Se hva andre synes
As a 49-year-old mum with a 10-year-old son, I’ve become a true fan of Mango. The brand captures everything I love about fashion — timeless, classic, and effortlessly chic. It reminds me of the s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Punto Fa, SL, trading as MANGO, is a Spanish clothing design and manufacturing company, founded in Barcelona by brothers Isak Andic and Nahman Andic.
Kontaktopplysninger
Apartadó, Colombia
- mango.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer snelle service
Ik had problemen met het retourneren van een pakketje. Ik heb vervolgens via whatsapp contact gezocht met Mango klantenservice. Ik ben zeer snel te woord gestaan en had binnen no time een nieuw verzendlabel via de mail ontvangen.
Thanks!
Bestelling op voorraad bij bestellen, 2 dagen later uitverkocht. En niet leveren binnen 6 werkdagen. Pakket na 5 dagen nog niet verzonden.
2 linnen broeken besteld en waren tijdens het bestellen gewoon op voorraad. Woensdag besteld, 2 dagen later de melding dat 1 broek uitverkocht was, zaterdag de melding: bestelling is klaar voor verzending. Mango geeft aan 2-6 dagen levertijd. Ben benieuwd, over 1 dag zitten we op 6 dagen. Heb nog geen bevestiging van verzending ontvangen. MANGO, was mijn eerste keer maar direct mijn laatste bestelling!
Waar is de gehele retourzending???!
1 week geleden de gehele bestelling retour gedaan. Ontvang ik slechts het bedrag terug voor 2 kledingstukken op 7 september. Het 3e kledingstuk staat in mijn account als zijnde niet retour. Ik heb deze wel degelijk retour gedaan. D.w.z dat een medewerker van Mango in mijn account kan. Via WhatsApp lukt het niet om de klacht te melden. Foto gemaakt van de jurk in kwestie. Telefonisch klacht gemeld. Eerst onbeschofte hork Iris aan de lijn die gewoon geen antwoord geeft. Opnieuw gebeld. Blijkbaar iemand uit het buitenland aan de lijn waarvoor het Nederlands wordt vertaald. Daarmee uiteindelijk een oplossing en geld wordt terugbetaald. Advies: overal foto's of filmpjes van maken, inclusief je account, kledingstukken en inhoud retourzak/ doos.
Don't do it!
I wanted to return a dress. It was a nightmare! First, I had to deal with a chatbot, and then it was difficult to get in touch with a representative. The connection was abruptly cut off. I was sent a label via email, but the package came back to me after a few days. Getting in touch again was a struggle. The dress arrived with a broken strap. A total disaster.
Lege kapot flesje parfum
Je opent de verpakking van een parfum is gewoon de bodem van het flesje eraf en dus een leeg flesje😢
Terrible online shopping experience
Because of my terrible experience with online shopping I will never buy mango again. I placed an order which I returned including 119 euros boots. They refunded everything except the boots. When I contacted them they said they would reach out to the refund department who would email me back. I never got any email back. It was very hard to reach them. Luckily I purchased via Klarna and opened a dispute which took over a month because Mango never got back to them with proof. I finally received my refund. I am not sure the outcome would have been the same if I had used normal debit. Never again.
Mango levert niet en is niet bereikbaar
Op 2 juli 2026 een bestelling geplaatst en gekozen voor bezorgen in de winkel. Bezorgstatus zegt nog steeds 'verzonden' maar nog geen bericht gekregen dat ik kan afhalen. Ik ben al een keer in de winkel geweest voor de zekerheid maar niets.
Contact is slecht: assistent op de website reageert niet. Via Whatsapp zegt AI dat ik ij contact word gebracht met een medewerker maar ook hier geen verdere reactie.
Vandaag aangegeven via email dat ik de bestelling annuleer en geld terug wil.
Al met al een slecht online ervaring.
Jarenlang was ik een trouwe klant van…
Jarenlang was ik een trouwe klant van Mango, zowel in de winkel op de Groenplaats in Antwerpen als in La Cañada Shopping in Marbella. Vandaag, 3 augustus 2026, was voor mij echter de druppel.
Aan de kassa bleek mijn account plots op 0 punten te staan en was mijn cheque van €10 verdwenen. De uitleg? "Een nieuw systeem." Ondertussen staan er op mijn online account nog steeds 7.200 punten, maar die zijn in de winkel niet zichtbaar en kunnen blijkbaar ook niet worden toegekend.
Ik had uitsluitend kleding uit de nieuwe collectie uitgekozen, maar heb uiteindelijk alles aan de kassa laten liggen. Zo ga je simpelweg niet om met klanten die jarenlang trouw zijn geweest.
Een loyaliteitsprogramma heeft alleen zin als trouwe klanten er ook effectief iets aan hebben. Voor mij voelt dit als misleiding en een gebrek aan respect voor vaste klanten. Jammer, maar voor mij is het gedaan met Mango.
