Yhden koneen myöhästyminen aiheutti lentojen ja majoituksen uudelleenjärjestelyn ja koko matkan viivästymisen yli 24 tunnilla. Lentoyhtiö kieltäytyi suoraan maksamasta minkäänlaisia korvauksia. Käänny... Vis mer
Se hva andre synes
Lentoyhtiö sanoi että lentoni myöhästymisestä ei voi hakea korvausta koska syynä oli kuulema huono keli. Laitoin tämän silti lentoavulle ja 6kk myöhemmin sain korvaukset tilille😃 olen hyvin tyytyväin... Vis mer
Olin aluksi epäileväinen, mutta kaikki meni hienosti. Tilanne meni oikeuteen saakka, mutta 11 kuukautta myöhemmin 220€ tuli tilille. Rahat, joita en itse olisi saanut.
Palvelu oli todella hyvää. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmäinen lento oli myöhässä, jonka vuoksi myöhästyimme jatkolennolta ja pääsimme kotiin vuorokauden myöhässä. Luhthansa ei suostunut... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhästymisestä, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsäädäntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
Kontaktopplysninger
Holmbladsgade 133 2300 , 2300, Kööpenhamina S, Danmark
- service@lentoapu.fi
- lentoapu.fi
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Erittäin helppo käyttää ja hoisivat…
Erittäin helppo käyttää ja hoisivat asian puolestani, minun edukseni. Ei mitään ylimääräisiä dokumenttien lähettelyjä tai selvittelyjä. Korvaushakemus prosessi kesti 4kk ja korvaus tuli tililleni parissa päivässä.
Olen tyytyväinen.
Hakemus oli helppo täyttää
Hakemus oli helppo täyttää, kunhan teki sen ajatuksella. Asiakasta tiedotettiin hyvin prosessin aikana. Korvaus saapui tilille 4 kuukauden odottelun jälkeen. Erinomaista toimintaa!.
Kaikin puolin helppo systeemi
Kaikin puolin helppo systeemi. Pieni detaili: sivuston kysymykset ovat kohdennettu pelkästään lentodataan ja esim muita menetettyjä asioita kuten hotelliyö(t) ei kyselty. En osaa sanoa saisiko itse valittamalla enempi korvauksia esim jos olisi huomattavan kallis hotelliyö menetettynä, mutta summa minkä Lentoapu sai takaisin oli meille hyvinkin riittävä. Ja se, että ei tarvitse aikaansa ja hermojaan käyttää prosessiin tämän enempää tekee palvelusta vallan mainion. Kolmisen kuukautta kesti valituksen läpimeno, rahat tuli tilille muutamassa päivässä sen jälkeen.

Svar fra Lentoapu
Nopea palvelu
Nopea palvelu. Selkeä viestintä. Helppo softa.
thank you for the trust and support!
thank you for the trust!
Hyvä kokemus Lentoavusta ja Air Francesta
Yritin hakea muutama vuosi sitten Icelandairilta korvausta matkalaukusta, joka jäi 4 päiväksi New Yorkin 40 asteen helteisiin. Tuliaiseni menivät piloille ja jouduin ostamaan vaatteita, ym. Tein hakemuksen ilman Lentoapua, eikä Icelandair maksanut mitään.
Tällä kertaa Air Francen lento peruttiin ja matkaani tuli noin 11 tunnin viivästys. Luin Lentoapu yrityksestä ja päätin kokeilla. Kaikki meni tällä kertaa hienosti ja sain korvaukset noin 3 viikkoa hakemuksen tekemisen jälkeen.
Kiitos Lentoapu ja Air France!
Asia hoidettu hyviin
Hyvin toimii
Yritimme ensin itse saada korvausta lentoyhtiöltä useamman kerran. Lentoavun kautta asia eteni oikeuteen asti ja saimme korvaukset. Tiesimme hyvin koko ajan miten asia eteni.
Suorastaan erinomainen palvelu!
Ei kannata luovuttaa
Yritys teki kaikkensa, että asia ratkesi parhain päin. Viestintä asiakasta kohtaan oli tiivistä ja avointa. Koko ajan tiedettiin, missä mennään.
Tapauksen selvittämisessä meni aikaa, mutta korvaukset saatiin kuitenkin suht nopeasti vaikka mentiin oikeuteen saakka. Kaiken kaikkiaan tapaus ratkesi vuodessa!
Homma hoidettiin todella nopeasti
Homma hoidettiin todella nopeasti, ja se oli tehty asiakkaalle erittäin helpoksi!
Lentoapu jaksaa taistella lentoyhtiöitä…
Lentoapu jaksaa taistella lentoyhtiöitä vastaan, varsinkin Lufthansaa. Kaksi vuotta siinä melkein meni, että lentoyhtiö suostui maksamaan korvaukset perutuista lomalennoista vain muutaman tunnin varoituksella ja ilman mitään erityistä syytä! Olin todella yllättynyt, kun sain viestin, että että ovat voittaneet "taistelun" ja oma osuuteni tuli tilille vajaa viikko ilmoituksesta! Itse olisin jo luovuttanut, mutta Lentoapu onneksi auttoi.
Myöhästyneestä lennosta ehti kulua…
Myöhästyneestä lennosta ehti kulua melkein kolme kuukautta. Uskoin jo, että korvausvaatimus on hylätty, kun Lentoavusta tuli ilmoitus Finnairin maksamasta korvauksesta. Rahat tuli tilille seuraavana päivänä.
Todella helppo palvelu
Todella helppo palvelu. Väliaikatiedotus toimi hyvin. Empä uskonut, että saisimme rahanpalautuksia, mutta niin vain saatiin korvaus. Itse kun huolella täytti alkukaavakkeen niin eipä tarvinnut muuta tehdä. Suosittelen!
Otin yhteyttä Lentoapuun noin kuukauden…
Otin yhteyttä Lentoapuun noin kuukauden matkani jälkeen.Lentoapu päivitti useasti, missä mennään. Kesti noin vuoden, ennen kun lentoyhtiöltä saatiin korvaus ja rahat tuli tililleni. Lentoapu on hoitanut korvausasiani tosi hyvin,palvelu on huippua. Olette Lentoavussa kertakaikkiaan mahtavia!
Sain rahaa takaisin myöhästyneestä matkastani!
Otin Lentoapuun yhteyttä vasta noin 3 kuukautta matkani jälkeen. Sain heti selkeät ohjeet ja tiedot, mitä dokumentteja minun pitää toimittaa asian hoitamiseksi. Lehtoavusta tuli hyvin päivitystietoja missä mennään tai jos jotain tietoa kaivattiin lisää. Kaikki sujui loppujen lopuksi paljon nopeammin kuin osasin odottaa. Kiitos vielä hyvästä palvelusta!
Erinomaisesti toimittu
Erinomaisesti toimittu. Kesti tietysti mutta rahat tuli.
Suosittelen tätä kaikille
Loistava palvelu
Vaikka käsittelyssä meni lähes kaksi vuotta, olen erittäin tyytyväinen saamaani jatkuvaan viestintään ja lopputulokseen, jossa sain valtaosan rahoista takaisin. Aivan mahtava juttu ja hienoa työtä!
Lentoapu ei tuonut tapaukseeni minkäänlaista lisäarvoa
Nelihenkisen perheemme pääsy lennolle evättiin, koska lentoyhtiö KLM oli matkamme ensimmäisen lennon alkupuolella ennakoinut että myöhästyisimme jatkolennolta ja antanut paikat toisille matkustajille. Lopulta ehdimmekin portille ajoissa, mitä lentoyhtiökään ei lähtenyt kiistämään. Myöhästyimme kohteestamme yli 10 tuntia, mutta KLM ei suostunut maksamaan korvauksia koska myöhästymisemme oli heidän mukaansa johtunut lennonjohdollisista toimista.
Annoin tapauksen toimeksiantona Lentoavulle, mutta kahden kuukauden odottamisen jälkeen he ilmoittivat että eivät lähde ajaamaan sitä oikeusteitse. Lentoavulta saamieni lisätietojen perusteella vaikutti että heidän neuvottelunsa KLM:n suuntaan olivat perustuneet pelkästään valmiiksi luotuihin ja standardoituihin malleihin, eivätkä he olleet neuvotellessaan viitanneet lainkaan tapauksemme spesifeihin yksityiskohtiin - kuten siihen että perheemme oli itse asiassa todistetusti ollut ajoissa lähtöportilla. Tapauksemme toki oli tavallista monitahoisempi, mutta myös rahallisesti arvokas. Kokemukseni perusteella Lentoapu ottaa oman skaalautuvuutensa vuoksi ajakseen vain valmiisin malleihin helposti sopivia tapauksia, eivätkä he siten tuoneet minkäänlaista lisäarvoa tämän nimenomaisen tapauksen edistämiseen. Kadun että en antanut tapausta jo heti alussa pienemmälle ja joustavammalle toimijalle, vaan hukkasin kaksi kuukautta Lentoavun kanssa.

Svar fra Lentoapu
Hyvä ja nopea palvelu.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.