Masculo Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling nooit aangekomen, wel 11 meldingen DHL aantal keer gemaild. Nu gevraagd om mijn artikel te leveren anders wil ik mijn geld terug. Een hele slechte ervaring dus. BESTEL #NL9... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Product na twee maanden binnen gekregen na slechte review op Trustpilot. Geen communicatie vanuit Masculo, geen enkel mailtje of iets. Bestel hier zelf nooit meer. Review aangepast van 1 ster naar... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Eerst de blauwe love and desire besteld alles goed gegaan nu de zwarte extra strong besteld dus meer betaald en weer de blauwe gekregen daar ben ik dus niet blij mee. Ik kon ook geen contact meer krij... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat de bestelling ontzettend snel binnenkwam, heb ik hem gelijk uitgetest tijdens het stappen. Ik had het gevoel dat ik meer aandacht kreeg van dames, dat gaf mij een boost in m’n zelfvertrouwen. Da... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaringen met dit…

Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Communiceren totaal niet. Iedere keer starten ze zogenaamd een onderzoek om vervolgens daar niks meer van te horen. Krijg je een mailt dat je pakket verzonden is. Een maand later nog steeds geen pakketje. Krijg ik een mail dat ze zogenaamd weer een onderzoek starten. Ik heb al meerdere malen mijn geld terug gevraagd maar dat krijg ik ook niet terug, dan krijg als ik reactie: “ we begrijpen dat je het vervelend vind maar het pakket is echt verzonden”. Wat een puinhoop moet het bij dit bedrijf zijn. Ik voel me grandioos opgelicht door jullie. Als jullie dit nog een keer lezen toevallig, maak dan snel mijn geld terug over.

12. august 2023

Beste Dirco,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback, en onze oprechte excuses voor de teleurstellende ervaring die u heeft gehad met ons bedrijf.

We begrijpen uw frustratie en willen benadrukken dat we uw zorgen serieus nemen. Het spijt ons dat de communicatie en levering niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We hebben inderdaad in het verleden enkele fulfilment problemen gehad, en we werken hard om deze te corrigeren en onze service te verbeteren. Uw feedback zal ons zeker helpen bij dit proces.

We hebben het volledige bedrag van uw bestelling teruggestort en uw bestelling opnieuw verzonden, inclusief een extra Premium flesje. We hopen dat dit enige verlichting biedt voor de ongemakken die u heeft ondervonden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de situatie, en we willen u bedanken voor uw geduld en begrip. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

kwam snel binnen

kwam snel binnen, netjes verpakt en product als verwacht. Top!

10. august 2023

Beste TravelFume,

Wat geweldig om te horen dat uw bestelling snel werd bezorgd, netjes verpakt was en aan uw verwachtingen voldeed! We zijn blij dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons.

Als u in de toekomst nog meer van onze producten nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Bedankt voor uw positieve feedback, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

foutieve bestelling en nooit reactie gekregen

foutieve bestelling, direct gemaild maar nooit antwoord gehad. Nadien nog enkele malen gemaild, niks van reactie. Eindelijk op mijn kosten teruggestuurd en gemaild, maar nog steeds geen reactie... Krijg wel steeds vragen of het goed is en extra korting mails, maar geen mails waar ik op wacht.

23. juli 2023

Beste Jurgen,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en onze oprechte excuses voor de problemen die u heeft ondervonden met uw bestelling.

Het spijt ons ten zeerste dat u problemen heeft gehad bij het ontvangen van de juiste bestelling en dat u geen reactie op uw e-mails heeft ontvangen. Dit is niet de service die u van ons zou moeten verwachten.

We willen u laten weten dat we het aankoopbedrag volledig hebben teruggestort op 18 september. We begrijpen dat dit niet de oplossing is die u had gehoopt te ontvangen, maar we hopen dat het enige verlichting biedt voor de situatie.

We nemen uw feedback zeer serieus en zullen ons uiterste best doen om onze communicatie en klantenservice te verbeteren om ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden voorkomen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de ongemakken die u heeft ondervonden. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bestelling na heel lang wachten ontvangen.

Antwoorden op een mail vraagt blijkbaar heel veel moeite. Product niet ontvangen.
Edit: Na heel wat heen en weer mailen uiteindelijk mijn bestelling ontvangen.

13. juli 2023

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het gebrek aan respons dat u heeft ervaren. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en adequaat te reageren op klantvragen.

We willen u laten weten dat we uw situatie serieus hebben genomen en de bestelling opnieuw hebben verzonden. We zijn verheugd om te vernemen dat de bestelling op 15 september is aangekomen. We hopen dat u tevreden bent met de ontvangst.

We zullen ons best doen om onze communicatie en klantenservice te verbeteren, zodat toekomstige interacties soepeler verlopen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De reclame is een fout beeld van de parfum

De levering was snel, het geurtje ruikt goed.
Ik heb deze parfum getest en naar mijn ervaring is er niets gebeurd bij de dames.
Ik heb ook gevraagd aan een vriendin van me of ze deze kon ranken van alle parfums die ik bezit.
Ze ranktte de parfum heel laag voor iets dat zogenaamd vrouwen zou moeten aan trekken.
Men leven is gewoon hetzelfde gebleven met dat geurtje.
Het is gewoon een parfum er gebeurt niets speciaals naar mijn mening.
Bij mij blijft het ook niet echt lang zitten.

7. juli 2023

Beste Thomas,

Hartelijk dank voor uw feedback over ons product. We betreuren het dat u niet de gewenste ervaring heeft gehad met onze feromonenparfum, en we waarderen uw eerlijke beoordeling.

Het spijt ons dat het product niet heeft voldaan aan uw verwachtingen en dat u niet het gewenste effect heeft ervaren. De effectiviteit van feromonenparfum kan variëren van persoon tot persoon, omdat het afhankelijk is van individuele factoren en percepties.

We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, en we nemen uw feedback serieus.

Als u andere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en te zorgen voor een positieve ervaring voor onze klanten.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback.

Op 24mei een bestelling geplaatst

Op 24mei een bestelling geplaatst, pakket ontvangen maar helaas miste de parfum. In de doos zat alleen een meeneem flesje wat je gratis bij je bestelling kreeg. Hier foto’s van gemaakt en meteen contact opgenomen. Toen kreeg ik te horen dat ik een paar werkdagen moest wachten. Hierna nogmaals contact gezocht en telkens kreeg ik het zelfde antwoord. Nu paar weken veder nog geen oplossing, reactie of geld terug gehad.

23. mai 2023

Beste Kevin,

Het spijt ons ten zeerste dat u de parfum miste bij uw bestelling en dat u problemen heeft gehad met het verkrijgen van een oplossing. Dit is niet de service die u van ons zou moeten verwachten, en we begrijpen uw frustratie.

We willen u laten weten dat we het aankoopbedrag van uw bestelling op 18 september volledig hebben teruggestort. We hopen dat dit enige verlichting biedt voor de situatie.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De bezorging kan we sneller niet na…

De bezorging kan we sneller niet na ruim 3 weken wachten

31. mai 2023

Beste Michel,

Hartelijk dank voor uw feedback met betrekking tot de bezorging van uw bestelling.

We begrijpen volledig uw bezorgdheid over de lange wachttijd voor de bezorging, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw bestelling snel en efficiënt te ontvangen.

We willen u laten weten dat we de bezorgingssnelheid serieus nemen en ons uiterste best doen om de doorlooptijd te verkorten. We zullen uw feedback gebruiken om onze bezorgprocessen verder te verbeteren.

Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons in de toekomst soepeler verloopt.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging, en we danken u voor uw geduld.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is een mooi verhaaltje maar het…

Het is een mooi verhaaltje maar het werk totaal niet

24. mai 2023

Beste Bjorn,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback, en we betreuren het dat ons product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen uw teleurstelling en waarderen uw openheid over uw ervaring met ons product. We willen benadrukken dat de effectiviteit van producten zoals de onze kan variëren van persoon tot persoon, omdat het afhankelijk is van individuele factoren.