He sido cliente fiel de Mango durante muchos años, tanto en la tienda de la Groenplaats de Amberes como en La Cañada Shopping de Marbella. Sin embargo, hoy, 3 de agosto de 2026, ha sido la gota que ha colmado el vaso.
En la caja me dijeron que mi cuenta aparecía con 0 puntos y que mi vale de 10 € había desaparecido. ¿La explicación? "Un nuevo sistema". Mientras tanto, en mi cuenta online siguen apareciendo 7.200 puntos, pero en la tienda no son visibles ni pueden aplicarlos.
Había elegido únicamente prendas de la nueva colección, pero al final lo dejé todo en la caja y me fui sin comprar nada. Así no se trata a clientes que han sido fieles durante tantos años.
Un programa de fidelización solo tiene sentido si los clientes realmente pueden disfrutar de sus ventajas. Lo ocurrido me parece una falta de respeto hacia los clientes fieles. Es una gran decepción y, para mí, Mango ha perdido un cliente.
Top bedrijf heel begaan met hun…
Top bedrijf heel begaan met hun klanten.
Mijn moeder had een scootmobiel gekocht maar kon er niet op rijden wegens overlijden.
Ze namen hem direct terug en we kregen ons geld terug.
Heel lief en sociaal
Ik ben erg teleurgesteld over de…
Ik ben erg teleurgesteld over de klantenservice van Mango. Mijn bestelling is automatisch retour gegaan omdat ik deze niet heb afgehaald, maar ik krijg nergens duidelijkheid over de status van mijn terugbetaling.
Via WhatsApp krijg ik alleen automatische reacties en telefonisch lijkt het ook alleen een AI-systeem te zijn. Het is onmogelijk om een medewerker te spreken. Als klant verwacht ik dat er een normale manier is om contact op te nemen wanneer er een probleem is.
Hopelijk verbetert Mango de bereikbaarheid van de klantenservice, want op deze manier voel je je als klant niet geholpen.
Koop hier niet!
Wat een ongelooflijke slechte klantenservice. Koop niet online! Retourlabel werkt niet en pakket komt terug in de eigen brievenbus. Zowel whatsapp als per tel contact gezocht, maar je krijgt alleen een chatbot die niets voor je kan betekenen. Telefoonverbinding wordt meerdere malen afgekapt zonder elke vorm van hulp. In Whatsapp kom je in een loop hole terecht wat bijna grappig wordt. Zo'n groot bedrijf! Het is om je kapot te schamen!
Slechtste klantenservice en kwaliteit
Als het mogelijk was om minder dan 1 ster te geven, had ik dat gedaan.
Ik heb drie broeken van ongeveer €50 per stuk gekocht. Tot mijn verbazing zijn ze alle drie op precies dezelfde plek gescheurd na slechts één à twee keer dragen. Dat wijst voor mij duidelijk op een kwaliteitsprobleem.
Omdat ik de broeken voor mijn vakantie had gekocht, was de standaard retourtermijn van 30 dagen net verstreken. Ik ben daarom naar de winkel gegaan. De medewerkers zagen zelf ook dat het om een kwaliteitsprobleem ging, maar gaven aan dat ik eerst via de klantenservice een nieuwe aankoopbon moest aanvragen voordat zij iets konden doen.
Vanaf dat moment begon de ellende. Ik heb meerdere keren contact opgenomen via de app en WhatsApp, maar kreeg geen reactie. De gesprekken werden telkens automatisch of door de medewerker afgesloten zonder dat mijn probleem werd opgelost. Na meerdere telefoontjes kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Ik moest foto’s van de broeken per e-mail opsturen, wat ik direct heb gedaan.
Ondanks meerdere herinneringsmails heb ik na drie weken (21 dagen) nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Vervolgens heb ik opnieuw via WhatsApp contact gezocht. Daar werd ik gekoppeld aan een medewerker die simpelweg niet reageerde, aangaf dat ik “genoeg geholpen” was en het gesprek vervolgens afkapte.
Ik schrijf vrijwel nooit reviews, maar dit is zonder twijfel de slechtste klantenservice én de slechtste productkwaliteit die ik tot nu toe heb meegemaakt. Drie broeken met hetzelfde defect en vervolgens wekenlang genegeerd worden is simpelweg onacceptabel.
Ik krijg geen contact met de klantenservice.
Ik krijg geen contact met de klantenservice. Niet via telefoon en niet via whatsapp. Andere contact mogelijkheid is er niet.
Waardeloos
Waardeloos. Op 14 juni een broek besteld, 15 juni aangeboden bij DHL. Geen idee waar het fout gaat echter nog steeds niet binnen. Contact gehad 1,5 week geleden we gaan het uitzoeken. Tot op heden nog steeds niets vernomen. De klantenservice is ook slecht te bereiken. Ja, een app die telkens hetzelfde domme antwoord geeft. Schandalig.
Bad customer support
I am highly disappointed with Mango's customer service. I had to pay for my return costs, even though a representative explicitly confirmed over the phone that these costs would be refunded to me. They have sent the wrong coat and I had to return it.
Following that phone call, I emailed customer service twice to arrange the refund. It has been days, and I have received absolutely no response to my emails.
It is unacceptable to promise a refund over the phone and then completely ignore follow-up emails. This is a very poor way to treat customers. I just want the return costs refunded as promised!
Nooit meer online bestellen bij Mango
Zoals meerderen lees ik: meer dan 2 weken geleden besteld, niks meer van vernomen. Gebeld met de klantenservice: ik krijg binnen 5 werkdagen antwoord via mail op de vraag waar mijn bestelling blijft. Schandalig hoor. Ga nooit meer online bestellen bij deze club. En moet nog maar zien of ik geld terugkrijg.
Op 30 mei een bestelling geplaatst en…
Op 30 mei een bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen, wel op 4 juni een mailtje dat het klaarstaat voor verzending en de verwachte leverdatum 9 juni zal zijn, inmiddels is het 23 juni en nog niks ontvangen. Drama om de klantenservice te pakken te krijgen. De opruiming is inmiddels gestart. Ben benieuwd hoelang ik nog moet wachten. Ongelofelijk toch als er staat binnen 1 à 2 dagen in huis
Retourproces niet best
Doorgaans leuke kleding, maar retourproces en klantenservice zijn dramatisch. Bij het retourneren kun je namelijk online aangeven dat je het wilt ruilen voor een andere maat. Dat kun je maar beter niet doen. Je denkt dan dat die andere maat gereserveerd is maar dat doen ze pas na retour. En mijn retour is een week onderweg geweest (Spanje?) en na een week nog geen enkel bericht over ontvangst e.d. Nu maar hopen dat het nog op voorraad ligt. Je kunt dus maar beter direct een extra bestelling plaatsen. Iemand aan de telefoon krijgen is ook niet eenvoudig. Had gekozen voor NL maar kreeg een Engelstalige.
Ramp senario - Mango failiet? HIER NIET KOPEN
Al bijna een maand (07-05) op mijn bestelling aan het wachten. Inmiddels 4x (21-05, 26-05, 28-05 & vandaag 01-06) contact gehad met een klantenservice, die helaas weinig tot niks kan doen behalve "Be patience" kan benoemen. Want het komt er écht aan.
Het pakket is inmiddels (01-06) "kwijt" en er wordt een nieuw pakket verstuurd terwijl er eerder is aangegeven dat het pakket mag worden geannuleerd.
Het is jammer dat zo'n mooi bedrijf zo'n slechte service biedt en niet mee kan gaan met de klant. Gaan ze failliet dat het zo moeilijk gaat om geld terug te geven aan de klant?
Update (02-06) gisteren avond, 3 uur na de review heb ik een mail gehad met dat ik een klein deel van het bedrag terug krijg. Weer contact gehad met de klantenservice en vanochtend stond er opeens nog een bedrag terug op de rekening. Nog steeds niet het volledige bedrag, maar wie weet is er hoop.
Het is nu 13 juli, de artikelen die ik niet wou ontvangen zijn teruggestuurd. Deze heb ik 16 juni teruggestuurd en zijn 19 juni ontvangen in het magazijn.
Dit zijn de voorwaardes van mango:
" Terugbrengen bij een afhaalpunt: het kan tot 10 werkdagen duren voordat je pakket bij ons magazijn aankomt. Na controle van de artikelen verwerken we de terugbetaling binnen 48 uur (tijdens werkdagen).
We zullen je per e-mail op de hoogte stellen zodra de terugbetaling heeft plaatsgevonden. Vanaf dat moment kun je het bedrag binnen 3 tot 12 werkdagen op je rekening ontvangen, afhankelijk van je bank."
Zoals jullie aan de data kunnen zien zijn we inmiddels wel veel verder.
Vorige week heb ik weer contact gezocht en zou het 1 en ander geregeld worden. Verrassend genoeg is er niks gebeurd.
Vandaag weer contact gezocht en nu wordt het probleem opgelost volgens de medewerken. Ik ben benieuwd.
Update 21 juli - nog steeds geen geld terug.
1 ding is zeker, koop nooit online bij Mango!
Mango Zeist is vreselijk! KOOP ER NOOIT
Mango Zeist is vreselijk, zij zijn wellicht een franchise organisatie en bepalen blijkbaar hun eigen regels. Retourneren van wat je online of in een andere winkel hebt gekocht willen ze niet. Ze liegen dat het niet mogelijk is omdat de kassa defect is, of omdat je online hebt gekocht maar ze niet de online bon kunnen gebruiken die op je telefoon staat je moet het document meenemen wat in je box zat en deze heb je nodig om per post te retourneren! Schandalig je bent ziek en moet afreizen naar een andere stad. NOOIT MANGO ZEIST BEZOEKEN!! VRESELIJK PERSONEEL EN VRESELIJKE ´SERVICE`(geen service) houden zich alleen aan hun regels. SCHANDALIG!!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.