Lendo Online Anmeldelser

4,5

Mooie, ruime kast en stevig. Fijn dat de verschillende onderdelen daadwerkelijk op elkaar passen. Montage handleiding was helaas niet te lezen. Maar opgevraagd bij Lendo via WhatsApp en kreeg meteen e... Vis mer

Lendo online verdient echt 5 sterren. Ik had 1 hondenren besteld. Toen ik me na het bestellen bedacht dat ik het eigenlijk wilde afhalen de volgende dag kreeg ik gelijk antwoord op mijn mail, ondanks... Vis mer

Naast Trustpilot zijn er weinig reviews te vinden over Lendo Online. Ik twijfelde daarom om iets te bestellen. Maar... de twijfel bleek onnodig! Binnen twee dagen werd mijn kast keurig thuis gel... Vis mer

Ik bestelde op marktplaats bij lendo een opbouw spoelbak in de aanbieding waarvan alleen de verpakking beschadigd zou zijn. Helaas was een van de hoeken verbogen. Ik was zeer teleurgesteld. Na overleg... Vis mer

1. Landhandel

Om Lendo Online

Lendo Online - Niets is ons te gek!

Het team van Lendo Online staat voor u klaar om uw huis, tuin of andere omgeving net een stukje meer naar uw wens te maken.

Het assortiment bestaat uit meubels, tuinartikelen, huisdierartikelen en veel meer! Dit assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe producten. Alle producten worden gratis opgestuurd binnen Nederland.

Voordelen

• Door ons grote assortiment en de fijne prijzen zal er altijd een product voor u bij zitten.
  • Al onze producten liggen op voorraad in Nederland.

Onze bezorgbelofte

Gratis en binnen 1 werkdag geleverd!

Gratis en snel thuisbezorgd -- betaal nóóit meer verzendkosten!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

179 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering. Prima product.

15. juni 2026

Svar fra Lendo Online

Heel fijn dat alles in goede orde is ontvangen en in gebruik is. Geniet ervan!

Het product werd snel geleverd op de…

Het product werd snel geleverd op de datum van afspraak. Alleen de tuinkastdeur is na een fikse regenbui uitgezet en sluit niet meer. Hopen dat met de zon het nog bijtrekken anders wordt het schaven

4. juni 2026

Svar fra Lendo Online

Toch bedankt voor de mooie woorden. Wij nemen even contact met je op over de mankementen met de deur.

In een woord::::

In een woord::::: Geweldig.

Zo steek dat maar in je broekzak. Alles was super dus ga zo door.

14. juni 2026

Svar fra Lendo Online

Bedankt voor de warme woorden. Wij gaan zeker zo door!

Kwaliteit

Kwaliteit, bezorger

3. juni 2026

Svar fra Lendo Online

Bedankt voor de waardering voor de kwaliteit en bezorging. Daar kunnen we vooruit mee.

Gewoon goed.

Makkelijk om te bestellen.
Product komt overeen met wat beschreven staat.
Snelle bezorging
Ze staan voor wat ze zeggen

9. juni 2026

Svar fra Lendo Online

Dat is wel ons doel! Fijn dat het in ieder geval gewaardeerd wordt.
Veel plezier met uw producten

Prijs is prima

Prijs is prima, bezorging was snel maar het in elkaar zetten was wel een soort van ramp.

11. juni 2026

Svar fra Lendo Online

We zouden je graag wat extra uitleg willen geven bij de montage als dit nodig is. Dit kan via info@lendo-online.eu