Alt godt, men retur av produktene kostet meg en del penger pga fortolling og frakt. Hadde ikke helt kontroll selv på hvordan de gjorde det, men fant løsninger og var behjelpelig. Kjedelig å sitte ig... Vis mer
Seven Stars ⭐️ Dette er klart det beste "lyd-møbelet" jeg noen gang har hatt! Lyden er så klar at en nesten klarer å skille ut hvert instrument som om en satt i et studio! Samtidig gir dybden i bass... Vis mer
Dansk designede lydmøbler og livstilsprodukter, lavet til at passe perfekt ind i hjemmet.
Krudtløbsvej 73A, 1439 , København K, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse med LEMUS HOME! Levering til tiden, super nem opsætning og et design, der virkelig løfter rummet. Lyden er helt i særklasse – fyldig, klar og perfekt til både musik og film. Jeg er imponeret over, hvor godt de har kombineret møbel og hi-fi i ét produkt. Kan varmt anbefales!
Kjøpte 2 stk lemus nova til Norge, lyden er bra. Men de reklamerer med at mva er inkludert på alle lydmøbler. Dette gjelder ikke lemus nova. Misvisende informasjon vil jeg si. Kjøper nok ikke igjen derfra.

Seven Stars ⭐️
Dette er klart det beste "lyd-møbelet" jeg noen gang har hatt! Lyden er så klar at en nesten klarer å skille ut hvert instrument som om en satt i et studio! Samtidig gir dybden i bassen et så romslig lydbilde at film og musikk blir en nytelse. Alt dette, i tillegg til designet på møbelet, gjør at jeg anbefaler alle som har mulighet å skaffe seg et Lemus HOME møbel med fantastisk Hi-Fi lyd!
Hadde ikke helt kontroll selv på hvordan de gjorde det, men fant løsninger og var behjelpelig. Kjedelig å sitte igjen med utgifter og uten produkter, når de reklamerer så mye på prøve gratis osv...
Jeg er også sperret fra å kommentere på facebook siden deres, noe som også jeg oppfatter som litt uprofesjonelt og at de selv kanskje vet de har "feilet" meg :/

Lemus Home classic 1500.
Svært godt fornøyd med produktet - lekkert og god lyd i en superenkel pakke.
Svært (!) god service i forbindelse med bytte av forsterker. Anbefales på det varmeste 👍

Svar fra Lemus
Jeg er strålende fornøyd med min Lemus home 1500. Møbelet er nydelig og lyden fantastisk. Har hatt litt leveringsproblemer etter jeg fikk feil farge på fronten men jeg har opplevd glimrende service fra Lemus som raskt har hjulpet meg å ordne opp i dette. Anbefales på det sterkeste

Svar fra Lemus
Top service - top produkter! Elsker det stilrene design og lyden!
Tak for god service. 5 stjerner herfra

Svar fra Lemus
Bra kundeservice! Super lyd av min lemus 1800 helt opp til 45% av maks volum. Synes Lemus burde informere om at lydmøblet til over 30.000 kroner ikke takler å spille 50% eller høyere. Da slår den innebygde limitoren inn og demper diskant og mellomtone så kraftig ned at det virker som noen skrur opp og ned volumet. Fikk tilsendt ny lydfil siden jeg var en av di få kundene som hørte på musikk fra 50% og opp, men da var desverre bassen helt flat. Men kreds for bra service og at lyden er stor til rolig kosestund.

Lemus Home Classic 1800
Har nylig kjøpt dette flotte anlegg og er virkelig imponert!
Det er flott lyd i min stue nå. Dette har jeg virkelig savnet. Har tidligere hattt både store og atskillig dyrere anlegg men ikke fått til den gode lyden.
Jeg hadde litt startproblemer med har vært i god kontakt med Mathias Frydenlund. Har har assistert glimrende og kommet med gode løsninge/forslag.
De problemer jeg hadde forsvant vel med en factory reset av min TV.
Lemus Anbefales sterkt av meg!

