Oplichters, doen zich voor als winkel die kwaliteit kleding verkoopt vanuit Amsterdam, maar helaas het is echt rommel komt rechtstreeks uit China, kwaliteit is zo slecht, en retour sturen dat kan, maa... Vis mer
Se hva andre synes
Wat een drama. Je denkt uit Nederland wat te bestellen maar krijgt een levering uit China wat totaal niet overeenkomt met wat je hebt besteld. Wil je terugsturen betaal je voor verzendkosten naar Chi... Vis mer
Wat een verschrikking!!! Echt belagelijk. Kwaliteit is echt bagger en prijzen zijn duur, zeker voor het prutspul wat je krijgt. En zich voordoen als winkel in Amsterdam. En vervolgens 2 weken moeten w... Vis mer
Mijn oude rugzak voelde overboding voor korte wandelingen, dus probeerde ik in plaats daarvan een canvas slingbag. In het hoofdvak pasen mijn telefoon, portemonnee, zonnebrilhoes en een klein flesje w... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Scam
Scam, retourzending is een bewust proces of je af te zetten.
Een mooi vest blijkt goedkope troep
Zogenaamd een prachtig wollen gebreid vest gekocht maat XL in donkerblauw van 50 euro, blijkt een fluffy colbert-achtig goedkoop ding in lelijke stof in midden blauw te zijn waar je bij temu waarschijnlijk nog geen tientje voor betaald zou hebben. Na retour aangeven krijg je 20 procent terug, als je daarmee niet akkoord gaat krijg je 30 procent terug of je kiest voor terugsturen op eigen kosten en veel gedoe. Samengevat: je betaald voor iets moois maar krijgt een prul en laat hier hoe dan ook fors geld op vallen. Levering geschied ook vanuit China terwijl je de indruk hebt met een firma uit Amsterdam zaken te doen. Scammers die je geld afhandig maken!
Koop hier alsjeblieft NIKS!
3 weken geleden hier een herenpak besteld in donkergrijs/blauw. Ik dacht, even snel voor een bedrijfsfeestje. Lunelle Amsterdam dus zal wel binnen een paar dagen binnen zijn. 3 dagen geleden kwam het binnen. Blijkt gewoon een goedkoop Chinees carnavalspak te zijn: piratenpak van mijn zoontje is nog van betere kwaliteit. En in plaats van mijn bestelde kleur kreeg ik een lichtblauw pak binnen.
Dus een retouraanvraag ingediend. Eerst wilden ze me afschepen met 20% van het aankoopbedrag retour en dan mocht ik het houden. Als ik het tóch retour wilde sturen waren de retourkosten voor mijn rekening. Maar let op: retour naar China dus. Niet naar een adres in Nederland. Daar ging ik natuurlijk niet mee akkoord. Toen werd het 30% maar nog steeds retourkosten voor mij. Toen 40%, toen 60% en nu 75% van het aankoopbedrag retour. Uiteindelijk dat maar gekozen en dan verkoop ik het pak wel op Vinted ofzo. Of nog beter; ik steek het in de fik zodat niemand dit hoeft te dragen.
Retour is drama
Bedrijf zit niet zoals je verwacht in Amsterdam, maar de spullen komen uit China. Levertijd duurt lang en als je het retour wilt sturen kan het niet simpel en krijg je voorstellen om het te houden tegen een zeer beperkt voordeel voor jezelf. Eigenlijk heb je dan gewoon pech.
Advies, bestel hier niet!
I wish there was a zero star
I wish there was a zero star. Terrible service. Felt like I ordered far away in Asia.
verkeerde broek
Ik had een broek bestelt en kreeg een totaal andere goedkope broek binnen, na een mail gestuurd te hebben gelijk reactie gekregen en uitgekomen bij een 75procent terugbetaling en dat ik die lelijke broek houd...
je ziet voor het bestellen niet dat het allemaal uit china komt
Please DO NOT buy anything!
Please DO NOT buy anything!! Bought 2 jackets...the quality was horrible. Tried to return it thru postNL by paying 20-30 euros and even after 1 month this package is stuck at China customs with no next actions :(( this weshop is not helping... does anyone know what to do? Its a fraud site..beware :((((
Wegblijven bij deze dropshipper!!
Toen de kleding binnenkwam, bleek deze volledig doorschijnend te zijn vanwege de slechte kwaliteit van de dunne stof. Dit was niet te zien op de foto's of in de tekst van de advertenties. Om die reden besloten de spullen terug te sturen.
Dan blijkt dat LunelleAmsterdam.nl niet gevestigd is in NL, zoals de website en KVK doen geloven, maar dat je de spullen voor eigen kosten terug kunt sturen naar China. De kosten voor terugsturen zijn bijna 50% van de nieuwwaarde van de kleding.
Een Nederlands bedrijf moet een NL-retouradres hebben volgens de ACM, maar daar heeft LunnelleNingbo Lak aan.
Dropshippers met spullen uit China voor Nederlandse prijzen
Dit zijn gewoon dropshippers, maar wel nederlanse prijzen vragen. Kwaliteit discutabel en goederen komen rechtstreeks uit China. Dit kun je beter zelf voor veel minder geld direct uit China bestellen. Blijf weg van dit soort sites.
Kan het netzogoed op aliexpress bestellen
Kan het netzogoed op aliexpress bestellen de producten van dit bedrijven komen gewoon uit china met lange levertijden. Dus geen nederlandse webshop!
Pas op drop shippers
Pas op, drop shippers met een levertijd van 3 weken. Retour naar China is op eigen kosten. Nooit meer hier bestellen.
Bestel hier niet!! Oplichterij
Bestel hier niet!!! Schandalig…dingen aansmeren die doen lijken alsof het vanuit een winkel uit Amsterdam komt en vervolgens komt het drie weken later eens binnen gewoon vanuit China. Zeer slechte kwaliteit, gewoon oplichterij. Voor €45 opgelicht met schoenen die kwaliteit van temu hebben. Schofterig!!!
Bestel hier als je opgelicht wil worden
Had twee korte beige linnen broeken besteld, kreeg twee totaal verkeerde artikelen binnen (2 oerlelijke driekwart bruine broeken).
Over en weer gemailed met de klantenservice, duidelijk bewijs aangeleverd dat ik echt totaal andere items ontvangen had. Zij: "Ja maar onze controle toont aan dat je wel de juiste artikelen ontvangen had". En: "Wat vervelend dat u van mening bent dat u de onjuiste artikelen hebt".
Je schiet in het contact met deze lui helemaal niks op. Ze doen er alles aan om een retour te voorkomen. In de eerste mail reactie kreeg ik het voorstel van een 30% terugbetaling waarbij ik de artikelen kon houden om het "gedoe" van een retour te voorkomen (ja gedoe voor hun omdat het terug naar China moet, voor mij is het niet zo moeilijk). Ook hilarisch hoe ze na elke nieuwe klaagmail van mijn kant dit percentage verhoogden, ik dacht even bij 100% uit te komen maar helaas was 75% terugbetaling echt het uiterste. Daar uiteindelijk maar akkoord mee gegaan.
Conclusie: waardeloos, ga maar even ergens anders bestellen.
Kan niet wachten om een nieuwe…
Kan niet wachten om een nieuwe bestelling ten plaatsen. De zomersets waren perfect.
Dropshipper!!!!!
Een ster is eigenlijk nog te veel, deze webshop is duidelijk een dropshipper!!! De kwaliteit van de kleding is bar en bar slecht. Mocht je er onverhoopt toch, net als ik 😮💨 , toch intrappen, meld je ervaring dan bij consumenten wijzer dan stopt het hopelijk..
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. 160 euro besteld. Voor verzending netjes gemaild om de bestelling te annuleren. Geen reactie gekregen. Artikel is nu onderweg vanuit china. Waardeloos.
Defect product geleverd, weigeren gratis retour / schenden wet en eigen voorwaarden
Kwaliteit van de rugzak was bijzonder slecht en het geld echt niet waard, ook zonder de schade niet.
Gemelde schade wordt niet opgepakt, moeizame communicatie, proberen onder alle wettelijke afspraken uit te komen. Weigeren dus ook de wettelijke garantie (art. 7:17 BW), als oplossing zien zij: 25% van mijn al betaalde factuur inhouden en mijzelf laten betalen voor een retour naar oorspronkelijk China en uiteindelijk een woon(!)adres in Hoofddorp (terwijl de eigen site aangeeft dat retourneren bij defect gratis is).
Ordinaire dropshipper
Het lijkt een leuke zaak uit Amsterdam, maar het is gewoon een ordinaire dropship website. En dat merk je pas als je bestelling zich momenteel in China bevindt.
Nooit bij Lunelle Amsterdam gaan…
Nooit bij Lunelle Amsterdam gaan bestellen. Niks Amsterdam de producten komen uit China. Duurt heel lang voor het er is en als je dan wilt retourneren bieden ze aan om 30% van kosten terug te betalen en mag je product houden. Daar heb ik niks aan. Nu kan ik product terug sturen naar Amsterdam. Had ik net zo goed op Shein, Aliexpress of temu kunnen bestellen. Wat een oplichterij.
Ik schrijf normaal nooit een review
Ik schrijf normaal nooit een review; maar deze broeken die ik heb besteld van Lunelle Amsterdam zijn echt een lachertje. Ik kan niet beschrijven hoe lelijk deze lappen stof zijn, dit zijn absoluut geen broeken te noemen, krijg gewoon kanarie gele broeken binnen terwijl ik een bruine met “wash” heb besteld. Het is dat ik geen foto’s toe kan voegen, dit is mijn aller aller slechtste bestelling OOIT 😂😂😂. 4 broeken waar ik helemaal niks mee kan. Allemaal dezelfde maat; de kleuren én maten komen niet overeen.
Ohja daarnaast 4 weken op moeten wachten. Dacht dit komt uit Amsterdam. Nee dit zijn echt broeken van €2 per stuk uit China. Thanks!!!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.