Magnetar Anmeldelser

4,8

Qualität 1a von den Magneten , Pakete kommen in 1-3 Tagen an was astrein ist und der Support ist astrein bei denen! Zurzeit hab ich den Terror Magneten werde aber definitiv noch den Mega Cube zur Sa... Vis mer

Hallo ich bin Markus aus Deutschland. Mein Hobby bzw. meine Leidenschaft ist das Magnetfischen und das schon seit vielen Jahren. Ich habe schon unzählige Magnete ausprobiert und kann aus Erfahrung... Vis mer

The magnets are really strong, powerful. I pulled out an incredible amount of metal objects from out of a small lake in my neighbourhood.

Ich arbeite mit Magnetar als Partner zusammen weil ich überzeugt bin von der Qualität. Ich nutze Magnetar auch privat. Lieferung, Service, Stabilität alles Tiptop! Alle Magnetar Artikel sind umfangre... Vis mer

1. Hobbybutikk
  2. Fiskeutstyrsbutikk
  3. Leverandør av metalldetektorer

Magnetar Magnets specialises in high-quality magnet fishing equipment and powerful neodymium magnets. We serve customers across Europe, the United States and other international markets through our online stores and fulfilment centres. Our range includes single-sided, double-sided and 360-degree fishing magnets, as well as ropes, grappling hooks, gloves, protective covers and storage cases. We offer equipment for both beginners and experienced magnet fishers and help customers choose the right setup for their needs. We develop and test our products with a focus on safety, durability and reliable performance. Magnetar is also known for innovative products such as the CUBE and MEGACUBE, which combine multiple magnetic surfaces with strong stainless-steel protection. Our customer service team supports customers with product advice, orders, deliveries, returns and warranty questions. We provide clear information and practical solutions when support is needed. Magnetar also supports the international magnet fishing community through collaborations with content creators, affiliates, clubs and cleanup initiatives. Magnet fishing is an outdoor hobby, but it also helps remove metal waste from rivers, canals and lakes. Customer feedback helps us improve our products, service and communication and helps new customers make an informed choice.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

89 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ich empfehle Magnetar

Alle Magnetar Artikel sind umfangreich getestet und dafür steht Magnetar ein.

1. oktober 2025

Top Qualität

Top Qualität. Haben immer die besten Produkte rund ums Magnetangeln. Ich habe den Hardcore Magnet seit mindestens 5 Jahren und funktioniert alles noch wie am ersten Tag.

30. juli 2026

Ik heb een magneet gekocht om in de…rg

Ik heb een magneet gekocht om in de sloot mee te vissen het was erg leuk om te doen helaas niks bijzonders gevonden

Het is ook erg leuk om te zien hoe dit bedrijf is begonnen en steeds meer uitbreidt

25. august 2025

Top!

Inmiddels ervaring met diverse magneten, touwen en ook de prikstok.
Doet wat het belooft en kwalitatief goede spullen.

25. juli 2026

Altijd goede materialen

Altijd goede materialen, en toebehoren.
Al heel wat leuke dingen uit het water gehaald met m'n magneet. Let wel op je vingers bij bruggen van metaal!!

24. juli 2026

Brilliant magnets!

Bij ons thuis gebruiken zowel de volwassen als de kinderen magneetvisspullen van magnetar. Dat is zeker niet zomaar. Magnetar bied qualiteit, zekerheid en een zeer goede service. Ook hebben we in de loop der tijd heel wat mooie vondsten gevangen met deze magneten. Kortom echt een aanrader!

Compleet en uitgebreid assortiment

Echt een topbedrijf! De magneten van Magnetar zijn van goede kwaliteit en ze hebben alles wat je nodig hebt voor een complete uitrusting. De keuzehulp is reuze handig om tot een juiste keuze te komen. Mijn bestelling was ook snel binnen. Een absolute aanrader. In eerste instantie één set voor mij en mijn zoon gekocht, maar nu wil ik er nog een (zwaardere) bij zodat we samen kunnen gaan vissen. Superleuk!

Wat een spullen!!

Wat een spullen!!! Alles wat in het water ligt (dat magnetisch is) wordt aangetrokken én vastgehouden. Altijd de auto in de buurt voor als de magneet weer eens wat zwaars vasthoud. Mijn zoon is ook helemaal Magnetar fan niets dat hier aan kan tippen!

Wat een aantrekkingskracht!

Eerst een hardcoremagneet besteld voor mijzelf. Daarna voor mijn dochter. Vervolgens de Barbarian besteld voor mijzelf en hiermee een Beastmagneet opgevist. Wat een topmagneten zijn dit!
En supersnelle levering ook nog!