Coga Anmeldelser

4,8

Fijn contact en afspraken met Sabrina, ze legde alles goed uit. Ook via telefoon werden de vragen die ik stelde duidelijk beantwoord. Verder willen ik ook Marc bedanken om de nodige papieren in ord... Vis mer

Vlotte en correcte werkwijze bij Coga met kennis van zaken. Zeer goed en vriendelijk contact met Sabrina en Martine. Steeds bereid om ook telefonische vragen te beantwoorden. Reeds tweede maal dat ik... Vis mer

Heel goede begeleiding van jullie, Femke & Martine, Vanessa. Snelle handeling, appartement was snel verhuurd. Aangename bespreking op kantoor in Sint Job. Die heel mooi vernieuwd is. Prima servi... Vis mer

Heel tevreden met de aanpak van de toffe dame. Ze gaf veel info, altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Prima makelaar! Een dikke tien dus !

1. Eiendomskonsulent
  2. Takstmann for eiendom
  3. Eiendomsmegler
  4. Eiendomsmeglere

Coga is regionaal verankerd, een lokale makelaar met een werkgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Door die focus sinds 1985 kunnen we nu steunen op een enorme marktkennis en tonnen ervaring. Wij werken enkel met gediplomeerde makelaars die u van A tot Z ontzorgen doorheen uw vastgoedtransactie. Onze grote database zorgt onmiddellijk voor potentiële kandidaten, die professioneel worden opgevolgd en waarbij onze in house juridische dienst alle documenten voor haar rekening neemt. Misschien nog het belangrijkste, wij doen graag wat we doen, wij leven vastgoed!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

94 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Tevreden

9. mai 2026

Zowel voor aan- als verkoop zit je goed bij Coga

Wij hebben met Coga zowel een aankoop als een verkoop gerealiseerd en werden gedurende het volledige traject begeleid door Koen. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke afhandeling werden we op een zeer professionele, aangename en ontspannen manier ondersteund.

De opvolging van de woningbezoeken verliep snel en correct, communicatie was steeds duidelijk en afspraken werden nauwgezet nagekomen. Wat ons vooral opviel, is dat Coga niet alleen streeft naar een tevreden koper of verkoper, maar naar een oplossing waarbij beide partijen met een goed gevoel kunnen terugkijken op de samenwerking.

Een bijzonder woord van dank aan Koen voor de begeleiding van A tot Z, zijn betrokkenheid en zijn uitstekende service. Wij kunnen Coga dan ook met volle overtuiging aanbevelen.

3. juli 2026

Van waardebepaling tot verkoop: een professionele en persoonlijke aanpak

Vanaf het eerste contact met Femke, tijdens de waardebepaling van onze woning, hadden we meteen een positief en betrouwbaar gevoel. De communicatie verliep gedurende het hele verkoopproces steeds vlot, correct en transparant. Dankzij haar professionele aanpak kunnen wij als verkopers met een goed gevoel terugkijken op de verkoop van ons huis.
Wij zijn dan ook bijzonder tevreden over de samenwerking met Femke en Coga.

1. juni 2026

Positief over de hele lijn

Vriendelijk, to the point, snelle reacties bij vragen of onduidelijkheden. Altijd bereikbaar en heel professioneel. Ook goedkoper dan de meeste concurrenten en niet opdringerig.
Bedankt Sabrina

20. desember 2025