Magiczne pióro Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Błąd na okładce w odmianie imienia, mimo że podobno wszystko jest weryfikowane przed wydrukiem i dane były podane prawidłowo, książki na prezent nie dam bo padnę ze wstydu

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Od momentu złożenia zamówienia do otrzymania przesyłki minęło zaledwie 12 dni, to naprawdę niewiele mając na uwadze, że książeczki są personalizowane i wysyłane z Chorwacji. Bardzo dobry kontakt ze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ksiazka wykonana zgodnie z zamówieniem. Zapakowałam bardzo ładnie i schludnie. Okładka sztywna co pozwala na trzymanie książki w schludniej oprawie non stop nie narażając jej na zagięcia. Ilustracje w... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówienie złożone 11.06, do tej pory nie dotarła do mnie ani zamówiona pierwotnie książka, ani też rzekomo wysłana kolejna dodrukowana, bo wcześniejsza zgubiła firma kurierska 🤦 Zwrot pieniędzy też... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bokforlag

Skrevet av virksomheten

Magiczne Pióro to innowacyjne wydawnictwo personalizowanych książek dla dzieci. Wspólnie inspirujemy dzieci i jednoczymy rodzinę.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

19 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Książka piękna! Zamówiłam ją z okazji Dnia Taty dla męża od córki. Mąż i córka zachwyceni! Piękne ilustracje, ciekawa historia, która opowiada o nich. Zamowienie zrealizowane w terminie. Bałam się, że książka nie dotrze przed Dniem Taty, a dotarła. Gorąco polecam.

13. juni 2025

Serdecznie dziękujemy :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Moja Małżonka była wzruszona.

Moja Małżonka była wzruszona. Aczkolwiek głównie przez moją dedykację ;) jakkolwiek to jest najlepsza recenzja.

4. juni 2025

Svar fra Magiczne pióro

Bardzo dziękujemy za opinię! Dedykacja od serca to z pewnością najpiękniejszy prezent. Pozdrawiamy serdecznie :)

Piękna książka dla rodzeństwa

Książeczka bardzo mi się podobała za tą cenę. Znalazłam ją w odpowiednim momencie dla dwóch siostrzyczek.Kolory piękne, twarda okładka, możliwość wgrania zdjęcia. Polecam ogromnie

3. juni 2025

Svar fra Magiczne pióro

Serdecznie dziękujemy za opinię, wspaniale, że książeczka się spodobała! :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Książeczka "Jak powstał/a ..." jest…

Książeczka "Jak powstał/a ..." jest bardzo fajna, kolorowe ilustracje i atrakcyjny tekst. Czekałam na książkę 2 tygodnie. Polecam zamawianie wcześniej, aby nie stresować się czy dojdzie na czas.

27. mai 2025

Svar fra Magiczne pióro

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się niezmiernie, że książeczka się spodobała. Przepraszamy za czas oczekiwania na dostawę, staramy się robić wszystko, aby ulepszać nasze procesy logistyczne.

Opinia

Ksiązeczka śliczna, bardzo ładnie wydana.Szybko została wysłana.Fajny kontakt z firmą . Polecam z całego serca

2. juni 2025

Svar fra Magiczne pióro

Ogromnie nas cieszy, że książeczka się spodobała. Dziękujemy za opinię.

Super prezent

Historia prawie idealnie pasuje do rzeczywistych wydarzeń. Wszyscy dobrze się bawili. Ksiażka bardzo dobrze wykonana i ślicznie opakowana. Jesteśmy bardzo zadowoleni.☺️

23. mai 2025

Svar fra Magiczne pióro

Bardzo dziękujemy za przemiłą opinię, cieszymy się, że książeczka przyniosła radość. :)

Nie otrzymałam książeczki

Nie otrzymałam książeczki. Szkoda bo zostałam bez prezentu

7. april 2025

Svar fra Magiczne pióro

Bardzo nam przykro z powodu takiej opinii. Dokładamy wszelkich starań, aby książeczki były dostarczane na czas. Przepraszamy za dostarczenie paczki jeden dzień po terminie. Z chęcią omówimy formę rekompensaty za tę sytuację. Prosimy o kontakt mailowy.

Dobry kontakt z klientem

Dobry kontakt z klientem. Na bieżąco informuje o postępach w realizacji zamówienia. Nie obiecuję czegoś na już, ale solidnie wykonuje powierzone zadanie.

20. januar 2025

Svar fra Magiczne pióro

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Good quality of the book

Good quality of the book. Quite interresting narration.

Svar fra Magiczne pióro

we are glad to hear that, thank you for your positive opinion :)

Piękna książka

Piękna książka, dziecko się z nią nie rozstaje.

12. desember 2024

Svar fra Magiczne pióro

To wspaniale, bardzo nas to cieszy! Dziękujemy za dobrą ocenę i pozdrawiamy serdecznie :)

Super

Everything ok
Thank you

Svar fra Magiczne pióro

We are glad that you like our product. Thank you for the good rating :)

Książka jest piękna

Książka jest piękna, bardzo ładne kolorowe ilustracje, kartki grube z lśniącego papieru. Terminową dostawą i dobry kontakt ze sklepem. Ogółem mogę śmiało polecić wszystkim zainteresowanym.

Svar fra Magiczne pióro

Ślicznie dziękujemy za polecenie i wystawienie pozytywnej opinii. Miłe słowa są paliwem do dalszego rozwoju! Pozdrawiamy serdecznie :)

Piękne

Piękne - super wydane - na czas i dzieci słuchają jak o czarowane

Svar fra Magiczne pióro

Radość dzieci jest najważniejsza! Super, że spełniliśmy wasze oczekiwania. Dziękujemy pięknie za wystawienie dobrej opinii :)

Pięknie ilustrowana książka.Synek…

Pięknie ilustrowana książka.Synek zachwycony.Bardzo fajny pomysł na prezent .

28. november 2024

Svar fra Magiczne pióro

Bardzo nas cieszy, że synkowi spodobała się książeczka! Dziękujemy za pozytywną opinię :)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv