Buen precio con la oferta encontrada y la calidad del producto me ha parecido muy buena. Las instrucciones de montaje se podrían mejorar un poco pero nada grave
Après un premier retour positif à la réception des deux fauteuils commandés et reçus, grosse déception quand moins de 2 ans après un des fauteuils a cassé, l'autre menaçant de suivre le même chemin. L... Vis mer
Our standing desk arrived promptly, and was easy to assemble. Despite it being from outlet stock, we don't see any problems with it, although we've only been using it for a couple of weeks. I have no... Vis mer
Ich kann über die Bestellung eines Dänischen Design-Schreibtischstuhls nur Gutes berichten. Ich denke, ich habe mit diesem Stuhl etwas qualitativ Hochwertiges gekauft, zu einem sehr guten Preis. Die L... Vis mer
Since 1975, we've been passionate about bringing Bauhaus principles to life, creating furniture that's both beautiful and affordable. Marcel Olsen founded our company out of frustration with the lack of reasonably priced, high-quality furniture. Inspired by the Bauhaus movement's core philosophy of "form follows function," we design furniture that prioritises usability. Clean lines, geometric shapes, and a focus on natural materials define our aesthetic. Every element serves a purpose, ensuring our furniture is comfortable, easy to care for, and perfectly suited for your needs. As a family-owned and operated brand, we uphold our founding values. Each new furniture design adheres to the Bauhaus principles of design, quality, and affordability, ensuring the legacy of Marcel Olsen continues. We believe in good design, which is why we embrace modern materials and production methods, making Bauhaus-inspired furniture accessible to a wider audience. Founded in 1975, we've continued this mission for nearly five decades, ensuring thoughtfully designed furniture finds a place in every home.
C. Extremadura, 9,, 03158, Alicante, Spania
- 966 18 01 58
- admin@marcelolsen.com
- marcelolsen.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Jakość adekwatna do ceny
Jakość adekwatna do ceny. Wysyłka expresowa.

Goede prijs kwaliteit …
Snelle levering bureau is van goede kwaliteit en makkelijk te monteren. Handleiding is prima te begrijpen.
Levering is goed te volgen.
Prima prijs kwalieit

Svar fra Marcel Olsen
Everything is perfect and exceeds my…
Everything is perfect and exceeds my expectations!

Cadeira Ótima
Recebi um ótima cadeira, com boa relação preço-qualidade.

Svar fra Marcel Olsen
Sehr schöner kompakter Bürostuhl.
Sehr schöner kompakter Bürostuhl.
Der Stuhl sieht sehr hochwertig aus und ist auch bequem zu sitzen. bin sehr zufrieden damit.

Come da presentazione
Nonostante il pacco arrivato molto rovinato , la merce é conforme alle aspettative e non presenta difetti

Elevador escritorio
El producto (elevador escritorio) es muy cómodo y fácil de montar

PERFEKT
2 x Lounge Sesseln (Hellbraun) bestellt. Schnelle Lieferung! TOP PRODUKT. Super Qualität und 100% perfekte Verarbeitung. Preis-Leistung ist Unglaublich.

Ottima sedia da scrivania
Descrizione perfetta, prezzo giusto, spedizione molto veloce, sedia molto comoda, seduta corretta, ruote molto fluide

Rapport qualité prix imbattable
Rapport qualité prix imbattable pour des bureaux assis debout
Mobilier de bonne facture et design à un prix accessible,
Livraison rapide,
Rien à dire, au top

Svar fra Marcel Olsen
Uitstekende en heel mooie produken in een klantvriendelijk bedrijf.
Ik heb twee tweezitsbanken gekocht bij Marcel Olsen. Zij zijn prachtig: qua materiaal, afwerking en uitstraling. Bovendien werd ik uiterst vriendelijk geholpen en werd de bestelling heel goed verpakt en snel verstuurd. Binnen twee weken had ik de banken al vanuit Spanje!
Ik ben er heel gelukkig mee!

Svar fra Marcel Olsen
Compra real mente fácil y sencilla
Compra realmente fácil y sencilla. Las dudas que tuve las resolvieron por correo muy rápidas. Tiempo de entrega, rápido, compré el jueves tarde y para el lunes estaba en casa.
Te informan de todos los movimientos del paquete.
Montaje muy intuitivo, con instrucciones y aportan las herramientas necesarias para el montaje.
La volveré a utilizar sin dudas.

Svar fra Marcel Olsen
Quick delivery and good product quality.

Svar fra Marcel Olsen
Very quick and goog produt
Very quick and good product.

Svar fra Marcel Olsen
Silla Muy baja y servicio post venta malo
El producto no es lo que esperábamos ya que la altura no se adapta a nuestras necesidades. Llevo varios días contactando a través de mail para proceder a la devolución sin respuesta por su parte, por tanto entiendo que están "dándome largas". Bastante mal servicio post venta. El artículo no es lo que vendían tal cual en la web, no me parece nada cómoda la silla. Y para devolverla desmonta todo, embálalo según venía y búscate la vida para que les llegue, además de pedirte foros y similar. No te mandan un código de barras o similar como el resto.

Fraai en comfortaabel
Wij kozen voor een mooi vormgegeven bureaustoel, die keurig en degelijk verpakt in onderdelen werd bezorgd. Dank zij een duidelijke handleiding was montage snel en supereenvoudig en het resultaat mag er zijn: fraai en comfortabel!

Svar fra Marcel Olsen
Ainda não recebi a encomenda.
Ainda não recebi a encomenda.
Saiu de Madrid dia 5 de Setembro e até hoje 11 de Setembro não existe qualquer informação.

Bardzo solidne biurko gamingowe
Biurko jest bardzo solidne i dobrze wykonane. Dobrze zapakowane, proste do złożenia, oświetlenie ledowe działa bez zarzutu. Jedyny minus za długi czas oczekiwania (ok 2 tygodni).