Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg købte en 230 v led strip light som kunne deles med det tilhørende udstyr, men tegningen som fulgte med, passede ikke overens med hvad jeg havde fået. Jeg kontaktede dem for at forhøre mig, som r... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte en Led pære med føler. Viste sig at pæren ved bevægelse kun er tændt få sekunder. Er derfor ikke anvendelig. Men firmaet gav efterflg. god service , sendte hurtigt en ny som virker. Kan anbefale... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var godt nok den forkerte vare jeg hade fået, men da jeg kontaktede dem med det var der ingen problemer, super god service og fik den rigtig dagen efter. super god service.

Informasjon om virksomheten

1. Lampeforretning
  2. Elektroutsalg
  3. Elektroniske reservedeler og komponenter
  4. Lyspæreleverandør
  5. Belysningskonsulent
  6. Lampegrossist

Skrevet av virksomheten

Hos LEDexperten.dk er vi dedikerede til at levere belysningsløsninger, der skaber værdi og løfter ethvert rum. Med over 10 års erfaring inden for salg og skræddersyede belysningsløsninger til både private og erhverv, er vi din pålidelige samarbejdspartner, når det kommer til lys, kvalitet og innovation.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blev leveret hurtigt, og LED listerne til akustik paneler er nemme at montere samt giver flot lys. Der var en der ikke virkede, men blev byttet hurtigt og uden bøvl. God service

12. mars 2026

Super gode service

2. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode priser på deres produkter.

Hurtig levering, fornuftige priser.

23. februar 2026

Hej Poul

Tusind tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rimeligt nemt og overskueligt at finde…

Rimeligt nemt og overskueligt at finde og bestille det jeg lige manglede.
Hurtig levering.:)

17. februar 2026

Hej Tage

Tusind tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at du nemt kunne finde det, du manglede, og at leveringen var hurtig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Modtog nogle skadet lamper men de blev…

Modtog nogle skadet lamper men de blev straks ombyttet.

12. februar 2026

Hej Martin

Tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi beklager, at nogle af lamperne var beskadiget ved modtagelsen, men vi er glade for, at vi hurtigt fik dem ombyttet for dig. Det er vigtigt for os, at tingene bliver løst med det samme.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode priser og hurtig levring

12. februar 2026

Hej Nicklas

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og super godt produkt.

Hurtig levering og super godt produkt.
Lever fuldt op til forventningerne

26. januar 2026

Hej Trine

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget at høre, at både leveringen og produktet lever fuldt op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 😊

LEDexperten.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv