Livera Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Livera shield is een supplement dat ik dagelijks inneem omdat ik ervan overtuigd ben dat dit mijn gezondheid ten goede komt. Het biedt de extra ondersteuning voor de gezonde werking van mijn lever . I... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik mijn bestelling bij Livera geplaatst had, is het helaas met de bezorging meerdere keren misgegaan door de bezorgdienst. In totaal ging het zo’n drie à vier keer verkeerd, wat natuurlijk beh... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Om eerlijk te zijn weet ik niet zeker of dit product daadwerkelijk voor mij werkt. Het doet me een beetje denken aan een crème tegen rimpels: je weet nooit hoe je huid eruit had gezien als je het niet... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een aantal maanden waren de leverfuncties helemaal gedaald terwijl ik gewoon mijn wijntje blijf drinken Heb ook geen bijwerkingen van dit middel Eerder andere gebruikt maar dit gaf niet hetzelfd... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Livera biedt wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten voor ondersteuning en bescherming van de lever.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

43 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer te spreken over het product en…

Zeer te spreken over het product en zeker ook over de snelle levering !

13. mai 2026

Hi Elroy,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het product én onze snelle levering. Bedankt voor uw vertrouwen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn Livera shield gaan gebruiken…

Wij zijn Livera shield gaan gebruiken in combinatie met een koolhydratenarm dieet.(verhoogde lever waardes)
Hierdoor inmiddels 16kg afgevallen en een prima stoelgang ,ook de lever waardes zijn weer prima in orde.
Bestelling ook altijd op tijd geleverd zonder rondslomp.

12. mai 2026

Hi Nomar,

Hartelijk dank voor het delen van uw mooie ervaring!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat uw bestelling steeds op tijd wordt geleverd. We waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je merkt echt wel het verschil ten…

Je merkt echt wel het verschil ten opzichte van andere producten. Dus positief !!!

8. mai 2026

Hi Elion,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u een duidelijk verschil ervaart ten opzichte van andere producten. Bedankt dat u uw positieve ervaring met ons deelt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Livers shield bevalt mij prima.

Livers shield bevalt mij prima.
Na een weekend stappen ,geen kater meer en lichamelijk fitter gevoel.
Zeker een aanrader als je wat ouder wordt en toch fit wilt wakker worden na alcohol consumptie.

7. mai 2026

Hi Rene,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met Livera Shield en dat u uw positieve ervaring met ons deelt. Bedankt voor uw aanbeveling en uw vertrouwen!

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de Livera supplementen. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam het goed opneemt, en dat het werkt. De Livera Shield is voor mij perfect.

7. mai 2026

Hi Daan,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze supplementen en dat Livera Shield zo goed bij u past. We waarderen het enorm dat u uw positieve ervaring met ons deelt.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik heb een bloedtest laten doen en de…

Ik heb een bloedtest laten doen en de resultaten zijn zeer bevredigend... Ik slaap beter en heb geen last meer van de bijwerkingen van alcohol drinken de dag ervoor.
Veel meer dan “placebo effect “…

1. mai 2026

Hi P. Simsic,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat u uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Fijn product

Fijn product, sta s’morgens helder op na het drinken van wijn, slaap beter. Heb echt t gevoel dat het mijn lever reinigt.

6. mai 2026

Hi Miek,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Goede leverfuncties

Livera Shield is gemakkelijk in te nemen. Ik heb de afgelopen 2 jaar voor veel stress eigenlijk gewoon teveel gedronken en begon me zorgen te maken.
Livera Shield een aantal maanden ingenomen in kreeg bij toeval een bloed onderzoek. Mijn leverfuncties waren uitstekend.
Ik heb ook nauwelijks klachten de dag nadat ik iets teveel gedronken heb.

6. mai 2026

Hi Clantine,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het gebruiksgemak van Livera Shield en dat u uw ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Prima product

Top product. Ik voel me fitter de dag na een avond met wat meer alcoholische drankjes. Ik neem elke ochtend een capsule na t ontbijt.

5. mai 2026

Hi Dennis,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met Livera Shield en dat u uw positieve ervaring met ons deelt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Positief

Ik gebruik Livera nu ongeveer 3 maanden en ik merk dat m'n energie een stuk beter is maar m'n leverwaarden zijn nog niet weer gecontroleerd dus geef ik graag een nieuwe review nadat ik weer bloed heb laten prikken.
De verzending verliep vlot, ook de nabestelling was er vlot.

17. april 2026

Svar fra Livera

Wat goed Ria! Enorm bedankt voor je review!

Positieve ervaring

Altijd wat sceptisch als ik iets nieuws uitprobeer. In dit geval compleet anders. Zeer positieve ervaring na gebruik van Livera. Je moet er wel rekening mee houden dat de werkelijke werking na een aantal weken pas begint. Minder last van een zwaar hoofd de dag na alcohol gebruik, maar ook meer energie. Ik blijf dit product gebruiken.

19. april 2026

Svar fra Livera

Bedankt voor de review! Fijn dat je het alsnog hebt uitgeprobeerd en wij onszelf konden bewijzen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben nu een 2maand bezig en de…

Ik ben nu een 2maand bezig en de laatste lever controle was super goed.
Sinds 3 jaar is hij nog nooit zo mooi geweest ik ben geen grote drinker ik drink alleen bij een feestje , maar ik heb wel levercirrose en zelfs daar is het goed voor.
Ik blijf hier mooi mee door gaan in de hoop dat mijn lever zo mooi blijft 👍👍👍

16. april 2026

Svar fra Livera

Hi Jeanette! Dat is super fijn om te lezen!

Livera

Ik gebruik Livera elke ochtend, en ben er zeer tevreden over.

Levering is snel en goed. De pouches kunnen via de brievenbus worden bezorgd, wat een pluspunt is voor mij.

13. april 2026

Svar fra Livera

Super bedankt voor je review Patrick! We zijn blij dat je de vernieuwde verpakking kunt waarderen (nu hij door de brievenbus past)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima service en snelle reactie

Ik had een bestelling geplaatst die binnen een paar dagen bezorgd zouden zijn.
Het werd niet binnen afgesproken tijd geleverd en ik moest een paar weken weg.
Contact opgenomen en Livera heeft de bestelling uitgesteld tot ik weer terug was en ik kreeg als vergoeding voor ‘niet op tijd bezorgd’ een extra potje.
Super service en snelle reactie! Top!

2. mars 2026

Svar fra Livera

Bedankt CJ voor de review! We zullen ons best blijven doen op onze service! Enorm blij met deze recensie, groetjes!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv