Mam same pozytywne doświadczenia z lemon casino. Na tyle dostępnych casyn, ja nie szukam srebra bo lemon casino jest złotem. Więc po co tracić pieniądze i czas na szukanie czegoś, co praktycznie na pe... Vis mer

Se hva andre synes
Lots of games to choose from. Regular bonuses. Daily free spins and very supportive customer service avalable 24/7. Only down side that withdraws usualy take up to 24h.
Są takie gry które lubię u was i jestem bardzo często u was ;)) Co mam więcej powiedzieć . Wszystko jest tak jak zawsze . Na czas ,bez problemów , może czas m się zdarzy jakiś błąd .
Selskapet har svart
Wszystko tu jest takie chłodne i automatyczne. System sam blokuje wypłaty, sam decyduje o weryfikacji, sam wysyła maile. Jak człowiek próbuje wyjaśnić swoją sytuację, to trafia na mur procedur. Miałem... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
🍋 Lemon Casino – hundreds of games, from classic slots to poker and roulette. Weekly tournaments, exclusive bonuses for loyal players, and certified RNG fair play. Join and play fair! ✨ 🍋 Lemon Casino – setki gier, od klasycznych automatów po poker i ruletkę. Cotygodniowe turnieje, ekskluzywne bonusy dla lojalnych graczy i bezpieczna rozgrywka z certyfikowanym RNG. Dołącz i graj uczciwie! ✨ 🍋 Lemon Casino – több száz játék, a klasszikus automatáktól a pókerig és rulettig. Heti versenyek, exkluzív bónuszok hűséges játékosoknak és tanúsított RNG. Csatlakozz és játssz tisztességesen! ✨ 🍋 Lemon Casino – hunderte Spiele, von klassischen Slots bis Poker und Roulette. Wöchentliche Turniere, exklusive Boni für treue Spieler und zertifizierter RNG. Jetzt beitreten und fair spielen! ✨
Kontaktopplysninger
Polen
- lemoncasino.bz
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Grałem na telefonie w nocy
Siedziałem w łóżku, odpaliłem kilka gier, i prawie od razu zaczęło lagować. Spin klikałem, a wynik pojawiał się po paru sekundach. Człowiek jest śpiący, a tu jeszcze nerwy, że coś nie dochodzi.
Aplikacja? Jaka aplikacja
Szukałem aplikacji na Androida, bo nie lubię grać przez przeglądarkę. Na stronie niby jakiś link, ale w sklepie nic nie ma, a pliku .apk nie zamierzam pobierać z nieznanego źródła. Mogliby to ogarnąć profesjonalniej, XXI wiek w końcu.
Zbyt duża losowość promocji
Jednego tygodnia mam trzy fajne oferty, drugiego kompletnie nic. Brak jakiegoś stałego planu, wszystkiego trzeba pilnować, bo inaczej coś przegapisz. Ja wolę stabilność niż takie skoki.
Zawiodłam się na live kasynie
Poszłam tam głównie dla ruletki na żywo, bo lubię ten klimat. Niestety, tutaj tego klimatu nie ma. Stoły lagują, obraz się zacina, głos krupiera nie zgrywa się z kołem. Czasami w ogóle wyrzucało mnie z gry w trakcie obstawiania. Chat z innymi graczami prawie martwy, mało kto pisze. Po dwóch wieczorach pomyślałam, że szkoda mi czasu i nerwów. Inne serwisy robią to znacznie lepiej.
Program lojalnościowy to żart
Zbierasz punkty, niby awansujesz w jakichś poziomach, a nagrody jak z odpustu. Kilka darmowych spinów na byle jakim slocie, jakiś śmieszny cashback, którego i tak pewnie nie zobaczysz. Spodziewałem się, że jak już tyle przepuszczam, to chociaż coś konkretnego wróci.
Problemy z limitami karty
Przy próbie wpłaty wyskakiwały mi błędy limitu, choć u banku wszystko było OK. Support twierdził, że to wina banku, bank że kasyna. Przerzucanie się odpowiedzialnością, a ja w środku bez rozwiązania. Po kilku takich próbach odechciało mi się tu grać.
Kasyno męczy banerami z wygranymi innych
Co chwila wyskakuje info, że ktoś tam wygrał tysiące, tylko po to żebyś czuł, że też możesz, a w praktyce tracisz swoje parę złotych.
Słaby kontakt mailowy
Wysłałam dokładne pytanie mailem, opisałam wszystko krok po kroku, a odpowiedź była jak jakaś szablonowa formułka, kompletnie nie do mojego problemu. Widać, że nikt tego nawet porządnie nie czytał.
Zbyt dużo maili
Po samej rejestracji dosłownie zasypali mnie mailami z jakimiś turniejami, bonusami, przypomnieniami. Nawet jak zaznaczyłam minimalne powiadomienia, to i tak przychodziły codziennie. Bardzo nachalne podejście.
Brak normalnych turniejów
Turnieje są, ale takie, że wygrywają tylko ci, co sypią kasą bez opamiętania. Żadnych kategorii dla mniejszych stawek, żadnej zabawy dla zwykłych graczy. Ja gram za drobne i z góry wiem, że nie mam szans. To po co mi to wyświetlać na pół ekranu?
Zbyt mało info o licencji
Jest gdzieś tam mały znaczek, ale żadnych konkretów po polsku, wszystko odsyła do zagranicznych stron. Nie czuję się komfortowo, nie wiedząc dokładnie, kto ich nadzoruje.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer

Svar fra Lemon Casino🍋: Bonus 100% + 100 FS
Za dużo drobnego druku
Każda promocja ma na dole ścianę tekstu, który realnie zmienia sens tego, co jest na banerze. Darmowe spiny, które nie są darmowe, bo trzeba coś wpłacić. Cashback, który nie jest prawdziwym zwrotem. Czuję się jak w pułapce paragrafów.
Niejasne zasady kumulacji bonusów
Nie byłem pewny, czy mogę korzystać z dwóch promocji jednocześnie – np. bonus od depozytu i cashback. Opisy sugerują, że tak, ale ukryty zapis w regulaminie mówi coś innego. Zapytałem supportu, dostałem odpowiedź tak nieprecyzyjną, że dalej nie wiedziałem. W końcu odpuściłem, bo bałem się, że cokolwiek wygram, zostanie cofnięte.
Problemy z weryfikacją
Weryfikacja konta to jedna wielka męka. Wysłałem dowód, potem chcieli jeszcze wyciąg z banku, potem zdjęcie z kartką w ręku, za każdym razem czekałem po kilka dni na odpowiedź, a kasa wisiała zablokowana.
Kasyno bez aplikacji
W 2026 roku nie mieć porządnej aplikacji mobilnej to trochę wstyd. Jest jakaś pseudo-apka przez przeglądarkę, ale to nie to samo. Ciągłe logowanie, brak powiadomień z sensownymi ustawieniami, wszystko ładuje się od nowa. Przyzwyczaiłem się do wygodnych aplikacji konkurencji i tu po prostu czuję się, jakbym się cofnął o kilka lat.
Kasyno psuje humor
Za każdym razem, jak kończę tu sesję, jestem w gorszym nastroju. Nawet jak uda się coś wygrać, to zaraz przychodzi mail „wróć po więcej”. Zero poczucia, że to rozrywka, bardziej jak praca na minus. Nie po to siadam do komputera po całym dniu.
Nie ogarniam tych warunków
Zarejestrowałam się szybko, wpłata też łatwa, ale kompletnie nie zrozumiałam jak działa ten ich bonus. Co chwilę inne saldo, coś zablokowane, jakieś obroty x35, x40, nie wiadomo od czego liczone. Napisałam do czatu, a oni mi wkleili regulamin, zero normalnego wytłumaczenia po ludzku. Skończyło się tak, że bonus przepadł, a ja nawet nie wiem dokładnie czemu. Czuję się bardziej zmieszana niż wkurzona, ale na pewno już tam nie zagram, bo nie chcę studiować regulaminu jak na egzamin.
Nie dla początkujących
Jestem totalnie zielona w kasynach online i tu czułam się zagubiona. Brak prostych poradników, symboli, jak to wszystko działa. Tylko regulamin na kilkadziesiąt stron albo jakieś dziwne FAQ. Mało przyjazne miejsce na start.
Automaty jakby ustawione
Serio, coś tu nie pasuje. Gram w te same gry u innych operatorów i wyniki są różne, raz lepiej, raz gorzej, normalnie. Tu jak włączę dany slot, to idzie seria jakby za karę, 200 spinów i może jedna sensowna wygrana. Może przypadek, ale niesmak został.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.