Jeg tok kontakt med LeCreuset kundeservice da en ildfast form jeg hadde plutselig sprakk på midten uten noen klar grunn. Kundeservice svarte raskt og tilbød seg å sende meg en tilsvarende ildfast form... Vis mer
Det var en god opplevelse pga Helen på Customer Service var super profesjonellt! Hun ga meg veldig nyttig informasjon om hvordan man skal behandle Le Creuset produkter og var bare veldig hyggelig. Når... Vis mer
Jeg fikk en svært grundig forklaring på hvorfor mitt produkt hadde fått en emalje skade. De henviser også til en brukerveiledning på produktene som er nyttig for oss som forbrukere å sette oss inn i... Vis mer
Jeg bestilte en heritage form med lokk. Skulle vært levert etter ca 3-6 virkedager ihht Le Creuset. Ingen pakke har dukket opp ennå! Så dette må være SCAM! Hører svært lite fra de etter at jeg har rin... Vis mer
Le Creuset har produsert fargerike støpejernsgryter på sitt franske støperi siden 1925, og er i dag kjent verden over for sitt fargerike og allsidige kjøkkenutstyr. Deres forpliktelse til funksjonalitet gjør produktene gode for både nybegynnere og mesterkokker, slik at du trygt kan invitere fargene inn på kjøkkenet.
Taastrup Hovedgade 12, 2630, Taastrup, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Helt fantastiske produkter og en fantastisk kundeservice 🥰❤️

Svar fra Le Creuset Norge
Tok kontakt med kundeservice da en oval gryte sprakk. Ingen problem og det var ingen diskusjon. Der tar de garantien på alvor! De fikset meg en ny med engang. Fornøyde kunder er noe de ser ut til å strebe etter. Meget fornøyd og glad.

Svar fra Le Creuset Norge
Nytt produkt til tross for at feilen lå i gal bruk på min side.

Svar fra Le Creuset Norge
Le Creuset holder det de lover vedr. garantier.
Jeg fikk meget god hjelp & service da en av mine favorittgryter ble ødelagt.
De svarte raskt på min henvendelse, de var hyggelig, og de hjalp meg utover det jeg kunne forvente, meget bra kundeservice.

Kort svartid
Imøtekomme
Rask behandlingstid
Hyggelig prrsonell

Svar fra Le Creuset Norge
I forbindelse med en forespørsel til kundeservice vedr. en mottatt vare, opplevde jeg en svært hurtig, imøtekommende og svært god service.

Svar fra Le Creuset Norge
Jeg har sjelden opplevd så rask og god service som hos Le Creuset.
Er også fornøyd med produktet, som fungerer som forventet, og i tillegg er overraskende lett å rengjøre.

Svar fra Le Creuset Norge
Fantastisk kundeservice! Fikk en ildfast form i julegave for 2 år siden. Lagde lunsj forrige dagen. Til min store forskrekkelse var formen delt seg i to da jeg skulle sjekke om maten var ferdig. Sendte mail til kundeservice. Fikk tilsendt ny i posten med en gang. LOVE IT!
Lurereri på nettsiden! Skriver en pris og når man får ordre bekreftelse så avlyser de ordren på grunn av prisen var "feil". Hold unna useriøse aktører som dette!
Produktene er gode, men siden det benyttes en så talentløs fraktør som UPS ble brukeropplevelsen uhåndterlig dårlig.
Le Creuset tok tak i UPS på forespørsel, så de gjør en god jobb opp mot kunden sin. Men jeg ville vurdert om det er verdt bryet inntil de får en ny service for forsendelser.
Kjøp aldri servise fra Le Creuset! Dyrt og dårlig. De reklamerer med livstidsgaranti, stripebestandig og 10 års garanti. Hvordan de kan operere med både Livstidsgaranti og 10 års garanti finner jeg meget merkelig. Etter å ha vært i kontakt med Le Creuset Danmark får jeg til svar at de bare har 5 års garanti. Men, uansett hvor lang garanti det er, kommer man ingen vei med en reklamasjon. Det er vist normalt at det skal bli sorte streker i ildfaste former, og at tallerkner skal bli ripete når man spiser av de. Skulle likt å vite hvordan Le Creuset mener man skal spise mat av en tallerken uten å bruke bestikk. Anbefaler alle å holde seg unna dette serviset!