Product was correct bezorgd. Aandachtspunt: Het ontbreekt aan goede telefonische bereikbaarheid en afspraak om mij terug te bellen werd helaas niet nagekomen! Ik hoop dat Goldwell Soft Color 5N, 125... Vis mer

Good price for article i want buy and fast delivery, but i didn't receive email with parcel number for Post nl, so i couldn't track the package online. Anyway I've got it ..but it was little uncomfort... Vis mer

Alles goed gegaan, snel afgehandeld en op tijd geleverd. Een tip maar voor haarmarkt.nl: ook leveringsinfo (eventueel een traceringscode) meesturen in een bevestigingsemail. Zelfs als je geen account... Vis mer

4,0

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Ik heb 6 potten gel besteld waarbij er…

Ik heb 6 potten gel besteld waarbij er bij aankomst eentje volledig openlag. Hele door onder de gel. Dit binnen een half uur na ontvangst gemeld zonder dat er reactie kwam. Vervolgens na ruim een week nog een keer gemaild, weer geen enkele reactie. Laatste keer dat ik zaken doe met deze partij.

23. juni 2025

Doos besteld met waxpotjes niet…

Doos besteld met waxpotjes niet geleverd is na een week. Uiteraard kan vertraging gebeuren, maar meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar dit mocht niet baten.
Ik ga er vanuit dat dit nu niet meer komt, jammer want de prijzen waren wel competitief.

18. juni 2025

Terrible service

Terrible service. Ordered 6 days ago and had no delivery. In the web they say delivery the next day and what I got is nothing. Called two times and they said I would be called back if they have the product, and no answer. Waste of money and time better buy from Bol or Amazon. Very disappointed!

7. februar 2025

Had ik veel eerder moeten doen....

Mijn, door de thuiskapper totaal verknipte haar, hebben ze (Veronique) in 3 knipbeurten weer tot een mooie coupe omgetoverd. Er is heel eerlijk gecommuniceerd over het eindresultaat bij de eerste herstelknipbeurt. Ik wist dat het een tijdje zou duren voordat de ik er weer fatsoenlijk bij liep maar het is zoals voorspeld goed gekomen . Daarnaast heeft Veronique mijn natuurlijk grijze lange haar met highlights tot een hippe look gemaakt. Ik word wekelijks in het openbaar aangesproken op mijn haar(kleur) door vrouwen die hun grijze haar (nog steeds) verven.
Zoek je een goede kapper? doen!

26. mars 2024

Klantenservice die je stalkt als je een…

Klantenservice die je stalkt als je een verkeerde review schrijft volgens hun.
In ieder geval niet tevreden over mijn bestelling. Als jullie haarverf verkopen weten jullie toch wel het verschil tussen demi-permanent en permanent. Succes met inlezen in welke jullie producten jullie eigenlijk verkopen. Val mij er niet meer mee lastig alstublieft 😆

Ze zeggen geen stalk/spam mails te sturen, maar ze doen elke minuut de reactie op de review aan passen waardoor ik in 10 minuten 6 meldingen krijg van dit bedrijf. Erg naar en ook in bedreigende/beledigende teksten.

31. juli 2024
Logoen til Haarmarkt

Svar fra Haarmarkt

Beste Esmee,

Ik vind het jammer dat je je originele review weghaalt en dan dit moet posten om je grammetje te halen. De feiten zoals ze zijn waren daar haar fijn uitgelegd.

Je zegt dat er binnen 10km geen PostNL punt is terwijl er eentje op loopafstand is.

Je zegt dat je het oh zo erg vindt om iets te retourneren en dat daarom onze klantenservice niet goed is. Je bent netjes geholpen dus er is niks mis met onze klantenservice, dat opsturen en ontvangen is inherent aan het online bestellen, als je dat niet aankan, koop lekker in de winkel.

Buiten dit alles om, in de retourdoos zat alles wat jij had besteld, in de hoeveelheden die jij had besteld. Min het pak wegwerphanddoekjes, beetje jammer dat je die hebt gehouden, maar goed het kost ook maar een euro dus hebben wij er niet moeilijk over gedaan. Wel jammer dat je niet het fatsoen hebt om dan ook echt alles terug te sturen.

Het is ook nogal raar dat je zegt dat wij jou lastigvallen, dat doen wij niet. Wij hebben alleen gereageerd op jouw mails en op jouw acties, meer niet. Jij bent degene die ervoor kiest om iets weg te halen om maar iets anders i.p.v. te posten. Dat zijn keuzes die jij maakt en dan heb jij het over dat wij jou lastigvallen.

Ik daag jou uit, laat maar eens zien dat jij een ongewenste mail van ons hebt gehad.

Jammer dat het zo moet. Jammer dat sommige mensen een gigantische plaat voor hun hoofd hebben.

Wij wensen jou een heel fijn leven toe en bestel aub nooit meer bij ons, mensen zoals jij hebben wij liever niet als klant.

Groeten,
Team Haarmarkt.

GEWELDIG.

GEWELDIG.

GOED ARTIKEL, NETJES VERPAKT, VOOR EEN TOP PRUJS, SNEL VERZONDEN.

ALLEEN MAAR LOF!!! ECHT EEN AANRADER. HELMAAL HAPPY EN TEVREDEN

5. august 2024

Netjes geleverd

Netjes geleverd, alleen niet volgens voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis! Wel de dag erop en zelfs eerder dat verwacht!

5. juli 2024
Logoen til Haarmarkt

Svar fra Haarmarkt

Beste Yvonne,

Bedankt voor je eerlijke review.

Onze excuses dat het een dag langer heeft geduurd, de door jouw bestelde producten waren toen helaas net niet op voorraad.

Met over de 30.000 producten in ons assortiment streven wij ernaar om alles op voorraad te hebben, maar dit wil helaas niet altijd even goed lukken.

Bedankt voor je begrip.

Groeten,