Dankzij Rik verliep de aankoop van onze woning bijzonder vlot. Binnen de 24 uur was alles geregeld en waren zowel koper als verkoper tevreden. Rik reageerde steeds razendsnel op mails, telefoontjes... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer tevreden over het werk van Rik! Heel professioneel, vlotte communicatie en deskundig. Hij nam de tijd om met ons de verschillende opties te doorlopen en gaf een heldere uitleg bij het uitgebreid... Vis mer
Selskapet har svart
Appartement in Mechelen gehuurd. Eva heeft de rondleiding gedaan, heel goed en alles perfect uitgelegd. Nadien ook alles tot in de puntjes geregeld. Papierwerk, vragen beantwoorden. En ook bij de over... Vis mer
Selskapet har svart
De afspraak heeft plaats gevonden op het afgesproken uur, duidelijke uitleg, antwoord gekregen op mijn vragen. Heeft haar tijd genomen om mij de huizen te laten zien.
Selskapet har svart
Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!
Gentsesteenweg 125A, 2800, Mechelen, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Onze ervaring met Malines Group was echt wel in orde.
Morgane, die ons dossier behartigde was steeds bereikbaar, waarbij elke mogelijke vraag (zeer) snel beantwoord werd, hetzij telefonisch, hetzij per mail. Daarbij werden alle mogelijke afspraken strikt nagekomen, met de noodzakelijke flexibiliteit.
Wat de verkoop zelf betreft: de bezoeken aan de woning werden gegroepeerd en deal was binnen de kortste keren beklonken.
Bij gevolg zijn we zeer tevreden.

Svar fra Malines Group
Snelle reactietijd en vriendelijk bezoek. Joelle was niet opdringerig maar wel duidelijk en professioneel.

Goede transparente info.
Ook bij een tweede bezichtiging nog meer info gevraagd en gekregen .

Svar fra Malines Group
Zeer uitgebreide informatie gegeven tijdens het bezoek van het appartement.

Svar fra Malines Group
I really liked the visit. Tom was very kind, he took his time to explain everything in detail.
Thanks so much.

Svar fra Malines Group
Het bedrijf heeft mij een hele fijne ervaring meegegeven. Ik werd warm verwelkomd en ze was heel vriendelijk

Svar fra Malines Group
Alexandra van Malines Group heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons pand. Ze heeft alles bijzonder professioneel afgehandeld. Malines Group heeft een sterke reputatie, en Alexandra bevestigde dit volledig: vlotte communicatie, brede spreiding van de advertenties en duidelijk verstand van zaken. Alles verliep zoals afgesproken. Kortom, een makelaar en kantoor die hun uitstekende naam zeker waarmaken.

Svar fra Malines Group
Vriendelijk en ik mocht rustig rondkijken. Zag pas ter plaatse dat er geen elektriciteitskeuring was. En ik had aangegeven dat ik zeker op een zaterdag wou bezoeken, maar werd niet op de hoogte gebracht op het moment dat het mogelijk was. Heb het zelf dagelijks moeten checken.

Vriendelijke ontvangt.
Interessante en professionele uiteenzetting.

Svar fra Malines Group
Andreas is een zeer aangename makelaar! Vakkundig,telefoons en mails worden zeer beantwoord.
Heel duidelijke en snelle communicatie, ook vanuit hun kantoor bij de afhandeling van het dossier.👍

Svar fra Malines Group
De mensen van Malines waren eerst en vooral een luisterd oor voor ons en wisten dat het voor ons belangrijk was om snel te kunnen schakelen. En dat deden ze ook! In tegenstelling tot een eerdere zeer negatieve ervaring met een makelaar, verliep alles hier zeer vlot en zeer professioneel. Ik voelde de rust letterlijk terug over mij komen, toen we bij deze mensen terecht kwamen.
Alexandra is echt een top madam.
Ze is absoluut de juiste vrouw op de juiste plaats! En ook over Rick alleen maar lof. Zeer aangename jonge kerel, steeds heel correct en op tijd geïnformeerd over bezoeken en steeds onmiddellijk erna feedback.
Jullie waren voor ons een verademing om mee samen te werken! Bedankt!!

Svar fra Malines Group
Veel emphatie en zeker geen agressieve verkoopsaanpak. Ik denk dat Malines Group zich richt op het creëren van een duurzame band.

Svar fra Malines Group
Ik had 6 sterren willen plaatsen maar er waren er maar 5.Snelle verkoop, zeer professionele aanpak. Wij wonen in het buitenland en alles is ongelooflijk vlot gegaan.Wij danken nogmaals Rita en raden Malines group aan met gesloten ogen

Svar fra Malines Group
Ik vond het heel aangenaam en vlot. Ik vond dat de uitleg ook op eerlijkheid.

Svar fra Malines Group
De samenwerking met Andreas en het kantoor verliep heel vlot, was transparant en erg aangenaam. Alle onze vragen werden snel en correct beantwoord. Bij het bezichtigen van ons appartement werd er optimaal rekening gehouden met onze agenda. Zeer professioneel, een echte aanrader!

Svar fra Malines Group
Vriendelijke toelichting, transparant bezorgen van gevraagde informatie, professionele afhandeling.

Svar fra Malines Group
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.