Bestelling werd snel bezorgd en was luchtdicht verpakt. Super hygienisch
Snelle service. Vraag me alleen af waarom het de verzending in mijn geval niet via postnl verstuurd kan worden. Er komt een grote auto voor de deur met een envelopje :( die afgegeven wordt. Niet erg g... Vis mer
Beste Masker-kopen.nl Jullie product is super!!!!! Kei netjes ingepakt, duidelijke emails enz enz . Prijs -kwaliteit n 10!! Ga zo door en tot de volgende bestelling....
Maskers, Mondkapjes, Mondmaskers kopen kunt u eenvoudig bij ons veilig bestellen. Wij bieden diverse (mond)beschermingsartikelen tegen optimale bescherming van gezicht en luchtwegen. Onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen. Zo voldoen onze mondkapjes bijvoorbeeld aan de FFP2 (KN95) classificatie normen . Hiermee houden zij 95% van alle deeltjes uit de lucht. Al onze producten zijn tevens uit voorraad leverbaar, hierdoor hoeft u niet lang te wachten en ontvangt u de bestelde producten binnen 2-3 werkdagen thuis.
Nederland
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Svar fra Masker-Kopen.NL
Met de maskers is er niets mis maar helaas zijn ze niet op tijd aangekomen (scheelde maar één uur). Ik bestelde ze op zondag en vertrok voor het vliegveld on 12:00 uur op vrijdag. Er is een periode tussen 10 uur op maandag ochtend en 18:00 uur op woensdag avond waarbij ze tussen masker-kopen en DHL waren. Dit is zeker geen waanprestatie. Zoals later bleek, gebruikt alleen een minderheid nog maskers in mijn bestemming (ondanks de regels) en gelukkig had ik de N95 maskers net nodig.

Heb de 6-Laags FFP2 Mondkapjes incl ventiel besteld voor 4,25
De mondkapjes zitten in een plastic verpakt met daarop alleen maar Chinese teksten.
Ook lijken de mondkapjes gemaakt voor hele kleine mensen of kinderen ze passen mij en mijn vrouw iig niet.

Svar fra Masker-Kopen.NL
Masker met ventiel besteld. Goed en niet duur!
De volgende dag geleverd (is snel!)

Svar fra Masker-Kopen.NL
Snelle levering, uiterst goede maskers met zeer weinig lekkage langs de randen. Ze zitten dus strak, niet gezicht voor grote gezichten (grote mannen), de randen veroorzaken dan irritatie op het gezicht.

Svar fra Masker-Kopen.NL
Snelle levering en betaalbare mondkapjes die goed en hygiënisch verpakt zijn! Heel tevreden!!

Svar fra Masker-Kopen.NL
Had gekozen voor duurdere PostNL bezorging en afgerekend !! maar toch door goedkopere DHL geleverd.
Niet telefonisch bereikbaar bij navraag hierover.

Svar fra Masker-Kopen.NL
Ik heb op 12 augustus maskers bij U besteld, en nu kan ik nergens de factuur vinden in mijn email box.
Zojuist heb ik weer 16 maskers besteld en betaadsl, en alwéér nerghens een factuur die ik uit kan printen !
Maskers OK, maar ik wil een factuur.
En verder geen mails. Je wordt bang op iets op internet te bestellen wegens al die vervelende mails die ze daarna sturen. Doe het niet! Uw klanten zullen meer tevreden zijn als U hen niet meer lastig valt.
Maar stuur wèl een factuur.

Svar fra Masker-Kopen.NL
Hi, nice customer service, fast response!