Informasjon om virksomheten

1. Boligutleie
  2. Leilighetsutleiebyrå
  3. Næringsmegler

Skrevet av virksomheten

M2Rent - profesjonalne zarządzanie najmem! Nie masz czasu zajmować się wynajmem mieszkania? Brakuje Ci wiedzy i obawiasz się, że stracisz swoje oszczędności? Z naszym wsparciem inwestowanie w nieruchomości będzie proste jak zakładanie lokaty w banku.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Jako właściciel firmy

Jako właściciel firmy
Film-Bud Kamil Szczepaniak
polecam współpracę z m2rent. Dla m2rent realizujemy wsparcie w pracach remontowych w wynajmowanych lokalach. Komunikacja z paniami z obsługi klienta bez zarzutu, zlecenia sprawnie przekazywane. Dziękuję za współpracę.

6. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Brak profesjonalizmu

Wywiązują się z umowy, ale mozolnie. Tzn przesyłają pieniądze za wynajem i to wszystko. Jak miała być kontrola to wielokrotnie musiałam dopytywać na kiedy jest wyznaczona czy już była i jaką opinię miał kontroler. Komunikacja to absolutny dramat, nie odpisują na maile, przypomnienia i przypomnienia przypomnień, że nadal nie odpisali. Najbardziej kuriozalna odpowiedź jaką dostałam to jedno zdanie w rodzaju proszę sobie sprawdzić w panelu klienta. Rozliczenie od czasu wyprowadzki najemcy 30 czerwca trwało do połowy września. To, co mieli naprawić, zostało niby zrobione, ale tak po łebkach, tak byle jak, że generalnie te niby naprawione elementy wymagają ponownej naprawy, a mieszkanie ponownego malowania. Nie mówiąc o tym, że nikt nie pomyślał, czy ja chcę, żeby wszystkie ściany były pomalowane na biało, również te, na których był artystyczny tynk. Krótko mówiąc srebrny tynk został zniszczony i w jego miejsce jest brzydka biała ściana. Chcąc być uczciwym tylko firma sprzątająca im się udała, za sprzątanie daję 6. Natomiast współpraca z firmą to absolutny dramat, nie można się doprosić ani doczekać niczego. Zgubili jeden komplet kluczy, najpierw się całkiem wypierali, a w końcu wmawiają, że to najemca zgubił i ponieważ umowa już się skończyła, to żebym go sama ścigała. No właśnie po to płaciłam niby profesjonalistom, żeby wszystkiego dopilnowali i oddali mi mieszkanie w stanie, w jakim było, a oni odpowiedzialność za zgubienie kompletu kluczy spychają na właściciela, żeby sobie pisał pisma do byłego najemcy, który swoją drogą zostawił za sobą syf i zniszczenia. Absolutnie nigdy więcej nic z tą firmą i z najmem w ogóle...

1. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Omijać szerokim łukiem

Nie zdawałem sobie sprawy, że najem mieszkania może być tak okropnym i męczącym doświadczeniem.

Pytanie o wstępną ofertę? 4 dni oczekiwania na odpowiedź. Kolejne pytanie o najdrobniejszy szczegół (zawarcie umowy, formalności)? Brak odzewu, mijają 2 tygodnie. Nic dziwnego że mieszkanie wciąż nie znalazło najemcy!

Sami pracownicy nieprofesjonalni, nie mają pojęcia o posiadłościach ani o pojęciach prawnych (najem okazjonalny bez notariusza i lokalu zastępczego, tylko w M2Rent!)

6. august 2025

Bardzo polecam!

Bardzo profesjonalnie i abosolutnie bez zastrzeżeń usługi! Polecam z czystym sercem

9. juni 2025

Super

Oddałam moje mieszkanie pod opiekę m2rent 2 lata temu i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pieniądze wpływają do mnie na czas a ja nie musze rozwiązywać problemów najemców i robić rozliczeń z rachunkami, co zawsze było dla mnie największym wyzwaniem

19. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv