LunLux Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superblij met mijn aankopen bij LunLux! 🤍 Terugkerende klant en ben echt heel tevreden. Alles werd netjes en snel verzonden en het contact via WhatsApp is ook super fijn. Altijd een mooi aanbod met... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een fijne webshop met veel mooie, duurzame kleding. De eigenaresse is onwijs behulpzaam en vriendelijk. Wij kopen hier zeker nog een keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt een super fijne webshop! Een ontzettend lieve eigenaresse ook die het echt met passie doet. Al meerdere malen besteld en zelfs met spoed kunnen ophalen, omdat ik gauw een kadootje nodig had. Ook... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De webshop van Lunlux is gebruiksvriendelijk en geordend wat fijn winkelen is. Ik had een vraag, ik heb deze gesteld via Whatsapp en deze werd super snel beantwoord. Persoonlijker kan niet, mijn m... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Barneklesbutikk
  2. også i
  3. Forhandler av babyklær

Skrevet av virksomheten

LunLux is een stijlvolle webshop voor ouders die bewust kiezen voor kwaliteit. We bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie designer kinderkleding, zowel nieuw als eerder gedragen. Met oog voor duurzaamheid en een persoonlijke touch maakt LunLux het makkelijk om stijlvol én verantwoord te shoppen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

147 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fijne webshop!

De webshop van Lunlux is gebruiksvriendelijk en geordend wat fijn winkelen is.

Ik had een vraag, ik heb deze gesteld via Whatsapp en deze werd super snel beantwoord. Persoonlijker kan niet, mijn meisjes zijn mega blij met de prachtige jassen. Een aanrader om hier te bestellen. Bedankt Lunlux!✨🫶

30. august 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

LunLux is een geweldige shop

LunLux is een geweldige shop, ik ben fan. Geweldige collectie voor kinderen, snelle levering, persoonlijke aandacht en een fijne communicatie met de klantenservice.
Ga zo door hoor! Liefs

3. august 2026

Fijne winkel

Hele leuke online winkel! Mega lief lampje gescoord in de sale! Snelle verzending en netjes ingepakt! Je voelt de warmte en de liefde die in dit bedrijf zit! Social media ook heel leuk om te volgen.

4. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vreselijk slechte klantenservice

Vreselijk slechte klantenservice. Bied items aan in de sale terwijl ze niet op voorraad zijn. Vervolgens was de klantenservice totaal begriploos.

4. september 2026
Logoen til LunLux

Svar fra LunLux

Dan mag je in je review ook wel eerlijk zijn, Eveline, want dit is geen volledige weergave van wat er is gebeurd.

We ontdekten inderdaad een voorraadfout tijdens het inpakken en hebben je dit dezelfde dag nog gemeld. We boden direct excuses, meerdere alternatieven en volledige restitutie aan. Ook wilden we een door jou gekozen sweater uit de nieuwe collectie nabestellen met korting. Jij verlangde vervolgens in totaal het dubbele aantal procent korting dan wat wij boden, terwijl het oorspronkelijke uitloopartikel al met verlies werd verkocht. Dat konden wij niet aanbieden, waarna je bestelling direct volledig is terugbetaald.

Dat wij niet meegaan in een voor ons financieel onhaalbaar kortingsvoorstel, betekent niet dat onze klantenservice slecht is. Je zet ons nu publiekelijk in een negatief daglicht, enkel omdat wij niet aan de door jou verlangde korting wilden voldoen.

Jammer dat je deze context weglaat en daarmee een kleine onderneming onterecht schade toebrengt. Achter zo’n onderneming zit een persoon; ik hoop dat je beseft welke gevolgen zo’n onvolledige en oneerlijke review kan hebben.

Super fijne service

Super fijne service, denkt mee in maatvoering en snelle levering. Altijd goed verpakt. Absoluut een aanrader!

1. september 2026

Wederom bedankt!

Ik kan alleen maar goed over deze website praten. Wat een leuke kleding, super goede persoonlijke service én mega snel verstuurd. Wederom bedankt.

28. august 2026

Uitstekende klanten service

Uitstekende klanten service. Per abuis had ik een verkeerd artikel ontvangen en heel snel geholpen, juist werd direct verzonden en kon makkelijk retourneren.

31. august 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een ontzettend fijne webshop!!

Wat een ontzettend fijne webshop!!

Ik ben echt super enthousiast over mijn ervaring met Lunlux.nl en kan deze webshop dan ook van harte aanbevelen! Wat mij meteen aanspreekt, is dat ze zulke leuke en mooie merken aanbieden. Er is ontzettend veel leuks te vinden en het wordt helemaal fijn wanneer je dit ook nog eens voor scherpe, betaalbare prijzen kunt shoppen. En een kortingscode maakt het natuurlijk helemaal feest! 😊

Wat ik persoonlijk misschien nog wel het allerfijnste vind, is het persoonlijke contact. Je merkt echt dat er lieve en betrokken mensen achter de webshop zitten die de tijd voor je nemen. Ze sturen met alle liefde extra informatie en foto’s van de artikelen en geven goed en eerlijk advies wanneer je twijfelt over de maat.

Voor mij was dat echt ontzettend prettig. Ik twijfelde bijvoorbeeld over de maat en kreeg gewoon uitgebreid advies. Ook heb ik gevraagd naar de afmetingen van een broekje en een blousje en zelfs die zijn voor mij netjes doorgestuurd. Dat vind ik echt een geweldige service! Je merkt aan alles dat ze graag met je meedenken en ervoor willen zorgen dat je de juiste keuze maakt.

Daarnaast reageren ze ontzettend snel op vragen. Geen vraag is te veel en je krijgt altijd een vriendelijke en behulpzame reactie. Dat persoonlijke stukje service is echt super.

Kortom: mooie merken, scherpe prijzen, fijne kortingsacties, snelle reacties, persoonlijk contact en vooral ontzettend lieve mensen die echt met je meedenken.

Ik ben erg tevreden en kom hier zeker vaker terug. Lunlux.nl is absoluut een aanrader!🥰

24. august 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Persoonlijk en snel contact bij vragen

Persoonlijk en snel contact bij vragen! Er werd vlot gereageerd en het was ook mogelijk om het deel van de artikelen in de winkelmand toe te voegen aan de bestelling met een langere levertijd. Vandaag de kleding binnen gekregen en onze dochter heeft haar jurk en jas niet meer uitgedaan. Bedankt !

13. august 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige merken en goede service.

Vorig jaar bestelde ik voor het eerst een jas bij LunLux. Ik was zo tevreden over de mooie merken die zij aanbieden, de hoge kwaliteit en de goede service dat ik dit jaar zonder twijfel opnieuw heb besteld. Mijn dochter haar nieuwe jas is wederom prachtig en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Een fijne webshop met mooie producten van uitstekende kwaliteit. Zeker een aanrader. ❤️

14. august 2026

Top webshop

Goed contact. Het artikel wat langere levertijd had was toch snel verzonden. Heel blij mee!

16. august 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en snel geleverd.

Goede service en snel geleverd.
Jasje besteld en kortingscode vergeten. Ze dachten met me mee en samen tot een oplossing gekomen. De jas 2 dagen later al binnen :)

14. august 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv