Useriøs
Etter bestilling får jeg beskjed om ca. 10 dagers forsinkelse. Etter 2 mnd har varen fremdeles ikke kommet og Ledtilbilen.com svarer ikke på henvendelser.
Hos Ledtilbilen får du et bredt udvalg af LED til bil, mc, båd, lastbil, varevogn, trailer, traktor, cykel mv. Vi giver 5 års garanti, 30 dages returret, god service og vi kan montere på eget værksted i Slangerup. Vi har Danmarks største webshop med LED. Vi er specialister i lys og lygter og kan opgradere de fleste biler til LED, også hvis du kører med Xenon.
Enghaven 3C, 3550, Slangerup, Danmark

Svar fra Ledtilbilen.com
God service og hyggelig mennesker at tale med.
De kan bestemt anbefales 🙏🏼🙏🏼
Elyas.

Svar fra Ledtilbilen.com
Useriøst og ikke til å stole på !
Jeg registrerer at mange er fornøyd med nettbutikken og varene de selger. Men jeg har en helt annen oppfatning.
Min erfaring viser at ledtilbilen.com ikke er til å stole på. Jeg måtte returnere varer som ikke virket som de skulle og så stoppet kommunikasjonen.
Pærene var av typen som skulle erstatte xenon d1s. Disse pærene har 2 dioder hver. Den ene dioden hadde en farge på ca. 4000 kelvin, den andre hadde 6000 kelvin? Spesifikasjoner viser at begge skulle lyse med farge 6000 kelvin. Varene er derfor av dårlig kvalitet. I tillegg blinket begge diodene i den ene pæren, noe som gjorde at jeg ikke kunne bruke de og måtte returnere varen for sjekk av ledtilbilen.com.
I ettertid er det sendt epost og ringt men ingen hjelp eller tilbakemeldinger om hvordan dette skulle løses økonomisk eller med erstattningsvare?
Måtte derfor kontakte juristene i e-mærket (emaerket.dk) i håp om at de kunne hjelpe meg til å få tilbake pengene.
Det ble sendt video som viste feil på pære den 11.11.2020 og penger ble ikke refundert før 13.04.2021. Jeg måtte altså vente i 6 mnd. etter utallige purringer via emærket.
Dette er svært dårlig kundebehandling og lite profesjonelt. Styr unna !!
Perfekt service både på Messenger og i butikken🙏
Kan kun anbefale dem🙏🙏🙏

Svar fra Ledtilbilen.com
Super god service og professionel ansatte.
Helt klart hver at prøve.

Svar fra Ledtilbilen.com
Fede produkter, kan varmt anbefales :-)