Loungeleven

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Ik heb inderdaad terug een mail

Ik heb inderdaad terug een mail
Ontvangen .. dit keer met .com !! Ik weet niet waar ik moet beginnen om mijn geld terug te krijgen ! Maar kans is heel klein. Ik vind het gewoon erg waarom er zo’n mensen bestaan! Dus mensen a.u.b. kijk uit !

12. august 2026

Malafide

Bestelling gedaan op loungeleven.nl maar niks geleverd gekregen (wel een track and trace uit China gehad). Volgens de politie site is de site malafide en hebben zei deze offline gehaald! Maar pas op ze zijn nu doorgegaan met loungeleven.com en adverteren nu ook op Facebook. Bestel niks!

27. juli 2026

Totaal onbetrouwbaar

liep al mis bij betaling. Betaling uiteindelijk doorgegaan. 1 email gekregen met bestelbevestiging. Na vraag via email voor update op info@ en support@ geen antwoord. Ik kreeg wel meteen daarna een email met reclame en een voucher voor verdere aankopen. Wellicht automatisch om activiteit te veinzen. Via chatbot op website ook geen reactie. Bestelling geannuleerd en klacht wordt neergelegd.

5. august 2026

Ik heb een artikel besteld en betaald maar nooit ontvangen

Ik heb een artikel besteld en betaald, maar nu lijkt het alsof het pakket bezorgd is maar niks ontvangen.
Ook is er bij iemand anders in een andere woonplaats een pakketje bezorgd waarvan het trackingnummer is gekoppeld aan mijn bestelling. Meerdere email verstuurd en ook geprobeert te bellen maar wordt gewoon niet gereageerd.

5. august 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Je krijgt in eerste instantie netjes tracking info; zo lijkt t dan tenminste. Vervolgens zie je dat het adres wordt aangepast zodra het de douane door is. Contact met ze opnemen is telefonisch onmogelijk. Het formulier op de klantenservice pagina is na invullen niet te verzenden. Dan maar alles gekopieerd en naar het op de site genoemde emailadres gestuurd
. Ik heb ze nu maar vriendelijk verzocht mijn geld terug te storten
Net nog 1 poging gedaan via de chatbot op hun website; die heeft me beloofd dat ik zsm wordt gemaild door een medewerker.

4. august 2026

Niet betrouwbaar

Niet betrouwbaar, bestellen ging stroef en dan is het product "verstuurd" koppelen ze een ander tracking nummer aan de order. Blijkbaar moet het dan geleverd worden door dragonfly maar pakket van iemand anders wordt dan geleverd maar is niet jouw pakket en ook niet op jouw adres. Contact met de klantenservice is ook niet te krijgen, zowel op de website als mail niet. Bij deze dan ook een aangifte ingezet.

30. juli 2026