Informasjon om virksomheten

1. Media- og markedsføringsbyrå

Skrevet av virksomheten

Digital strategi. Rådgivning. Eksekvering. Vores hold består af profiler med mange års erfaring fra mediehuse, mediebureauer og medieudbydere. Vi har en bred vifte af erfaring fra samarbejder med både større og mindre virksomheder, som vi glædeligt deler ud af.

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Gennemsigtighed og god projektledelse

Hvis du ligesom jeg ønsker gennemsigtighed, så kan jeg varmt anbefale Digital Media. Her får du stillet et Dashboard til rådighed der viser din kampagnes performance i realtid. Der er en tryghed i at de deler deres data med mig som kunde, da de kan stå på mål for det. Jeg kan se om der leveres som aftalt og det er nemt at viderekommunikere performance til resten af organisationen.

Jeg oplever generelt en hurtig respons på henvendelser og en god sparring før og under kampagneforløb

31. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har været meget tilfreds med den…

Jeg har været meget tilfreds med den professionelle og hjælpsomme behandling, opsætning og rapportering.

4. november 2022

Svar fra Digital Media

Mange tak for at dele din oplevelse, og for den fine anmeldelse - Det sætter vi stor pris på 😊

Opfølgende og konstruktiv approach

Vi har i ARCEDI Biotech indgået samarbejde med Digital Media 1. marts 2022 ift. at udarbejde og igangsætte Google Ads kampagne for os på vores produkts hjemmeside samt optimere på SEO.
Dialogen har siden opstart været opfølgende og konstruktiv, og vi kan allerede nu se markant fremskridt i form af trafikken på vores hjemmeside.
Teamet, vi samarbejder med, er serviceminded, har hands on og er hurtige til at svare os samt afhjælpe med udfordringer.
Vi kan varmt anbefale til andre at samarbejde med Digital Media.

5. mai 2022

Hej Brit,

Mange tak for den meget flotte anmeldelse – Den sætter vi stor pris på. Vi ser frem til, at forsætte det gode samarbejde med jer😊

Michelle Hansen

+45 31 41 21 27
Mih@digitalmedia.dk
Client Service Coordinator

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der har holdt hvad der er blevet lovet…

Der har holdt hvad der er blevet lovet og der kom nogle kommunikations problemer som blev løst professionel og der har været god service hele vejen.

27. april 2022

Hej Miguel,

Tak for at dele din oplevelse om samarbejdet og servicen - Vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Josephine Christiansen

+45 31 41 21 25
Jch@digitalmedia.dk
Client Service Manager

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hos Special Risk Forsikring har vi…

Hos Special Risk Forsikring har vi brugt Digital Media som bureau i snart 2 år og vi har været rigtige tilfredse med samarbejdet. De er enormt kompetente og der er altid en god og hurtig kommunikation.
Vi er super glade for samarbejdet og vil klart anbefale Digital Media til andre!

31. mars 2022

Hej Mathias,

Tusind tak for den varmende anmeldelse og det gode samarbejde. Vi ser frem til, at arbejde endnu mere sammen med jer!

Josephine Christiansen

+45 31 41 21 25
Jch@digitalmedia.dk
Client Service Manager

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og professionelt samarbejde!

Jeg har brugt Digital Media som sparringspartner gentagne gange. De har været super hjælpsomme og er altid tilgængelige. De får store anbefalinger herfra!!

24. mars 2022

Hej Anne Katrine,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at have kunne være behjælpelige!

Rigtig god dag! 😊

Michelle

+45 31 41 21 27
mih@digitalmedia.dk
Client Service Coordinator

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi vil have glade kunder (not so much)

Vi vil have glade kunder, som oplever udbytte af samarbejdet med os. Står der stort og flot på Digital Medias hjemmeside.
Dette er dog ikke det man bliver mødt med, når man klager over servicen.

Det skal nævnes, som en start, at Digital Media har leveret på deres aftale om eksponeringer - men når det kommer til kundeservice, er det desværre en by i Rusland.

Efter godt 9 måneders samarbejde med Digital Media sidder vi tilbage med en følelse omkring et knap så favorabelt forløb, i sær på servicen delen.

Vi føler at vi hele tiden har skulle være "vagthund" på deres arbejde, da det hele er sat lidt på autopilot - og vi har selv skulle tage action og beslutninger, som jeg mener at de (professionelle) selv burde tage.

Når man betaler for sådan en service, skal det bare spille og man skal føle at man er i trygge hænder.

Vi lagde op til at stoppe samarbejde, og gå hver til sit, som "gode venner" - dog fastholder Digital Media helt pinagtigt os fast i en aftale få måneder endnu, for at score et tusinde kroner. I stedet for at imødekomme betalende kunders ønsker.

Kan desværre ikke anbefale Digital Media til andre, og man skal tænke sig rigtig godt om inden man indgår en aftale med dem.

3. februar 2022

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse. Jeg er naturligvis meget ked af dit syn på vores samarbejde.

Du havde varslet os om, både skriftligt og mundtligt, at du ville udtrykke din utilfredshed offentligt, hvis vi ikke ville stoppe samarbejdet, så vi anerkender selvfølgelig at du omtaler Digital Media som du gør, selvom det ærgrer os meget.

Vi har været i dialog af flere omgange, og vi har gjort hvad vi kunne, for at gøre dig tilfreds og give dig oplevelsen af god kundeservice, men det er naturligvis ærgerligt at vi ikke har kunne indfri dine forventninger. Vi er dog glade for, at du anderkender – både i anmeldelsen, skriftligt og mundtligt, at vi har leveret det vi skulle jf. den aftale der er indgået – og som vi har dokumenteret, har vi også leveret betydelig mere og har, set fra vores side, været meget fleksible.

Jeg står selvfølgelig til rådighed for yderligere dialog hvis du ønsker det. Du er altid meget velkommen til at maile til mig på mk@digitalmedia.dk eller ringe på 31 41 31 68.

Martin Klitvad
Adm. Direktør

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv