Se hva andre synes
Selskapet har svart
Na een aantal maanden waren de leverfuncties helemaal gedaald terwijl ik gewoon mijn wijntje blijf drinken Heb ook geen bijwerkingen van dit middel Eerder andere gebruikt maar dit gaf niet hetzelfd... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Livera biedt wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten voor ondersteuning en bescherming van de lever.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@livera.cc
- livera.cc
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik merk dat de supplementen aanslaan.
Ik merk dat de supplementen aanslaan.
Geweldig bedrijf 😊
Snelle levering en een product dat goed wordt verdragen.
Vriendelijke Groetjes uit Duitsland 😊
Ik gebruik de pillen nu een half jaar…
Ik gebruik de pillen nu een half jaar en mijn ALAT, ASAT en Gamma GT zijn gehalveerd , ben er erg blij mee. Het werk prima!!
Eerlijk product
Livera shield is een supplement dat ik dagelijks inneem omdat ik ervan overtuigd ben dat dit mijn gezondheid ten goede komt. Het biedt de extra ondersteuning voor de gezonde werking van mijn lever . In het druk sociale leven dat ik leid is dat zeker en vast een extra hulpmiddel om zo gezond mogelijk te blijven.
Top klantenservice van Livera
Nadat ik mijn bestelling bij Livera geplaatst had, is het helaas met de bezorging meerdere keren misgegaan door de bezorgdienst. In totaal ging het zo’n drie à vier keer verkeerd, wat natuurlijk behoorlijk frustrerend was en ervoor zorgde dat ik bijna 2 maanden op mijn bestelling moest wachten.
Uiteindelijk is het gelukkig allemaal goed gekomen en heb ik de bestelling alsnog ontvangen. Ondanks het gedoe rondom de bezorging ben ik uiteindelijk positief over mijn bestelling en ben ik blij dat het uiteindelijk netjes is opgelost.
Om eerlijk te zijn weet ik niet zeker of het product werkt
Om eerlijk te zijn weet ik niet zeker of dit product daadwerkelijk voor mij werkt. Het doet me een beetje denken aan een crème tegen rimpels: je weet nooit hoe je huid eruit had gezien als je het niet had gebruikt. Misschien had je zonder die crème wel meer rimpels gekregen. Dat gevoel heb ik ook bij Livera Shield. Ik kan niet met zekerheid zeggen wat het effect is, maar het geeft me wel het vertrouwen dat het beter is om het te gebruiken dan om het niet te gebruiken.

Netjes geleverd
Netjes geleverd. Reageren als je een vraag hebt dat is mooi. Respect. Goede producten. Tevreden alom!

Svar fra Livera
Na een aantal maanden waren de…
Heb ook geen bijwerkingen van dit middel
Eerder andere gebruikt maar dit gaf niet hetzelfde resultaat
Het wordt ook meestal de volgende dag bezorgd

Svar fra Livera
Vlotte en nette bezorging.
Vlotte en nette bezorging.
Ik had wat vragen over het product, dat van samenstelling veranderd is en daar kreeg ik een duidelijke en vriendelijke uitleg over.
Dus mijn ervaring is goed 👍

Svar fra Livera
Gebruik dit product al een tijdje elke…
Gebruik dit product al een tijdje elke dag.
Ik ga ervan uit dat product de lever goed ondersteund, althans met het verhaal hierachter met toevoeging NAC.
Of ik me er anders of beter na voel kan ik niet echt zeggen. Ik geloof wel in het product.

Goed product
Goed product . Heb geen last van s'ochtends als ik alcohol heb gedronken. Een aanrader!
Uitstekend opgelost door goede klantenservice
In eerste instantie was ik erg teleurgesteld. Mijn bestelling leek spoorloos verdwenen en na een periode zonder reactie had ik weinig vertrouwen dat het nog goed zou komen. Daarom heb ik destijds een negatieve review geplaatst.
Na verder contact heeft Marieke de situatie zorgvuldig uitgezocht. De oorzaak bleek te liggen in een afwijkende tenaamstelling en het ontbreken van mijn e-mailadres bij de bestelling, waardoor deze niet direct gevonden kon worden. Hiervoor zijn oprechte excuses aangeboden.
Mijn bestelling is inmiddels in goede orde ontvangen. Daarnaast kreeg ik als blijk van waardering ook nog een extra product toegestuurd. Dat waardeer ik enorm.
Fouten kunnen gebeuren. Voor mij maakt vooral de manier waarop een bedrijf zo'n situatie oplost het verschil. In dit geval is dat netjes, vriendelijk en professioneel gedaan. Daarom pas ik mijn beoordeling met plezier aan naar 5 sterren. Bedankt Marieke voor de goede service en de correcte afhandeling.

Svar fra Livera
Livera communiceert helder en duidelijk
Livera communiceert helder en duidelijk. Geeft interessante informatie. Als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het netjes op. Ik gebruik de Livera shield nu een aantal weken en merk wel verschil met de periode ervoor. Je moet het product wel consequent/regelmatig gebruiken. Anders is het effec5 minder.

Goede uitleg van producten
Goede uitleg van producten, snelle levering. Doen wat ze zeggen. Na levering regelmatig ondersteunende berichten via e-mail. Prima focus op klanten!

Svar fra Livera
Ben zeer tevreden over het product
Ben zeer tevreden over het product. Voel mij goed daardoor.
Snelle levering en steeds goede feedback

Svar fra Livera
Fijne pillen en werkt goed voor je…
Fijne pillen en werkt goed voor je lever. Ik zou het gewoon proberen. Dus een aanrader

Svar fra Livera
Het product is goed voelde mij na een…
Het product is goed voelde mij na een aantal weken stukken beter en fitter doet wat het zegt dat het doet ook na alcohol gebruik heeft ook invloed op het afvallen ben al heel wat buikvet kwijt wat de bedoeling was in mijn ogen wil ik niet meer zonder ik gebruik ook medicatie en heb laten uitzoeken of het geen probleem was dit ernaast te gebruiken dit was positief .

Fijn product
Fijn product , op tijd binnen en makkelijk in te nemen !!

Svar fra Livera
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.