Kjøpte et pakke tilbud med "Windows 11 Professional + Project 2024 Professional + Office 2024 Professional + Visio 2024 Professional Lisens for 3 PC-er" Men når jeg installerte office, fungerte... Vis mer
Har hørt om denne siden, og var litt skeptisk i starten med tanke på prisene (At spillene er en del billigere en Steam, Origin osv). Men jeg tok sjansen å prøvde og alt gikk helt perfekt! Betalt... Vis mer
Fikk lisenskoden raskt på epost. Lastet ned enelsk Office 2019 og norsk språkpakke. Installerte problemfritt og ble aktivert uten problem. Dette var på en helt ny PC, så jeg kan ikke si noe om hvordan... Vis mer
Dette fungerte utmerket. Lastet ned programmet, og dette kom raskt ned, men som iso fil. Jeg ville ha den til minnepenn, og prdnet dette med ett gratisprogra, ISO to USB. ALT I ALT veldig enke... Vis mer
Active since 2010, LIVECARDS is one of the market leaders in online digital shopping . We specialize in selling digital codes and gift cards for Xbox, PlayStation and PC. Because we only operate online we are able to keep our prices low! Over the years we have built a loyal customer base due to our honesty, low prices and second to none customer service. By shopping with us, we guarantee 100 % original products delivered to you digitally safely and quickly!
Product Satisfaction Guaranteed.
1 Raffles Place #40-02,, One Raffles Place, 048616, Singapore , Singapore
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Svar fra livecards.net
Kjøpte et pakke tilbud med
Men når jeg installerte office, fungerte det bare i noen få dager også fikk jeg beskjed at nøkkelen var blitt ugyldig, har forsøkt å ta kontakt uten noen lykke med livekort.no.

Svar fra livecards.net
Aldri hatt noe tull med livcards, funker hver gang og får kodene etter maks ett par minutter. Har kjøpt Xbox game pass og win10/11

Svar fra livecards.net
Kjempe fornøyd. Rask levering.
Handler for andre gang her.👍🏾👍🏾👍🏾

Svar fra livecards.net
God servise men kan ta tid for det går bestandig gjennom prosess når man har betalt men elles bra nettbutikk

Svar fra livecards.net
De vært en god handling uten problem og rask, alt er god gjort.

Svar fra livecards.net
Jeg har kjøpt ny pc og måtte installere windows 11. For å få produktnøkkel så kjøpte jeg dette veldig rimelig fra livekort.no og det gikk veldig raskt. Det var litt trøbbel med å få koden til å fungere, men med litt hjelp fra support som ga meg respons samme dag, så gikk det bra til slutt. Anbefales å bruke de til dette formålet.
Jeg kjøpte Office Pro Plus 2021, lastet ned og installerte produktet på et øyeblikk. Det fungerer glimrende.
Jeg trøblet litt med aktiveringen av selve produktnøkkelen, men fikk veldig raskt nødvendig hjelp av Livekort sine dyktige medarbeidere.
Kjøp fra dem kan absolutt anbefales!
Kjøpte en windows lisens, men lisensen jeg fikk fungerte ikke

Svar fra livecards.net
Kjøpte noe som var reklamert som et Playstation plus 12 måneder gavekort for 850kr men fikk bare 2 gavekort av verdi 700kr, absolutt ingen poeng i å reklamere for at ps plus gavekort når du bare skal gi 150kr mindre enn betalt i «funds». Rævva reklamering assa!! Ordre nummeret er 1043-5724048