Superblij met mijn aankopen bij LunLux! 🤍 Terugkerende klant en ben echt heel tevreden. Alles werd netjes en snel verzonden en het contact via WhatsApp is ook super fijn. Altijd een mooi aanbod met... Vis mer
Se hva andre synes
Een fijne webshop met veel mooie, duurzame kleding. De eigenaresse is onwijs behulpzaam en vriendelijk. Wij kopen hier zeker nog een keer!
Echt een super fijne webshop! Een ontzettend lieve eigenaresse ook die het echt met passie doet. Al meerdere malen besteld en zelfs met spoed kunnen ophalen, omdat ik gauw een kadootje nodig had. Ook... Vis mer
De webshop van Lunlux is gebruiksvriendelijk en geordend wat fijn winkelen is. Ik had een vraag, ik heb deze gesteld via Whatsapp en deze werd super snel beantwoord. Persoonlijker kan niet, mijn m... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
LunLux is een stijlvolle webshop voor ouders die bewust kiezen voor kwaliteit. We bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie designer kinderkleding, zowel nieuw als eerder gedragen. Met oog voor duurzaamheid en een persoonlijke touch maakt LunLux het makkelijk om stijlvol én verantwoord te shoppen.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@lunlux.nl
- lunlux.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
İk vind het altijd superfijn om bij…
İk vind het altijd superfijn om bij Lunlux te shoppen. Ze hebben altijd de beste prijs, goede kortingen en acties. De levering was ook binnen 2 dagen!
Heel betrouwbare small business met goede klantenservice
Via Instagram kwam ik LunLux tegen. Ze verkopen mijn favoriete merk Konges Slojd en ook nog tegen scherpe prijzen. Toen ik via whatsapp een vraag stelde over de beschikbaarheid van een artikel, kreeg ik snel en correct antwoord. Mijn bestelling was snel en netjes verzonden, wat voor een small business bedrijf echt niet altijd makkelijk na te streven is. Kortom: super gedaan en ik bestel graag weer bij LunLux!
Hele fijne overzichtelijke website !
Hele fijne overzichtelijke website !
Echt een aanrader.
Erg snel verzonden , en erg goed ingepakt en goeie kwaliteit 🤩🤩
Danku danku !!
Volgende dag in huis
Volgende dag in huis. Top, en ook nog in vergelijking tot andere sites de mooiste aanbieding dus beste prijs. Volgende keer zeker weer
Ontzettend fijne klantenservice en…
Ontzettend fijne klantenservice en prachtige kleertjes gekocht. Ik ga hier zeker weer bestellen 😍
Prachtige collectie
Prachtige collectie, snel verzonden en vriendelijk & behulpzaam op whatsapp 🙏🏼
Wat een leuke site
Wat een leuke site, geweldig.. Ik heb mijn dochter weer blij mogen maken met mooie cadeautjes. En een super snelle levering, helemaal top👌🌸
Blij met mijn bestelling en het is ook…
Blij met mijn bestelling en het is ook nog eens super cute ingepakt!
Super leuke webshop!
Ik had deze super leuke webshop gevonden via Instagram. Ik ging kijken en bestelde meteen! Het is binnengekomen en het zit ook super leuk en netjes verpakt! En echt super mooie producten. Heb alweer een 2e bestelling gedaan en er gaan er zeker veel meer volgen🩷
Top flessen
Vorige week 2 drink flessen besteld. Kinderen vonden ze zo mooi en fijn drinken dat ik gelijk nog 2 heb gekocht.
Verzending is snel en netjes. Bekers waren goed verpakt en je krijgt schoonmaak attributen erbij voor het rietje.
Ik zou jullie zeker aanbevelen!
Fijne winkel
Fijne winkel. Besteld en snel verzonden! Hele leuke aanbiedingen en veel opties. Goede service :)
Webshop Met mijn lievelingsmerk!
Ik kende deze webshop nog niet, maar het heeft mijn lievelingsmerk Lil' Atelier. Er was ook nog eens een prachtige korting, dus ik heb direct m'n slag geslagen.
Fijne site, je kunt goed filteren en het heeft nog andere mooie merken. Ik kom zeker terug!
Goede klantenservice en mooie merken!
Prachtige merken, mooie spullen, goede prijzen en een fijne klantenservice!
Altijd de mooiste spulletjes bij…
Altijd de mooiste spulletjes bij Lunlux. Zo tevreden met mijn bestelling. Snel geleverd en altijd mooi ingepakt. Het zwanen jasje staat prachtig 😍 De aardbei klemmetjes zijn te lief! (En niet te truttig voor mijn stoere meisje). Kan niet wachten om de zwanenlamp strak een plekje te geven op Mae haar nieuwe kamertje. Harstikke bedankt 🫶🏼
Twee keer besteld bij lunlux
Twee keer besteld bij lunlux, ene volgende dag geleverd en de andere had een levertijd dus dat duurde wat langer. De product was daardoor en afgeprijsd en ik kreeg nog een cadeaubon mee in de bestelling wat heel lief en gul is voor een kleine onderneming.
De assortiment is sowieso geweldig allemaal leuke mooie merkjes! Betrouwbaar en zeker een aanrader
Goede deal
Goede deal! Snelle verzending. Goede producten.
Een favoriete webwinkel
Al diverse malen een bestelling geplaatst. Altijd netjes verpakt en verstuurd. Een bestelling geplaatst maar bleek toch niet leverbaar te zijn, kreeg netjes een berichtje met een ander, kosteloos, voorstel. In dit berichtje werd ik uiterst correct benaderd. De producten die aangeboden worden zijn mooi-verrassend-niet standaard en uniek, dat wat je wil!
Producten zijn goed
Producten zijn goed, goed verpakt. Omdat je nu gewend bent dat pakketjes morgen in huis zijn duurde het voor mijn gevoel wat langer maar dat valt wel mee.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.