Gao Shengrui GSR Dropshipping Room 101, Old Building, No. 4 Unloading Platform, Zhengshi Clothing No. 30 Xiasha No. 4 Street Hangzhou 310016 China Tlf: 13857102600 ...dette er returadressen, hvis ma... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg giver normalt ikke anmeldelser, men jeg føler faktisk, at jeg gerne vil dele min oplevelse her. Jeg har haft en rigtig god handel.. og smykket kom fint pakket ind. Derfor har jeg også svært ved... Vis mer
Har i dag modtaget øreringe i rette farve, men kina kvalitet. Ja og jeg som altid tjekker cvr. og trustpilot hoppede lige så elegant i åbenbart med hovedet først. Føj siger jeg bare at folk bliver så... Vis mer
Ja nu blev man snydt, 500 kr fattigere,oplyser varen er afsendt men kan ikke se den nogle steder, Hurtig til at svare før man spørger ind til levering. Hilsen idioten bettina
Øvvvvvvv fup og fis og svindel !!!!!!
Øvvvvvvv fup og fis og svindel !!!!!!
Har aldrig set skyggen af at være håndlavede smykker...
Og hvilken frækhed at skrive mails og give udtryk for interesse for os som kunde😝
Hvordan man kan leve af at snyde og bedrage folk er mig en gåde...
Puha Puha!!!!!
Fup med fup på
Fup med fup på. Billigt skrammel, som ALDRIG har set Vesterhavet. Hold jer langt væk. Cvr nr er falsk. Varen kommer fra Kina via Malmø.
Skam jer, jer der sidder og svindler penge fra folk.
Får ÷ stjerner herfra.
Nøj hvor jeg føler mig forrådt
Nøj hvor jeg føler mig forrådt. Slugte hele historien om Kirsten og hendes afdøde mor. Og kunne så godt sætte mig i hendes sted og spejle mig i hendes sorg. Og syntes ringen Tidevand var fantastisk flot og rå og helt uniq. Så jeg bestilte ringen til 400 kr. og først da den meget mystiske ordrebekræftelse kom, blev jeg mistænksom og chekkede Trustpilot. Øv det skulle jeg nok have gjort inden - som jeg ellers altid gør. Så kom ringen ca. 14 dage efter. Den mest gule “guldring”. Som dog passede. Og med sten. Og havde jeg dog bare bestilt den på Temu til 19,38 kr., så havde jeg været glad og tilfreds. Nu føler jeg mig flov og forrådt.
Fup firma har intet med Vesterhavet
Fup firma har intet med Vesterhavet. Har modtaget en plastic ring fra ???
500 kr ud af vinduet.
Plastik ring fra Kina
Plastik ring fra Kina - der står endda plastik på den.
Det er en fake side - havde jeg bare været opmærksom på at der står ved retur skal man bare lige kontakte hende.
Har jeg gjort - har intet hørt - men har lavet indsigelse ved min bank og fået mine penge.
Håber ikke der er flere der ryger i.
billigt bras ..bestemt ikke 400 kr værd…
billigt bras ..bestemt ikke 400 kr værd og aldrig i nærheden af håndlavet eller sten. Afsender adresse Malmø, men Kina skrammel.
Falsk hjemmeside
Min oplevelse med Havsten har desværre ikke været god.
Virksomhedens markedsføring gav mig indtryk af danske smykker med tilknytning til Vesterhavet og Hvide Sande. Efter bestilling viste trackingoplysningerne dog, at forsendelsen blev håndteret fra Mainland China via kinesisk trackingservice.
Det stemte ikke overens med den forventning jeg havde fået gennem markedsføringen.
Jeg kontaktede virksomheden for at annullere ordren og få afklaring, men oplevede efterfølgende manglende svar på mine henvendelser.
Jeg vil derfor anbefale andre forbrugere at undersøge virksomhedens oplysninger og handelsbetingelser grundigt inden køb.
Har i dag modtaget øreringe i rette…
Har i dag modtaget øreringe i rette farve, men kina kvalitet.
Ja og jeg som altid tjekker cvr. og trustpilot hoppede lige så elegant i åbenbart med hovedet først. Føj siger jeg bare at folk bliver så snydt!
Smykker direkte afsendt fra Kina.
Smykker direkte afsendt fra Kina.
Køb dem ikke!!!
Ja nu blev man snydt
Hurtig til at svare før man spørger ind til levering.
Hilsen idioten bettina
Det er en fup side ringen kan købes på Temu
Det er en fup side
Du modtar et smykke fra temu som er ca 20 kr værd ( og ja jeg har fundet ringen på Temu )
Har intet med den historie at gøre som hun bruger som salgs argument.
Fup fup
Fup fup. Ordren bliver direkte leveret fra Temu. En svindler sidder bagved hjemmesiden og scorer penge på smykker som normalt vis købes direkte fra Temu til under en 20’er.
Gao Shengrui GSR Dropshipping Room 101
...dette er returadressen, hvis man ikke ønsker sit smykke, som aldrig har set Vesterhavet og formodentligt heller ikke Lisbeth.
Fup og svindel...
Der er tale om en falsk hjemmeside
Der er tale om en falsk hjemmeside. Tingene/smykkerne og hvad de ellers sælger kommer fra Temu i Kina. Typisk smykker til Max 20 kr.
Falsk hjemmeside
Ja så var det min tur til at blive snydt.
Falsk hjemmeside min ring kom i dag sendt fra Kina…..
Ligner slet ikke…… ØV ØV
Den vare jeg købte
Den vare jeg købte, var ikke i nærheden af at ligne varen på billedet. Skuffende.
Fup og fup og fup.
Fup og fup og fup.
Hold jer langt væk.. Det er Temu varer, som videresælges.. Dyre lærepenge….
Det er fup firma hold jer langt væk
Det er fup firma hold jer langt væk. snyd og bedrag. Øv Øv 400kr lige til skraldespanden.
Snyde hjemmeside
Meget dårlig oplevelse. Billigt bras fra Kina. Føler mig virkelig snydt 😠😠
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.