Vejledningen til installation og min PC passede ikke helt sammen, så jeg fik nogle problemer. Så 3 stjerner her. Live-chatten var meget tålmodig og på dansk !! så det kom til at virke til sidst. 5 st... Vis mer

#116548 Havde købt en licenspakke til Windows og Office tilbage i oktober. Ville bruge Windows licensen i dag, men den fejlede. Kontaktede Livekort.dk som løste problemet ganske hurtigt!

1. Programvarebutikk
  2. Programvareselskap
  3. Programvareforhandler

livekort.dk: DIN SOFTWAREPLATFORM FOR KVALITET OG PÅLIDELIGHED Som en pålidelig Microsoft-partner tilbyder livekort.dk dig et bredt udvalg af softwareløsninger – fra Microsoft Office til serverstyresystemer. Hos os finder du udelukkende produkter fra anerkendte softwareproducenter, så du er garanteret kvalitet og effektivitet. STYRESYSTEMER: HJERTET I DIN COMPUTER En computer uden styresystem er som en bil uden motor. Styresystemet styrer hardwaren, styrer ressourcer og giver en intuitiv brugergrænseflade. For maksimal pc-ydelse stoler vi på markedsledere som Windows 11, kendt for sin effektivitet og brugervenlighed. Alle vores OEM-licenser er originale og kan aktiveres direkte gennem os. SERVERSTYRESYSTEMER: KRAFTEN BAG DIN VIRKSOMHED Servere kræver specialiserede styresystemer. Hos livekort.dk tilbyder vi dig kraftfulde Windows Server-systemer fra Microsoft. Derudover finder du også andre serverløsninger som SQL Server, Exchange Server og SharePoint Server. MICROSOFT OFFICE: MAKSIMAL PRODUKTIVITET PÅ KONTORET Med Microsoft Office arbejder du mere effektivt end nogensinde. Uanset om det drejer sig om tekstbehandling, regneark eller præsentationer – hos livekort.dk finder du den rette udgave til ethvert behov, både erhvervsmæssigt og privat. livekort.dk: LAVE PRISER, TOPKVALITET OG FØRSTEKLASSESERVICE Hos livekort.dk drager du ikke kun fordel af konkurrencedygtige priser, men også af pålidelig service. Vores flersprogede kundeservice er tilgængelig 24/7 via e-mail. Vores eksperter hjælper gerne med installation og brug af din software. Stol på vores erfaring og ekspertise. Hver ordre leveres med en faktura inklusive vores momsnummer, en klar returneringspolitik og livstidsgaranti – for din sikkerhed og tryghed.

4,6

Enestående

Bedste priser

Bedste priser, og ingen problemer !!

16. mars 2026

Svar fra Livekort

Det er dejligt at høre. Vi er glade for at høre, at De har haft en positiv oplevelse. Med venlig hilsen Sven B.

Købte en combo pakke til kr.74,99

Købte en combo pakke til kr.74,99

Pakken
Windows 11 Professional + Project 2024 Professional + Office 2024 Professional + Visio 2024 Professional – Licens til 3 enheder

Project 2024 Professional + Office 2024 Professional + Visio 2024 Professional
Testet ok på 2 server 2025

Windows 11 Professional ikke prøvetaf

28. februar 2026

Svar fra Livekort

Vi gør vores bedste for at tilbyde vores kunder de bedste produkter til en rimelig pris. Mange tak for Deres besøg. Med venlig hilsen Sven B. Vi gør vores bedste for at tilbyde vores kunder de bedste produkter til en rimelig pris. Mange tak for Deres besøg. Med venlig hilsen Sven B.

Fint

Det er fint.

4. mars 2026

Svar fra Livekort

Mange tak for din tilbagemelding. Vi håber at kunne byde dig velkommen i vores butik igen snart. Med venlig hilsen Sven B.

Lynhurtigt og billigt 👍

Mail er der med det samme med koder til download

15. februar 2026

Svar fra Livekort

Det glæder os at høre. Mange tak for tilbagemeldingen og for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Hilsen Sven B

Super

Mailen kom med det samme ingen problemer

11. februar 2026

Svar fra Livekort

Det glæder os at høre. Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig fortsat held og lykke med softwaren. Med venlig hilsen Sven B.

Alt for langsomt - Nåede at bestille samme vare 2 gange

Havde en lidt dårlig oplevelse ved køb af produktet, men Livekort teamet rettede hurtigt op på alt, så de har nu en ovenud tilfreds kunde.

6. februar 2026

Svar fra Livekort

Vi kan kun se én ordre hos os. Kvitteringen/fakturaen bliver sendt lige efter betalingen.
Tjek venligst også din spam- mail-mappe.
Mange tak. Nicole Huber

UPDATE 07/02/2026: Vi har bekræftet, at du kun har én ordre, og at din ordre sammen med fakturaen blev sendt efter dit køb. Vores team har allerede kontaktet dig via e-mail; vi afventer din tilbagemelding. Geovana

UPDATE 10/ 2/ 2026: God dag, det ville være venligt af Dem at svare kort på vores e-mails, så vi kan afslutte sagen.
På forhånd tak for Deres forståelse.
Venlig hilsen, Nicole Huber

Jeg køber office 2024 MEN får 2019

Jeg køber office 2024 MEN får 2019. Det er nu ordnet af kundeservice så jeg har fået den rigtige version :-)
Tak for det.

28. januar 2026

Svar fra Livekort

Vær venligst venlig at ignorere min sidste e-mail. Som jeg netop har set, har du købt Office 2019 hos os og ikke Office 2024.
Vores kundeservice har allerede kontaktet dig via e-mail for at finde en løsning. Nicole Huber

Vejledningen til installation og min PC…

Live-chatten var meget tålmodig og på dansk !! så det kom til at virke til sidst. 5 stjerner her.

22. januar 2026

Svar fra Livekort

Tak for din fine anmeldelse, Steen! Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe, og at vi fandt en løsning til sidst. Vores mål er altid at give den bedst mulige support til vores kunder – så det betyder meget at høre, at du havde en god oplevelse. 😊
Alejandra

UPDATE 26/ 1/ 2026: Det glæder os at høre, at du nu har kunnet installere programmet med succes. Hvis du har yderligere spørgsmål, står vi naturligvis gerne til rådighed.
Med venlig hilsen, Nicole Huber

Godt sted at handle

Billige priser. Supergod kundeservice!

16. januar 2026

Svar fra Livekort

Incredible! There’s nothing better than finding something affordable with high-quality service. APRIL

Svar fra Livekort

Tak for din feedback. Vores kundeservice kontakter dig straks via e-mail for at hjælpe dig. Nicole Huber

UPDATE 20.01.2026: Vores team har sendt en løsning til dit problem. Vi har brug for dit svar for at kunne fortsætte med den tekniske support.
Milka

Enestående support

Købte to sæt produkter. Havde problemer med en enkelt nøgle, hvilket blev løst via support på en time - på en søndag - imponerende.

9. januar 2026

Svar fra Livekort

Tak for din tillid! Vi er glade for, at alt fungerede perfekt, og at du er tilfreds.
AC

Jeg købte en Combi licens promo pakke…

Jeg købte en Combi licens promo pakke med blandt mere Windows 11 Pro og Microsoft Office 2024 Pro til en særdeles god pris. Jeg har ikke benyttet Windows licens endnu, men det øvrige fungerer absolut perfekt. Jeg havde et bagatel problem med et skjult ikon, som Support næsten øjeblikkeligt hjalp med, ligeledes fik jeg svar på spørgsmål før køb. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Livekort.

6. januar 2026

Svar fra Livekort

Fantastisk at høre, at alt var fremragende! Tak fordi du stoler på vores team.

Tilfreds kunde

Tilfreds kunde, virker upåklageligt, fik download link lige efter betalingen.

29. desember 2025

Svar fra Livekort

Mange tak for din anbefaling! Vi er glade for, at din oplevelse var så positiv.

Rigtig god support

#116548
Havde købt en licenspakke til Windows og Office tilbage i oktober.

20. desember 2025

Svar fra Livekort

Mange tak for 5-stjernet bedømmelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og ser frem til at betjene dig igen snart. Sven B.