hvor der siden jeg startede ma... Vis mer
Lægeexam. massør og Registreret Alternativ Behandler. Grundig og lydhør massør, der tager fat og arbejder i dybden. Fysiurgisk dybdegående smertelindrende massage, som løsner spændinger og myoser i musklerne. Jeg har +25 års erfaring med at løsne spændingshovedpine, lændesmerter og nakke/skulder spændinger. Graviditetsmassage øger dit velvære og øger din kropsbevidsthed under graviditeten, med alle de forandringer der sker med kroppen. Erfaren massør
Vonsildvej 35 , 6000, Kolding, Danmark
Hun er mega dygtig og engageret, hun kan sit kram 👏💪👍
Rigtig god og dybdegående massage og et ord med på vejen 🙏Tak til Rikke 😉
Behageligt sted at komme og dygtig til hendes arbejde kan kun anbefale det

Svar fra Massøren i Vonsild
Som altid er det en god oplevelse at få styr på skulder og lænd, når alle infiltrationer er blevet løsnet op.

Svar fra Massøren i Vonsild
Rikke er virkelig dygtig masseur som jeg varmt kan anbefale 👍

Svar fra Massøren i Vonsild
Massage til ug med kryds og slange 👍👍👍👍👍👍👍

Svar fra Massøren i Vonsild
Altid en fornøjelse at komme ved Rikke, hun har hjulpet mig med både ondt i skulder og lænd, flere gange ❤️

Svar fra Massøren i Vonsild
Virkelig dejlig oplevelse og det har hjulpet lige med det samme jeg kommer helt klart igen

Svar fra Massøren i Vonsild
Jeg kom til Rikke med vanvittige smerter i mine overarme , og hun lyttede og tog fat i netop problemet. Det var befriende at have en behandler der lyttede , og selvom det var en øm omgang kommer jeg igen .

Svar fra Massøren i Vonsild
Rikke er virkelig dygtig, " ser med sine hænder" hvilke skavanker kroppen har og hvad det skal løse op.
Samtidig... god humor.

Kurerer min trælse spændingshovedpine 🙏🏼
Hun får min varmeste anbefaling

Svar fra Massøren i Vonsild
Super god behandling og godt massage arbejde med rigtig god og positiv virkning som sædvanlig dejlig lethedsfølelse i kroppen 👋
Glæder mig allerede til næste behandling 😅😍🌹🥳

Svar fra Massøren i Vonsild
Rikke var super dygtig og behagelig, jeg følte mig tryg og så godt tilpas!

Svar fra Massøren i Vonsild
Det var bare super dejligt

Svar fra Massøren i Vonsild
Mega god behandling også sammenlignet med andre. Jeg kan især mærke det i dagene efter at det har effekt :)

Svar fra Massøren i Vonsild
Jeg var heldig at få en tid samme dag, hvor smerterne var intense. Jeg følte mig tryg ved Rikkes behandling, hvor hun virkelig tog fat de rigtige steder. Jeg kommer gerne igen :-)

Svar fra Massøren i Vonsild
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.