Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fik malet vægge og hvidtet loft i stue og badeværelse i tirsdags Super oplevelse og resultat fra start til mål 🌟🌟🌟🌟🌟🌟og et sikkert 13 tal Super proff både med pris og kvalitet. Vi e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan på det varmeste anbefale malermester Norbert. Vi har netop fået spartlet vægge, sat filt op og malet, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Kvaliteten er i top, og malermester Norberts... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtigt tilbud og start på arbejde i andelslejlighed der skulle renoveres og males. God kommunikation, og de afleverede lejligheden “som ny” efter aftalt tid. Fair pris på arbejde der tog lidt over... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Flinke og dygtige

- God rådgivning ifm. at gøre vores køkkenvæg pænere.
- Nydeligt resultat.
- Mødte til tiden.
- Pokkers flinke.

15. november 2020

Mødestabile og god kvalitet

De er på pletten som lovet og leverer et virkelig flot stykke arbejde. Vi har brugt dem til at male ca 65 kvm med meget høje skråvægge - det er blevet super flot. Søde og meget høflige malere at have gående. En klar anbefaling herfra.

8. november 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og kvalitet

Super god service, hurtig respons.
Overholdte de aftalte tidsplaner og kvalitet er i top.
Fantastisk oplevelse og se det arbejde de har udført hos mig, snore lige vægge og hjørne.
Kan anbefale Norbert 150%
5 stjerner er ikke nok, 10 her fra🤩

8. november 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En sikker anbefaling herfra!

Vi har brugt Norbert i 2016 da vi overtog huset. De fik malet i alle rum samt slebet og lakeret gulv. Nu næsten 5 år efter, har vi udskiftet alle vinduer og døre i huset. Hvilket har efterlad en del huler i væggene hvor der tidligere har været masser af pyntelister. Igen valgte vi at tilkalde Norbert da der skulle laves en del reparationer omkring vinduerne og dørene.
Begge gange (2016+2020) har de udført et godt stykke arbejde og jeg vil klart anbefale dem!

5. november 2020

Superarbejde

Vi har haft den store fornøjelse at få udført arbejde af firmaet. Vi har fået renoveret brygges, ny tagkonstruktion på garage, filsning af garage samt helt ny trappe foran huset. Alt udført efter vores ønsker, og til vores fulde tilfredshed. Vi havde skam andre firmaer ude for at give tilbud, men de havde travlt med at fokusere på at der var travlt. Men ikke hos Norbert. Tilbud kom når de blev lovet. Arbejdet startede til den lovede tid, og blev også færdigt som aftalt. Alt i alt en superoplevelse med dejlige håndværkere, herunder skal specielt nævnes Daniel. En meget arbejdsom mand der er fagligt dygtig samt også rydder op efter sig.

17. august 2020

Høj faglig stolthed

Har lige fået malet vort kontor af malermester Norbert, og det var bare en rigtig god oplevelse. Flot arbejde og en høj faglig stolthed.
PlastPack Nordic

22. juli 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfektion og effektivitet i højsædet!

Perfektion og effektivitet i højsædet!
Endnu en gang et perfekt udført arbejde. Har brugt Malermester Norbert flere gange, både til opsætning af tapeter, maling af vægge, træværk etc. Jeg kan kun anbefale ham!

18. april 2020

Renovering af hus

Jeg er ved at renovere et hus, hvor jeg har haft besøg af Malermester Norbert.
Det er dejligt at opleve en håndværker der rent faktisk ikke gør alt til et problem, vores oplevelse af deres indsats er, at vi bestemt vil bruge dem igen.

Jeg var i første omgang skeptisk over at det var polske håndværkere, men det har de gjort til skamme.
Daniel San og makker, har sku været effektive og dygtige.

Klart at jeg vil anbefale dem til andre, er faktisk allerede gjort.

26. mars 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er første gang at vi i vores…

Det er første gang at vi i vores ejerforening har brugt malermester Norbert. Han er en behagelig person at tale med og
han er ærlig og kommer med gode forklaringer med hvad malertilbuddet består af.
Malersvenden var meget grundigt og udførte et perfekt stykke arbejde og vi er meget tilfreds med firmaet.

Mvh.

Nelly
Formand

26. mars 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Malermester Norbert er dygtig og…

Malermester Norbert er dygtig og effektiv. Han og hans ansatte er hjælpsomme og lydhøre overfor ønsker og eventuelle bekymringer. Humøret er højt og der er altid et smil på deres læber og lidt humor i luften.

17. mars 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har haft fornøjelsen af malerfirmaet…

Vi har haft fornøjelsen af malerfirmaet på mit arbejde, så valgte dem til at male en hel lejlighed privat.
Det er jeg meget glad for jeg gjorde. Super flot arbejde hvor spartelarbejdet var så flot at jeg i første omgang troede det var færdigt arbejde. Efter filt var grundet BLEV DET SLEBET IGEN !!! sådan !
det står knivskarpt og glat som glas.
Solide anbefalinger herfra

8. november 2019

Fin oplevelse

Fin oplevelse - flink maler. Beholdte det gode humør selvom vi havde stillet den forkerte malerbøtte frem og der lige skulle males lidt om. Thumbs up :-)

4. oktober 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fik for et par år siden lavet et…

Vi fik for et par år siden lavet et ikke tilfredsstillende stykke malerarbejde på vores 1. sal af en anden maler. Vi har netop fået rettet op på det med hjælp fra Norbert. Norbert hjalp med at finde en god løsning, som krævede lidt mindre arbejde og dermed sparede os penge. Prisen var rimelig, alt blev gennemført til aftalt tid, og slutresultatet ser supergodt ud! Jeg vil til enhver tid anbefale Norbert og vil også bruge firmaet igen en anden gang.

25. april 2019

Godt arbejde igen igen

Vi har nu tre gange haft fornøjelsen at få udført maler arbejde af Norbert. Altid til aftalt tid, super arbejde og flinke og velopdragne håndværkere.. kun varme anbefalinger herfra.

15. april 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv