Little Steps Anmeldelser

4,9

Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vanda... Vis mer

Prachtig spaarpotje voor mijn metekindje besteld. Verzending was snel, communicatie vlot & het open maken een feest. Het spaarpotje zelf is prachtig en perfect. Je voelt aan alles dat Sara dit met har... Vis mer

We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerk... Vis mer

Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou neme... Vis mer

1. Forhandler av babyklær

PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

82 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ik bestelde al meerdere keren…

Ik bestelde al meerdere keren gepersonaliseerde spulletjes en ben elke keer super tevreden.
Alles is mooi, kwaliteitsvol, mooi afgewerkt, super communicatie, snel,...
In het ziekenhuis ook superveel complimentjes gekregen over het geboortepakje van ons zoontje.

8. desember 2025

Svar fra Little Steps

Héél fijn om te lezen, een mooie herinnering voor later ook. Liefs Sara

Badjassen volwassenen

Twee badjassen besteld voor mijn man en mezelf. Ze zijn zeer zacht en ruim genoeg! Je ziet en merkt dat ze van goede kwaliteit zijn. We hebben onze initialen laten borduren, dit is zeer netjes afgewerkt! De Levering is ook heel snel. (Week voor kerst besteld en snel thuis geleverd) ook heel mooi verpakt!
Wil je iets persoonlijk geven en van goede kwaliteit? Kies zeker voor Little Steps!

19. desember 2025

Super lief Marie, dankjewel en geniet van de badjassen 😜

Heel tevreden!!!

Super snel geleverd, heel zachte kwaliteit van deken en mutsje.
Super mooi geborduurd, heel tevreden dank je wel!
Met een leuke extra verrassing in het pakje! 🩷🤗

9. desember 2025

Svar fra Little Steps

Heb mijn best gedaan, zoals altijd eigenlijk hihi, dankjewel Charlotte en veel plezier er mee! Liefs Sara

Top!

Ik heb hier al meermaals besteld en telkens heeel mooi afgewerkt en snelle verzending! Ik ben fan!

2. desember 2025

Ik doe mijn best dan ook, heel fijn dat je zo blij bent. Tot snel ;) Liefs Sara

De artikelen zijn zo mooi afgewerkt

De artikelen zijn zo mooi afgewerkt, heel persoonlijk om af te geven vb. als kraamcadeau, kerstmis..
Het is ook altijd erg snel gemaakt& verzonden, en supermooi verpakt.
Bedankt.

29. oktober 2025

Svar fra Little Steps

Met veel liefde en plezier gedaan, dankjewel Sien !

professioneel afgewerkt en een zeer…

professioneel afgewerkt en een zeer vriendelijke mevrouw. Een zeer goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden.

4. november 2025

Svar fra Little Steps

Hoi Marcus, dankjewel en heel fijn dat je de tijd nam om een review te schrijven. Veel liefs Sara

Ik had niet gezien dat het beige…

Ik had niet gezien dat het beige borduursel was zoals op de foto en had wit gekozen, Sara contacteerde mij of ze de beige kleur mocht nemen zoals op de website. Super goede service met steeds een leuke attentie en bedankkaartje. 🤗

30. oktober 2025

Svar fra Little Steps

Ik wens je heel veel plezier met de tas! tot snel! Liefs Sara

Top!

Perfect wat ik wou! Snelle service, vlotte levering. Ik doe zeker nog een bestelling bij Little Steps!

14. oktober 2025

Svar fra Little Steps

Yes, hier word ik super blij van! Tot snel ;)

Mooie mini rugzak !

Overzichtelijke site
Vlotte bestelling
Veel keuze in kleur,lettertype en symbooltjes
prachtige borduurafwerking,
kortom heel mooi mini rugzakje voor de kleinzoon!

6. oktober 2025

Svar fra Little Steps

Dankjewel voor de lieve review, hier ben ik zo blij mee! Veel plezier er mee. Liefs Sara

Mooi en verzorgd!

Het is de 2de keer dat ik bestel bij Little Steps. Opnieuw mooi en verzorgd ontvangen. Snelle verzending!
Volg haar zeker op Instagram, altijd leuk om mee te volgen.

6. oktober 2025

Ma wauw wauw wauw

Ma wauw wauw wauw, ik bestelde vrijdag en kreeg dit vandaag (dinsdag) gewoon al thuis geleverd! En tis zo mooooi kan ni wachten om het te tonen aan vrienden en familie. Ik raad u zeker aan iedereen aan 😍

7. oktober 2025