De beste verse bonen van nl. Fijne website met smaakprofielen goed toegelicht. Enige dat het geen 5 sterren maakt is de prijzen. Ik begrijp dat je betaald voor kwaliteit maar ik kan het me simpelweg n... Vis mer
Little Roastery is a small company with a soul. Their coffee selection might be not the biggest on the market but it's clear it has been carefully put together and will fullfill wishes of wide range o... Vis mer
Binnen het grote aanbod van koffiebranders bij Little Roastery uitgekomen en mijn bonen besteld. Vind de website zeer fijn en de uitleg bij de koffie sprak mij het meeste aan. De eerste levering ontv... Vis mer
De allerlekkerste koffie !! Ruime keuze, probeer pakketten, supersnelle levering. Punten spaarsysteem en een koffietest zodat je een goed advies krijgt als je voor de eerste keer iets besteld. Ko... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wij branden verse slow roasted koffie op bestelling.
Amersfoort, Nederland
- littleroastery@gmail.com
- littleroastery.nl
Aandacht voor de koffie EN voor de…
Aandacht voor de koffie EN voor de klant. Passie voor de koffie, en liefde voor de drinker. Deze mensen doen precies waar ze goed in zijn.
Hele fijne service en snel.
Goede ervaring
Snel geleverd, verse bonen, prima prijs en ook acceptabele bezorgkosten.
TOP SERVICE
Sneller kan niet. Half uur na bestelling, wordt de koffie met een lach bezorgd. Top service.
Lekkere koffie met excellente service…
Lekkere koffie met excellente service van de fiets vrijwilligers
Goede koffiebonen
Goede koffiebonen, voor een sterke espresso of flat white. Lokaal bezorgd met de fiets, dat is klasse!
Top koffie voor een mooie prijs
Echt heerlijke koffie die vers gebrand aan de deur wordt bezorgd. De fietsbezorgers zijn daarnaast ook super vriendelijk.
10/10
Super snelle levering
Super snelle levering, en goed advies welke koffie uit te kiezen.
De bonen zijn echt fantastisch, wel wat prijzig
De bonen zijn echt fantastisch. We genieten er ontzettend van. Wel moet ik zeggen dat de prijzen erg hoog beginnen te worden. Het is vanzelfsprekend dat de prijzen hoger liggen dan in de supermarkt maar nu kosten de goedkoopste bonen echt meer dan 2x zo veel als een dure boon in de supermarkt. Dat is mijns inziens toch wat aan de hoge kant. Verder ben ik hartstikke tervreden :)
Leuke site
Leuke site, mooie bonen en bij bestelling een leuk kaartje erbij. Zijn de kleine dingen die het doen.
De Brasil bonen zijn mij echter iets te zurig. Ik ben meer van de yellow bourbon boon.
Daarnaast vind ik persoonlijk het verzenden met DHL wat duur.
Ik wens jullie in ieder geval een heel succesvol bedrijf.
Geweldige verse koffie
Geweldige verse koffie. Erg divers assortiment. Tegen een goede prijs.
Snel en goed
Makkelijk besteld. Dezelfde middag in de regio op de fiets bezorgd. Koffie is van uitstekende kwaliteit.
Heerlijke, lokaal gebrande, duurzame koffie
Ik word altijd blij van een bestelling bij de Little Roastery. De koffie is heerlijk, de bezorging met fietsvrijwilligers snel en duurzaam, en de kleine briefjes bij de koffie erg attent.
Super snel bezorgd met persoonlijke…
Super snel bezorgd met persoonlijke noot op afleverbon, hoe leuk!
Coffee that makes you happy
Heerlijke koffie en de bezorging is altijd met een grote glimlach. Makes my day every time!
Ik word helemaal blij van Little Roastery
Ik word helemaal blij van Little Roastery. Koffie verzonden volgens afspraak. Leuke persoonlijke touch (die ik niet ga verklappen). Netjes verpakt. En niet onbelangrijk: de 1e van de 4 bestelde koffiesoorten, heerlijk.