Se hva andre synes
Prijs is vaak veel scherper terwijl producten exact hetzelfde zijn elders waarbij klanten service ook nog veel beter is en bijna altijd volgende dag al geleverd!! Altijd al zeer tevreden! Dank toppers... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn eerste ervaring was "Het bedrijf levert niet en reageert ook niet op mails en ingevulde formulieren op hun site. Bestelling geplaats op 30-7-2025. Levertijd 1-3 weken" Update 2 september.... Vis mer
Selskapet har svart
Producten van hoge kwaliteit. Vooral wanneer het om mondhygiëne gaat, is het belangrijk dat de producten van goede materialen zijn gemaakt. Hier slaagt Sordent zeker in! Ook zijn ze heel erg behulpzaa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Sordent is een bedrijf met veel ervaring in de tandheelkundige branche. Zo testen wij al onze producten voordat wij ze te koop plaatsen op onze website. Onze producten zijn geschikt voor de Nederlandse markt en hebben zeer aantrekkelijke prijzen. Sordent streeft ernaar om zijn klanten van de beste service te voorzien. Zo reageren wij zeer snel op al uw berichten. Ook zijn wij heel goed bereikbaar, telefonisch, per mail en gewoon makkelijk over WhatsApp. Onze klanten hebben de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen met een simpele WhatsApp bericht. Sordent verkoopt bijna alle tandheelkundige producten. Ook zijn er heel veel producten beschikbaar op aanvraag. Ziet u een product niet staan, maar heeft u toch interesse in een bepaalde product? Aarzel dan niet om contact op te nemen.
Kontaktopplysninger
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel tevreden over dit bedrijf
Heel tevreden over dit bedrijf. Ze reageren snel en helpen je meteen op een vriendelijke manier. Goede service en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!
Binnen 5 minuten al reactie gehad op…
Binnen 5 minuten al reactie gehad op mijn mail en mijn account was rond en ik kon bestellen! Bedankt, supersnel
Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen. Bedankt!
Bedir van de klantenservice heeft me…
Bedir van de klantenservice heeft me super goed geholpen (hij verdient een salaris verhoging)
Ik ben erg tevreden over de snelheid…
Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee de pakketten worden klaargezet en verzonden. Meestal zorgt meneer Kenan ervoor dat alles binnen één dag is ingepakt en geleverd. Hij is altijd vrolijk, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Ik ben superblij met de service én met de kwaliteit van de producten!
Top service!
Zoo wat een snelle service, totaal niet verwacht! Had 2uur geleden besteld en nu al thuis! Dit noem je pas top service!!
Hoge verzendkosten en geen retour serviece
Hoge verzendkosten en je moet zelf voor de retourkosten zorgen.
Te lang leveringstijd en dan nog pakket is verzonden pas na eenreminder mail van me.
Slecht communicatie. Ga daar nooit meer bestellen.
Het bedrijf levert niet en reageert …
Bestelling geplaats op 30-7-2025.
Levertijd 1-3 weken"
Update 2 september.
Nadat we toch contact contact hebben gehad zijn degoederen alsnog geleverd.

Snel en voordelig…
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service.
Goede ervaring
Fijne service, klantvriendelijk! Voor herhaling vatbaar :)
Zaterdagavond besteld en zondagavond…
Zaterdagavond besteld en zondagavond binnen, super bedankt!!
It is so good
It is so good, we like it very much
Goeie service
Goeie service, kwaliteit evengoed als belooft

Svar fra Sordent
Prijs is vaak veel scherper terwijl…
Prijs is vaak veel scherper terwijl producten exact hetzelfde zijn elders waarbij klanten service ook nog veel beter is en bijna altijd volgende dag al geleverd!! Altijd al zeer tevreden! Dank toppers!

Svar fra Sordent
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.