Lendo online verdient echt 5 sterren. Ik had 1 hondenren besteld. Toen ik me na het bestellen bedacht dat ik het eigenlijk wilde afhalen de volgende dag kreeg ik gelijk antwoord op mijn mail, ondanks... Vis mer
Selskapet har svart
Mooie, ruime kast en stevig. Fijn dat de verschillende onderdelen daadwerkelijk op elkaar passen. Montage handleiding was helaas niet te lezen. Maar opgevraagd bij Lendo via WhatsApp en kreeg meteen e... Vis mer
Selskapet har svart
Ik bestelde op marktplaats bij lendo een opbouw spoelbak in de aanbieding waarvan alleen de verpakking beschadigd zou zijn. Helaas was een van de hoeken verbogen. Ik was zeer teleurgesteld. Na overleg... Vis mer
Selskapet har svart
Naast Trustpilot zijn er weinig reviews te vinden over Lendo Online. Ik twijfelde daarom om iets te bestellen. Maar... de twijfel bleek onnodig! Binnen twee dagen werd mijn kast keurig thuis gel... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Lendo Online - Niets is ons te gek!
Het team van Lendo Online staat voor u klaar om uw huis, tuin of andere omgeving net een stukje meer naar uw wens te maken.
Het assortiment bestaat uit meubels, tuinartikelen, huisdierartikelen en veel meer! Dit assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe producten. Alle producten worden gratis opgestuurd binnen Nederland.
Gratis en binnen 1 werkdag geleverd!
Kraaiendonk 14, 5428NZ, Venhorst, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
A very high-quality dog pool. Our one-year-old German Shepherd absolutely loves playing with a ball in it.

Svar fra Lendo Online
Very strong and very good quality .also i got it on time.
Thannnnnnks

Svar fra Lendo Online
De levering was correct zoals afgesproken.
Ook het ontbrekend stuk werd snel geleverd.

Svar fra Lendo Online
Vlugge levering en een goede folder met uitleg voor het ineen steken van het kippenhok

Svar fra Lendo Online
Mooi kastje, redelijk makkelijk te monteren.
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van her gehele bestel en afleverproces.

Svar fra Lendo Online
Goede prijs, snelle service, waskom keurig verpakt afgeleverd en goede communicatie

Svar fra Lendo Online
Een goed product en scherp in prijs. Snel geleverd door hen maar dpd was de vertraging

Svar fra Lendo Online
Was wat vertraging en hebben hier korting voor gegeven. Maar het meest fijne was de goede snelle communicatie. Ook zeer blij met de kasten. Super goede verpakking en alles ruim aanwezig. Echte aanrader.

Svar fra Lendo Online
Een kliko ombouw besteld. Allereerst is het in elkaar zitten een flink karwei, met een matige handleiding. De kwaliteit is waardeloos, na een paar weken zag het hout er al flink verweerd uit. Daarnaast zie je de kliko’s er erg doorheen. Allerlei onderdelen zijn al afgebroken of scheef door gebruik, wind en de storm van vorige week. Bij het contact opnemen word ik matig geholpen (ik mag nieuwe onderdelen opgestuurd krijgen, maar met deze kwaliteit en alles wat uit elkaar valt zal dan een tijdelijke oplossing zijn verwacht ik). Verwacht meer van 240,- euro.

Svar fra Lendo Online
Slappe kast .scheurde bij het inelkaar zetten al .gelijk linea rekta naar de container. Geen aanrader

Svar fra Lendo Online
Ondeugdelijk product, slechte oplossingen en duurt zeer lang voor ze reageren.

Svar fra Lendo Online
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.