Svar fra Lemus
Kjøpte en Lemus Artistic. Helt enestående lyd. Flott å se på, enkelt og solid veggmontering. Det tar litt tid å spille inn høyttalerne, men det låter fantastisk når det er gjort. Laget i Danmark, ikke noe Kinagreier.
Fikk min Lemus Home Classic i slutten av oktober 2020. Ble fra første tone kraftig overrasket over hvor bra lyd som kom ut!! Etter at mitt tidligere stereoanlegg ble forvist av min kone på grunn av stort omfang, så har jeg vært igjennom Sonos lydplanke, og Samsung sin beste lydplanke med 5.2. Men har ikke blitt veldig imponert, før nå! Lemus Home Classic spiller med trøkk og en klarhet som er imponerende utfra størrelse på benken! Som lydplanke til TV, gir den all lyd et stort løft! At den også tar seg flott ut, er heller ingen ulempe! Nå tar jeg meg i å slå av TV, for bare sitte å høre på musikk. Hyggelig og god service også!!
Fantastisk lyd som brukes til både film, sport og musikk.
Designet er lekkert, hvor det også har vært veldig god oppfølgning på support mtp spørsmål og sending av produktet til Norge som jeg fikk i tide som lovet.
Anbefales!
Stolt eier av Lemus Home 1500.
Har stor stue med god avstand fra sofa til tv. Lemus fyller rommet med god og varm lyd både til musikk og film.
Alle som har vært på besøk bemerker også for et fantastisk flott møbel dette er. Vil virkelig anbefale dette for de som ikke vil fylle stuen med høyttalere og stygge lydplanker som må kompensiere med sub og fremdeles ikke gå på kompromiss med god lyd.
Vil også berømme Lemus med god og kjapp service vedrørende spørsmål og andre saker.

Svar fra Lemus
Ved innflytting i ny leilighet fikk jeg streng beskjed om at mine B&W høytalere med egen forforsterker og poweramplifier ikke ville komme inn i stuen. Da var det bare å lete etter et konevennlig lydsystem som både ser bra ut og spiller bra. Lemus Home 1500 leverer på begge områder. Stilig design med veldig bra lyd, som igjen har alle moderne tilkoblingsmuligheter. Vi er storfornøyd!

Svar fra Lemus
Enkel bestilling og rask levering til Norge. Rasmus besvarte alle spørsmål i løpet av kort tid. Lemus Home Classic har fantastisk lyd og fremstår som et møbel med høy wow-faktor! Anlegget fungerer veldig bra både til TV som til alle andre steaming-valg

Svar fra Lemus
Utrolig fornøyd med både min Lemus Piano Soundbar og Lemus Home 1500. Det hele startet med at jeg trengte en soundbar i min tv-stue. Ble såpass imponert over lyd og design at jeg slo til med storebroren Home 1500 i hovedstuen også. Selv om jeg var godt fornøyd med lydkvalitet på soundbaren, er home 1500 i en egen klasse. Den spiller vanvittig godt. Her får du masse lyd for pengene og et stilrent møbel egentlig gratis med på kjøpet.
Kan også legge til at kundeservice er upåklagelig. Alltid raskt svar og løsningsorientert. Glad for at jeg oppdaget Lemus (via instagram) og turte å handle usett/uhørt.
Full score!

Svar fra Lemus
Enkel å koble opp, enkel å bruke og overlegent bra lyd uansett om du spiller lavt eller høyt. Jeg er musikknerd og har aldri før funnet et lydmøbel som har fått meg til å pakke ned min store stereo, til min frus glede. Håper Lemus lager høyttalere til hjemmestudio snart med samme teknologi og sound range.
Raskt svar på mail er også et stort pluss!

Svar fra Lemus
Fantastisk lydkvalitet, finish og super møbel! Anbefales for den som vil ha det lille ekstra og som setter pris på god lyd!

Svar fra Lemus
Jeg kjøpte en Lemus Home 1500 for en tid tilbake siden, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Som et møbel alene er det et meget godt kjøp. Detaljene er i særklasse, med tight finish og vakkert trevirke. Integrasjon mot TV og Spotify/Tidal/Chromecast har fungert uten unntak. Som en i investering i lyd alene er det også et kanonkjøp! Jeg har eid mye forskjellig lydutstyr fra Nad, Denon, Rotel, B&W, System Audio med mer de siste 20 årene, og jeg tviler sterkt på at det er mulig å komme i nærheten av såpass fin lyd som fra dette produktet, ved kjøp av løse komponenter i samme prisklasse. Kundeservice fra Lemus har også vært upåklagelig. Alt i alt stemmer det som Lyd og Bilde skriver i sin anmeldelse med min egen opplevelse. 10/10 fra meg!