Selskapet har svart
Zamówienie złożone 11.06, do tej pory nie dotarła do mnie ani zamówiona pierwotnie książka, ani też rzekomo wysłana kolejna dodrukowana, bo wcześniejsza zgubiła firma kurierska 🤦 Zwrot pieniędzy też... Vis mer
Selskapet har svart
Nie polecam. Zerowy kontakt! Czy ta firma istnieje?! Nie odbierają telefonów, na maila tylko raz odpisali. Gdy pojawił się problem.. zero kontaktu. Żadnej informacji, o opóźnieniach w wysyłce. Zw... Vis mer
Selskapet har svart
Magiczne Pióro to innowacyjne wydawnictwo personalizowanych książek dla dzieci. Wspólnie inspirujemy dzieci i jednoczymy rodzinę.
Kroatia
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
ordered a personalized book for my granddaughter’s birthday and she loved it! The quality is great, the story is lovely, and having her name in the book made it extra special. A wonderful and unique gift – highly recommended.

Svar fra Magiczne pióro
Zamówiłam już dwie książki dla wnuczka o Narodzinach i Pierwszych Świętach.Wszystkim bardzo się podobają zwłaszcza ta o Narodzinach czytając ją nawet się wzruszyłam.Planuję zakup następnej.To będzie super pamiątka na przyszłość.

Svar fra Magiczne pióro
zamówiłam bodajże 12.01 z informacją, iż otrzymam do 25.01. Dalej nie mam swojego egzemplarza, nie otrzymałam też żadnej informacji nt zmiany terminy realizacji dostawy.

Svar fra Magiczne pióro
Przesyłka widnieje w aplikacji InPost jako utworzona od tygodnia. Niestety nie otrzymuje odpowiedzi na maile kiedy zostanie wysłana.

Svar fra Magiczne pióro
Książka dotarła w wyznaczonym czasie (11 z 14 dni). Została wykonana dokładnie jak pokazano to na stronie. Obdarowani bardzo zadowoleni, więc ja również.
Odjęłam jedną gwiazdkę za cenę.

Svar fra Magiczne pióro
Długi czas oczekuję już 1 miesiąc i nadal nie mam zamówionej książki !!! To bardzo nieładnie tak traktować klientów !!! Czekam na książkę !!!

Svar fra Magiczne pióro
Od momentu złożenia zamówienia do otrzymania przesyłki minęło zaledwie 12 dni, to naprawdę niewiele mając na uwadze, że książeczki są personalizowane i wysyłane z Chorwacji.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Na każdą wiadomość otrzymywałam odpowiedzi.
Książeczka cudna, wzruszyłam się czytając. Z pełnym przekonaniem - POLECAM!

Svar fra Magiczne pióro
Ogólnie książeczka ładna, ale za taką kwotę spodziewałam się efektu wow, a niestety treść i rymy takie sobie. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, szybko odpowiadają i próbują pomoc.

Svar fra Magiczne pióro
Zamówienie złożone 18.11 nie dotarło do mnie do tej pory.

Svar fra Magiczne pióro
Piękna książeczka, która sprawiła wiele radości. Trzeba zamawiać wcześniej.

Svar fra Magiczne pióro
Czas oczekiwania jest niecierpliwy bo kilkudniowy.

Svar fra Magiczne pióro
Nigdy nie piszę żadnych recenzji, ale tym razem robię wyjątek, bo książka jest tego warta. Niestety tak jak w przypadku wielu innych opinii długo czekałam na przesyłkę i nie otrzymywałam informacji od wydawnictwa do momentu aż sama nie zaczęłam do nich pisać. Dostawałam informację że książka zaginęła u kuriera etc. Zaczęłam korespondować z Panią Katarzyną i dopiero dzięki jej zaangażowaniu, dzisiaj ( po ponad trzech tygodniach) otrzymałam zamówienie. Bardzo dziękuję Pani Kasiu. Piszę tą recenzję dlatego że książka jest cudowna dokładnie taka jak na stronie wydawnictwa. Szkoda tylko że trwa to tak długo i że wydawnictwo nie poprawia swojego wizerunku poprzez rzetelność i terminowość w dostawie. Ale jeśli tylko macie trochę czasu i cierpliwości naprawdę warto!! Jeszcze raz dziękuję Pani Kasiu

Svar fra Magiczne pióro
Przesyłka jeszcze do mnie nie doszła, zamówiłam książkę około 3 tygodnie temu, a paczka nawet nie została jeszcze wysłana, przewidywany czas był do wczoraj, nie jestem zadowolona

Do tej pory nie otrzymałam zamówienia złożonego w dniu 16.10.25

Svar fra Magiczne pióro
Super tekst, piękna grafika. Dobry papier, gruba okładka. To będzie pamiątka na całe życie

Svar fra Magiczne pióro
Książka piękna! Zamówiłam ją z okazji Dnia Taty dla męża od córki. Mąż i córka zachwyceni! Piękne ilustracje, ciekawa historia, która opowiada o nich. Zamowienie zrealizowane w terminie. Bałam się, że książka nie dotrze przed Dniem Taty, a dotarła. Gorąco polecam.

Svar fra Magiczne pióro
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.