Uw feedback is belangrijk voor ons, en we zullen blijven werken aan het verbeteren van onze producten en service om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en uw ervaring te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw feedback, en we hopen dat u in de toekomst een betere ervaring met ons zult hebben.

Aanrader

Zeer goede ervaring, snel geleverd

Beste Arend,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en uw waardering voor onze snelle levering. We zijn verheugd om te horen dat u een zeer goede ervaring heeft gehad met uw bestelling.

Ons team streeft er altijd naar om bestellingen efficiënt te verwerken en snel te leveren, zodat onze klanten tevreden zijn met hun service.

Als u in de toekomst meer bestellingen plaatst of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve winkelervaring heeft.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat we u in de toekomst nogmaals van dienst kunnen zijn.

Geen communicatie

Review aangepast van 1 ster naar 2 sterren.

2. april 2023

Beste Armand,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, en onze oprechte excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie dat u heeft ervaren met uw bestelling.

Het spijt ons ten zeerste dat u twee maanden moest wachten voordat u uw product ontving en dat u geen communicatie vanuit ons heeft ontvangen. Dit is absoluut niet acceptabel, en we begrijpen uw frustratie volledig.

We willen u laten weten dat we uw feedback serieus nemen en dat we stappen zullen ondernemen om onze communicatie- en leveringsprocessen te verbeteren, zodat toekomstige klanten een betere ervaring hebben.

Hoewel we begrijpen dat u niet van plan bent om in de toekomst bij ons te bestellen, hopen we dat we in de toekomst de kans krijgen om uw vertrouwen terug te winnen en u beter van dienst te zijn.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden, en we danken u voor uw feedback.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helaas werden me luchtjes niet…

Helaas werden me luchtjes niet geleverd, door DHL na 1 mail sturen naar Masculo hebben ze het keurig opgelost en heb me luchtjes ontvangen, top!

24. april 2023

Beste Erwin,

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons.

Het spijt ons dat uw luchtjes aanvankelijk niet werden geleverd, maar we waarderen uw begrip en geduld. We zijn blij om te horen dat ons team snel heeft gereageerd nadat u contact met ons had opgenomen en dat u uiteindelijk uw luchtjes heeft ontvangen.

Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we zullen er altijd naar streven om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Als u in de toekomst meer bestellingen plaatst of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en te zorgen voor een positieve winkelervaring.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat u geniet van uw luchtjes.

Levertijd was wel lang

Levertijd was wel lang
Geur is na korte tijd alweer verdwenen helaas niet wat ik er van verwacht had.
Dus eigenlijk te duur.

26. april 2023

Beste Jitze,

Hartelijk dank voor uw feedback over de levertijd en uw ervaring met de geur van ons product.

We betreuren het dat u de levertijd als lang heeft ervaren en dat de geur niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe belangrijk het is dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, en het spijt ons dat ons product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

De levertijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, en we zullen uw opmerkingen gebruiken om onze processen verder te verbeteren en transparanter te communiceren over de verwachte levertijd.

Wat betreft de geur, begrijpen we dat de perceptie van geur persoonlijk kan zijn en kan variëren van persoon tot persoon. We zullen uw feedback serieus nemen en proberen te begrijpen hoe we de geur kunnen verbeteren om aan uw verwachtingen te voldoen.

Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en te zorgen voor een betere ervaring in de toekomst.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om uw verwachtingen te overtreffen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het product is fake zal de laaste keer…

Het product is fake zal de laaste keer zijn

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw feedback en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met ons product.

Het spijt ons zeer te horen dat ons product niet aan uw verwachtingen voldoet. We willen graag benadrukken dat we ons inzetten voor de kwaliteit en authenticiteit van onze producten.

Als u twijfels heeft over de echtheid van ons product, staan we altijd klaar om eventuele zorgen op te lossen en uw vertrouwen terug te winnen. We waarderen uw feedback en nemen dit serieus.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb verschillende bestelling maar ze…

Ik heb verschillende bestelling maar ze zijn nog altijd niet aangekomen na WEKEN!

23. april 2023

Beste Ferenc,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor de aanzienlijke vertraging die u heeft ondervonden met uw bestellingen.

Het spijt ons ten zeerste dat uw bestellingen nog steeds niet zijn aangekomen. Dit is absoluut niet acceptabel, en we begrijpen uw teleurstelling volledig.

We willen u laten weten dat we de volledige aankoopbedragen van uw bestellingen hebben teruggestort, zoals u heeft aangegeven. We hopen dat dit enige verlichting biedt voor de situatie.

We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen en leveringspartner beoordelen om toekomstige vertragingen te voorkomen.

We nemen nogmaals contact met u op in de aankomende dagen om dit verder op te lossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden, en we waarderen uw begrip.

Goeie service

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze service. We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring.

Ons team streeft er altijd naar om de best mogelijke service te bieden aan onze gewaardeerde klanten, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u in de toekomst nog meer bestellingen plaatst of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve winkelervaring heeft.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Frisse geur

De zending was na wat vertraging toch snel binnen, zoals omschreven is het een frisse geur die langere tijd blijft zitten. Van de rest heb ik nog weinig gemerkt.

Beste Stefan,

Hartelijk dank voor uw feedback over de levering en uw ervaring met de geur van ons product.

We zijn blij om te horen dat ondanks wat vertraging, uw zending uiteindelijk snel is aangekomen en dat u de geur als fris en langdurig heeft ervaren.

We begrijpen dat de effecten van ons product kunnen variëren van persoon tot persoon, en we waarderen uw eerlijke feedback over wat u heeft ervaren.

Als u verdere vragen heeft of als er iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te assisteren en te zorgen voor een positieve ervaring.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat u in de toekomst meer positieve aspecten van ons product zult ervaren.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na 2 weken werd het product dan toch…

Na 2 weken werd het product dan toch geleverd.

Er kwam na de online betaling geen bevestigingsmail, of Track and trace informatie vanuit dit bedrijf.

Ik ging er inmiddels al vanuit dat het oplichting was maar dit bleek gelukkig niet zo te zijn.

11. april 2023

Beste Barry,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, en onze oprechte excuses voor het gebrek aan communicatie en de vertraging die u heeft ervaren met uw bestelling.

Het spijt ons dat u geen bevestigingsmail of trackinginformatie heeft ontvangen na uw online betaling. Dit is inderdaad niet de service die u van ons zou moeten verwachten, en we begrijpen hoe verontrustend dat kan zijn.

We zijn blij om te horen dat uw product uiteindelijk is geleverd. We willen u laten weten dat we uw feedback serieus nemen en stappen zullen ondernemen om onze communicatie en klantenservice te verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Als u in de toekomst bij ons bestelt, streven we ernaar om uw ervaring aanzienlijk te verbeteren en u de service te bieden die u verdient.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden, en we danken u voor uw geduld en begrip.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het duurde even voor dat het binnen was…

Het duurde even voor dat het binnen was .... en kreeg geen bevestiging maar het geurtje is tovh geleverd en ruikt heerlijk

23. april 2023

Beste Emil,

Hartelijk dank voor uw feedback over de levertijd en uw positieve ervaring met de geur van ons product.

We begrijpen dat het enige tijd heeft geduurd voordat uw bestelling werd geleverd, en we bieden onze excuses aan voor eventuele vertragingen en het ontbreken van een bevestigingsmail. We streven ernaar om onze leveringsprocessen te verbeteren en duidelijker te communiceren met onze klanten.

We zijn echter verheugd om te horen dat het geurtje uiteindelijk is geleverd en dat u het als heerlijk ervaart. Uw tevredenheid met onze productkwaliteit is erg belangrijk voor ons.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat u blijft genieten van onze producten.

Team Masculo

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv