Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fik malet vægge og hvidtet loft i stue og badeværelse i tirsdags Super oplevelse og resultat fra start til mål 🌟🌟🌟🌟🌟🌟og et sikkert 13 tal Super proff både med pris og kvalitet. Vi e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan på det varmeste anbefale malermester Norbert. Vi har netop fået spartlet vægge, sat filt op og malet, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Kvaliteten er i top, og malermester Norberts... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har brugt Norbert i 2016 da vi overtog huset. De fik malet i alle rum samt slebet og lakeret gulv. Nu næsten 5 år efter, har vi udskiftet alle vinduer og døre i huset. Hvilket har efterlad en del... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtigt tilbud og start på arbejde i andelslejlighed der skulle renoveres og males. God kommunikation, og de afleverede lejligheden “som ny” efter aftalt tid. Fair pris på arbejde der tog lidt over... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og god pris

Jeg har brugt Norberts malerfirma to gange og regner bestemt med at bruge ham når tredje gang kommer. Hvis han har tid 👍
Super service og god kommunikation med Norbert selv. Før, under og efter.
Meget tilfreds kunde her. Anbefaler gerne. Bår pga ovenstående om service, men også tilfreds med kvalitet selvfølgelig. Og pris!
Rune, Glostrup

12. oktober 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har brugt malermester Norbert flere …

Jeg har brugt malermester Norbert flere gange, han lever altid et flot stykke arbejde til aftalt tid og pris.
Han benytter udlands arbejdskraft, og de kommer og passer deres arbejde, ingen rygning og andre smuttere som men tit og ofte oplever med andre malere. altid høflige og de rydder op efter sig.

27. juni 2017

Super arbejde....

Har fået malet gavlene på huset. Er super tilfreds med arbejdet. Havde flere ude at give et tilbud, og har ikke fortrudt vi valgte Norbert. Det blev malet næsten til tiden (et er svært at forudsige regnvejrsdage), prisen holdt, og de par dage, hvor det ikke var muligt at male grundet regn, ringede han afbud om morgenen, så vi var orienterede.
Der blev ryddet pænt op efter arbejdet, og resultatet er blevet så flot!

17. mai 2017
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer langt væk.

Annoncere med gratis uforpligtende tilbud. Overholder ikke de aftaler han selv laver, til tros for at vi aldrig har modtaget et overslag fra ham, har han sendt os en faktura på 500 kr for ingenting . Samt truer med inkasso. Er glad for vi aldrig valgte at sende vores enterprise deres vej.

10. februar 2017
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Det bliver ikke til en gentagelse

Vi havde fået et tilbud på maling af det meste af huset. Meget grundig gennemgang med malermesteren inden tilbudsgivningen. Vi valgte firmaet pga man hele tiden talte om kvalitet. Det lød jo godt.
Vi takkede ja til at de ordnede vores stue/køkken område.
Søde polakkere kom og malede. Venlige mennesker bestemt, men de kunne ikke dansk og det engelske haltede gevaldigt. Det besværliggør kommunikationen ret så meget. Og hvorfor ikke fortælle at man kun har polakkere ansat?
Her 1/2 ÅR efter "renoveringen" er stuen begynder det at sprække flere steder, og den der med super kvalitet som Mester selv mener han leverer, er det ikke blevet til. Vi gider ikke reklamerer, for det ender med en masse bøvl da mester har store problemer med at accepterer andet end sin egen "sandhed" og kunne bliver meget ubehagelig hvis vi mente andet end ham.
Det, og så den meget uproffesionel opførsel fra mester gør at vi bestemt ikke ønsker en gentagelse. Så resten af entreprisen har vi fået et andet firma til at udføre. Et med god service og god kundekontakt. Det var ikke det vi fandt hos dette firma

13. september 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv