Svar fra Lenaintimo
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Svar fra Lenaintimo
Jsem velmi spokojená s nákupem nepropustnych kalhotek. Opravdu fungují tak,jak mají. Dekuji za vyborny produkt

Svar fra Lenaintimo
Byla jsem spokojená jak se zbožím tak s dodávkou.

Svar fra Lenaintimo
Táto spodná bielizeň, ma veľmi milo prekvapila svojou kvalitou - splňuje perfektne svoj účel,bála som sa výberu veľkosti, ale dobre som vybrala a sedia výborne,konečne bielizeň na ktorú sa môžem spoľahnúť pri akejkoľvek činnosti,som šťastná že som v bezpečí, určite budem objednávať ďalšie.

Svar fra Lenaintimo
Jako zadovoljna jedino da su malo vise do struka hvala

Svar fra Lenaintimo
Objednávaly jsem poprvé a velká spokojenost, určitě bude další objednávka.

Svar fra Lenaintimo
Megfelelő tájékoztatás, gyors vásárlás, gyors szállítás, kedves, pontos futárszolgálat /Magyar Posta/
Köszönöm.

Svar fra Lenaintimo
Dlho som hľadala niečo aby mi uľahčilo každodenný život bez obáv a stresu, vďaka tomu čo mám som sa uzatvorila ani nemám chuť niekde ísť,to je moja tretia skúška na trhu ani jedna mi nepomohla
Som nesmierne rada, že som cez FB našla vašu reklamu
Tak som to ešte poslednýkrát skúsila a objednala som si nohavičky od vás
Zatiaľ sú to najlepšie nohavičky od vás
Som veľmi spokojná moje sebavedomie stúplo
Ďakujem vám, veľkosť mi sedí podľa tabuľky, jemne k pokožke
Každému kto má problém z inkontinenciou môžem iba odporučiť sú skvelé a spĺňajú svoj účel určite sa ešte k vám vrátim

Svar fra Lenaintimo
Brza usluga i dostava, proizvod djeluje super , ali tek sam krenula sa masažom lica, više kroz neko vrijeme, dok vidim rezultate🥰