Majorr Online Home Design Anmeldelser

1. Husholdningsbutikk
  2. Møbeltilbehør
  3. Butikk med stuemøbler

Majorr.nl, de leukste webwinkel op het gebied van wonen en woonaccessoires. Ontstaan uit passie voor interieur. Een innovatieve, sterke en dynamische woon webwinkel met een vernieuwende kijk op de woonwensen van vandaag, dé specialist op het gebied van wonen. Wat onze klanten wensen, dat houdt ons dagelijks bezig. Daarom werken wij, samen met onze fabrikanten en leveranciers, continu aan de woonwensen van morgen. Of je nu op zoek bent naar een perfecte fauteuil voor in de woonkamer, design eetkamerstoelen, of betaalbare woonaccessoires, bij ons vind je de nieuwste trends én de leukste ideeën voor jouw interieur. Niet voor niets kiezen steeds meer consumenten uit de collecties van Majorr. Veel van onze producten hebben wij op voorraad en als je die vandaag bestelt, heb je het morgen al in huis.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Oplichters

Oplichters! Hier absoluut niets bestellen. Geen track & trace ontvangen, geen verzendgegevens en op meerdere e-mails geen reactie. Kortom: geld weg en totaal geen levering of communicatie

12. juni 2026

Prachtige bank

Wij werden erg vriendelijk geholpen bij t bestellen van onze bank.
Net is de bank gebracht echt prachtig en zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers .
Een heerlijke showroom en zeer ruime keuze !
Bedankt Mador wij zijn blij met onze aankoop !

2. april 2026

Dropshipper en geen oplossing voor klacht

Dit is een dropshipper. Wellicht goed om dit vooraf te weten. Bij uitpakken van een kast, bleek deze flink beschadigd. Geen telefoonnummer om te bellen enkel onpersoonlijk contact via mail en zeer summier. Vaak geen antwoord op mijn logische vragen. Weken later heb ik de kast nog steeds staan en is mij verzocht deze zelf af te voeren naar de stort (met alle kosten die hierbij horen). Schandalig! Als je enige irritatie laat blijken (uiteraard op een nette manier) ben je opeens agressief. Huh. Heel onprettige ervaring.

18. august 2025

Bad service experience

Bad service experience
I ordered 2 sets of chairs in a specific colour , after I reached out to them to ask when it was going to be delivered they tell me those colour are out of stock.
I am in the process of moving and need my furniture asap.
They offered another different colour which I still because I have no chairs in my new appart. Had they informed me before could have got chairs from another place.
When I expressed my frustration with their communication and the fact that their website misinformed about the availability and asked for discount .. they said you either choose another coulour or you can just cancel the order..

14. desember 2024
Logoen til Majorr Online Home Design

Svar fra Majorr Online Home Design

Dear Zeynab,

Sorry to see your review, we did reply on time, as shown in our emails.

Hopefully you did find the chairs you were looking for.

Sincerely,
Team Majorr

Super goede service!!

Super goede service!!!
Vriendelijke en behulpzame medewerkers, We hebben Prachtige bank uitgekozen,
personeel heeft ons super goed geholpen
Bedankt mador home !!

3. september 2024